Drtikol Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Tak je to teda fakt zajímavé. Ale ta odchylka docela jde, já mám asi 20 sekund.
wizard-ov Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 LukeD dlabej na to - čas se musí přizpůsobit Monstrům :-)
mr.BSE Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Já mám monstra od zdejšího člena, jsou to SKX779 a dle karty jsou r.v. 2012 a dělají stabilně +3s denně...
tano Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Jak pise LukeD imho je 18 i kdyz do + hodne, moje Monstra jdou +7.
bobrjak Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Všechny Monstra jdou do plusu, jenom já su zase výjimka Od 4.5. seřizuju asi co týden a sleduju za pomoci svépomocné tabulky chování hodinek.Průměr týdně mi dělá -41s (-6 s denně). Přes všední dny to je lepší, protože o víkendu mám hodinky na ruce minimálně.Ještě jsem moc nezkoumal vliv noční polohy hodinek. Skoro mi přijde, že je to jedno.
tano Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Všechny Monstra jdou do plusu, jenom já su zase výjimka Od 4.5. seřizuju asi co týden a sleduju za pomoci svépomocné tabulky chování hodinek.Průměr týdně mi dělá -41s (-6 s denně). Přes všední dny to je lepší, protože o víkendu mám hodinky na ruce minimálně.Ještě jsem moc nezkoumal vliv noční polohy hodinek. Skoro mi přijde, že je to jedno.Ty ale nemas 7S26, ze?
rrobbo Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Moje nové Monstra s 4R36 tiež nejdú do plusu, teda možno to bude aj tým, že ich nosím na striedačku s makami a mám kancelársku prácu - málo pohybu. Momentálne dávajú - 3 s, keď ich na noc pokladám na denko - klasicky. Tak som si zvykol od kúpy, kedy som ich nosil stále a dávali + 3s. Možno ich spomaľuje aj tá poloha na noc a deň. Inak je pri tomto strojčeku nejaké pravidlo polôh? Ako pokladať na zrýchlenie a spomalenie ? Alebo je to individuálne u každého kusu ?
bobrjak Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Oups... Jsem to ale Nána, úplně jsem zapomněl sledovat, o kterým kalibru se mluví.Mám samozřejmě 4R36. Ohledně poloh a vlivu na čas - z toho co jsem četl ve vláknu u Orientů a myslím i u Seika bych předpokládal, že vliv polohy není individuální, ale typický pro daný kalibr.
cynik Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tak za sebe mohu říci, ze odchylka je stabilní v pracovní dny, kdy je mám v práci a doma je sundám (3-5 vteřin +). Víkend v tom ale udělá hokej, protože je nosím nepravidelně, někdy je nechám odpočívat i celý den. Takže odchylka po víkendu bývá i větší než 30 vteřin a to někdy plus, někdy minus. Takže jsem uvažoval i o nějakém levnějším winderu. Odesláno pomocí Tapatalk
cynik Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 (upraveno) Je je, tak se mi podařilo příspěvek odeslat dvakrát. No snad se to s tím Tapatalkem naučím. Upraveno 30. července 2015 uživatelem cynik
Drtikol Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Musím říct, jak seika nemusím a mesh taky ne, tak tady jim to opravdu dohromady sluší.Slušná kombinace. Pokud někde objevím, tak je nejspíše zakoupím :-)
Jörg8X Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Moje SKX779 dělají snad kolem +25s/d a nějak to neřeším, jednou za týden to seřídím a hotovo
skokan2 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Monstra obhlíží vinice. Že by "monster" ročník?
Radik Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 Výtvor z vedra - kam s ním? Třeba do monstrvlákna...
farkyostrava Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2015 ola Tano co to tam je za sopku na te fotce ?
tano Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 ola Tano co to tam je za sopku na te fotce ?Nene Farky, taky mne to prekvapilo co jsem to vyfotil:). Prosim Te, to je vrchni cast pristresku, kde se konaji svatby pod hotelem.
farkyostrava Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 :-) diky ..tak ted jsem se sam sobe zasmal ...
tano Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 :-) diky ..tak ted jsem se sam sobe zasmal ...Ja na to koukal taky jako puk:).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se