Sphinxx Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Pěkné fotky, chlapci. Dnes krátce vyvětrány z krabičky. Musel jsem je nafotit hodně zblízka, protože kamarád mi říká, co to máš na tlapě? To je z kindervajíčka? :D ... vůl jeden.
tano Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Dave, paradni fota mas . Je fakt, ze to nejsou velke hodinky u me tak akorat.
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Díkes, to Ty také, viz. pár stránek vzad. Celé jsem to tu dnes přelouskal u brzké snídaně, takže vidím, že jsi hodně aktivním přispěvatelem. Až budu mít chvilku, hodím srovnávačku se Sumy, snad tady nikoho neurazím, že sem cpu Suma .
tano Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) Urcite v poho, hod to sem. Suma jsou vetsi, to je fakt. Edit: Monstra jsou ma srdcovka. Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem tano
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Urcite v poho, hod to sem. Suma jsou vetsi, to je fakt. Tak pár rychlocvaků. Sumo vs. Monster(SKX779), zápěstí 23cm. Musím říct, že oboje mají sakra něco do sebe. Suma perfektně sedí na ruce díky pouzdru a náramku. Monstra vypadají bytelněji, mám radši jejich náramek, nevím proč, líbí se mi více. Být to 44mm, není co řešit. Ale prej je to věc ega, jak sem se tady dočet, budu na tom muset zamakat .
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Foto = tragedie, nemám čas se s tím piplat, ale pro srovnání a ilustraci asi stačí .
tano Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 No, myslel jsem prvne, ze Suma vyhraji na cele care... Ale jo, Suma Ti sedi lepe.Na ego kasli Ja pridam 1 zeleninovou at je tady nejaka svanda.
bobrjak Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 (upraveno) Pěkná fotka, taky si je nechám spadnout do mrazáku Jen se musím přiznat, že poslední dobou beru Monstra výjimečně. Nějak se mi líp nosí Sport5ky, protože jsou menší. A asi důležitější je, že mi jdou přesněji. Asi je na čase nechat Monstra seřídit. Nezpožďují se moc, ale otravuje mě každý týden seřízovat, abych nebyl mimo o víc jak minutu. Já bych se s tím asi naučil fungovat, ale u 5tek přesnost takhle neřeším, takže vím, že to jde. Upraveno 4. ledna 2017 uživatelem bobrjak
Sphinxx Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Ta oranžová je pěkně živá, ale dát je do zeleniny by mě nenapadlo (myšleno v dobrém ).
Frostie Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 No, myslel jsem prvne, ze Suma vyhraji na cele care... Ale jo, Suma Ti sedi lepe.Na ego kasli Ja pridam 1 zeleninovou at je tady nejaka svanda.dost se ti to v tý mrkvi ztrácí, asi by to chtělo jiný strap...
tano Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Jojo vidim, ze to zvedlo naladu a ne tlak
odjinud Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Ta oranžová je fajn na šedou zimní depresi...
farbakp Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Davno tu nikto nic nedal priatelia.. Prvy krat Monstra u mna na "hadráku".. Celkom fajn, ale viac vidim tuto kombinaciu na leto.. Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
kotuc20 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Dobre vybratý handrák ich posúva úplne inde. Ja mám tento a tiež to vyzerá dobre. A ak by niekto chcel tak sa mi doma ešte jeden taký istý povaľuje.
Lukyn77 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 To je pekny nato, slusi jim :-)Chjo, to mi nedelejte, sem byl rozhodnutej je pustit a ted zasejc todlentonc ...
kotuc20 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Takto som to kúpil od AndyArona a je to fakt super kombinácia.
kubajznik Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2017 Monstra jsou fajn i když je tma :-)
Návštěvník Strocek Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103851-20mm-seiko-st%C4%9B%C5%BEejky-20mm-mesh-st%C4%9B%C5%BEejky/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se