Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Taky gratulace. Mostra jsou sázka na jistotu. Nemyslím si, že by si někdo v tolika možností výběru nevybral a chválím i výběr barevné kombinace, která bych řekl, že se okouká ze všech variant nejmíň. Ať slouží.

Odesláno (upraveno)

To jsem udělal jako první, takže 198 :clap:

Jinak díky všem za ty podnětné příspěvky tady. I když mě množství způsobilo několik bezesných nocí, hodně pomohlo. Díky :notworthy:

Ještě jsem udělal jedno zjištění. Další obavu jsem měl z čitelnosti ručiček, kvůli neobvyklýmu tvaru. Zbytečný strachy, je to mnohem lepší. Díky diametrálně rozdílným tvarům je odečet času naopak snažší. A to hlavně ve tmě, kdy je hned jasný, která ručička je která.

Fotil jsem mobilem a ve skutečnosti je ta zelená zelenější. Spíš k barvě zelenýho zvýrazňovače.

post-38901-0-39772300-1429856978_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bobrjak
Odesláno (upraveno)

Lunetka nastavená na okamžik odchodu manželky a hodina už je pryč?

No vida na co všechno jsou Monstra dobrý :)

Moc pěkný fotky.

Upraveno uživatelem bobrjak
Odesláno (upraveno)

No...dosiel mi ten E-bayovy mesh... mam dve otazky - ako to porisiet ked tam bareta zo Seika nevojde? Je fakt hruba, ale tie co prisli k tahu nie su zase dost hrube na koncoch a cez dierky preadavaju. A druha otazka - ak je este stale pridlhy, aj ked na prvej dierke, ako skratit este viac? Normalne odstikat kliestami? Ide o tento tah:

http://www.ebay.com/itm/251620340762

Upraveno uživatelem MarosRy
Odesláno (upraveno)

Zkrátíš ho kleštičkama. Stěžejky jsou trochu problém. Buď něčím poslední očko silou roztáhneš, nebo použiješ tenčí stžejky. Mě se osvědčily originál Omegy, jsou silnější, takže nepropadávají, ale tahem ještě projdou. Akorát počítej s vyšší cenou, u Dušáka 100,- Kč za pár.

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

Vyšší cena? Minule jsem urgentně potřeboval stežejku na jedny PRIMky a tak jsem utíkal do prodejny s hodinkami. Z krabičky s čínskými znaky vytáhla holčina 2 stěžejky a přes žvýkačku si řekla o 45 Kč...

Odesláno

Ste super Prichera aj Jaroon :) :) Diky za rady :notworthy:  , zajtra skusim kupit a ked nie, tak ostikam a pohram sa s tym.

Odesláno

Sranda inak je ze to nie su jednotlive ocka retiazky, ale kazdy riadok je vlastne cela spiralka... :)

Odesláno

OK já to beru tak že čínský socky jsou korunová záležitost. Obyčejný slušný stěžejky do dvacky. Seiko divers silný stěžejky jdou sehnat na ebay za 35 korun kus. Jinak stejně jako Omega: Jen trochu pozor, je potřeba trvat na originál stěžejkách (třeba na PO 45mm, budou se možná ptát na model). V arkádách mi za 40,- kus nutili obyčejný tenký mrchy. Origo vypadaj takhle, jen ty moje jsou okousaný od častýho měnění řemenů :)

post-18334-0-71398500-1430850168_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno

Né že by mi ten meš taky nedošel a řešil jsem stejnej problém... http://www.ebay.com/itm/350487144125?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT a pro jistotu ještě http://www.ebay.com/itm/221706096910?_trksid=p2060353.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT tak až dojdou tak uvidíme. Originál seiko tlustý stěžejky jsou na koncích 1,1mm a 2,5mm tlustý což do meše nejde. Když dám do monster trn 1,2 tak má ještě malinkou vůli, takže ty stěžejky 1,2mm  a 2mm šířka tak by tam mohly bejt akorát. K hodináři jsem to ani nezkoušel stejně by měl prdlajz a zkoušel by to střelit něco co by tam možná ani nešlo a ještě za za pecku, že jsem si to raději objednal...  

Odesláno

Diky pekne... :) Ked zajtra nezozeniem, neostane mi nez objednat...ale preco to po 5 kusov predavaju nechapem :D bud 4 alebo 6 nie?

Návštěvník Strocek
Odesláno

Seiko monster stěžejka je tlustá 2,5mm což se do meše jak jsme zjistili nevejde, ale stěžejka 2mm tlustá se tam vejde. Seiko stěžejka je na konci 1,1mm, ale díra do monster je větší a když jsem tam strčil trn 1,2mm tak měl ještě malinkou vůli, takže ty 1,2mm stěžejky by tam měly jít. K hodináři jsem radči nešel, protože ten má klasický stěžejky a to buď 1,5 nebo 1,8 mm tlustý, ale s koncem 0,8mm což do monster nejde a zkoušel by ti prodat nějakej nesmysl a nebo co by někde našel jednu takovou a druhou jinou makovou s tím když teda jak bylo řečeno slušnej si řekne 20,-Kč za kus. Ty dnešní hodináři to je tak akorát vyměnit baterku... takže jsem si je radši objednal. Jenom taková úvaha proč jsou origa 1,1mm ač je díra trošku větší a napadlo mě, že to je z důvodu když je vystěžejkováváš, tak aby si je mohl pohodlně vyosit a tudíž snáze vyndat, ale myslím, že i ta 1,2mm taky pude...

Návštěvník Strocek
Odesláno

Ten druhej příspěvěk k těm stěžejkám jsem psal protože v tom prvním za těma odkazama se text nezobrazoval (párkrát se mi to na fóru stalo) tak jsem myslel, že se to nějak podělalo, tak jsem to pak napsal znova a teď koukám, že ten původní se teď ukazuje celý. To jenom na vysvětlení, že to jako píšu 2x...  

Odesláno

No tak barety uz mam tie omegove...aj ked asi niesu Omega ale vyzeraju tak podobne a funguju....Stali 1,90 eurodukatov kus. No ale to skracovanie...... :axehead:  To bola kovacska robota suviks....hodina a pol makania zbavit sa 4 riadkov. Ale v kazdom pripade som uz aj aj "Mesh-inegun Kelly" :P

Odesláno

MarosRy: Gratulace. 

Tak jsem se váma nechal strhnout a už mám ten mesh taky objednanej, přestože jsem vždycky tvrdil, že je to pro metrouše. ale aspoň zkusím...

Strocek: Jestli sis objednal 5 stěžejek, tak klidně dvě vezmu, ať se ti to doma neválí. Já bych teda volil spíš ty z druhého odkazu, když mají stejný průměr konců jako origo a navíc ty osazení, díky kterým by se líp vytahovaly, pokud je dáš do hodinek, které nemají vrtané nožky.

Jinak mě se ten text zobrazuje až napodruhé, u odkazů ne...

Odesláno

Některý hodinky jsou jak bumerang. Monstra jsem měl, miloval, okoukal, prodal, potřeboval, stejskal, rozmlouval, půjčil, objednal, vrátil, čekal a dneska se mi zase vrátily :). Díky klukům na celnici dorazili ze Singapuru za týden až ke mě domů a za cenu více než lidovou :). Nasadil jsem mesh a užívám si :).

post-18334-0-72273900-1430940596_thumb.jpg

Odesláno

Hezkeeee...gratulujem :)

Ja akurat rozdumujem ci ten mesh este skratit alebo nie :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...