Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkné fotky, chlapci.

Dnes krátce vyvětrány z krabičky. Musel jsem je nafotit hodně zblízka, protože kamarád mi říká, co to máš na tlapě? To je z kindervajíčka? :D :D ... vůl jeden.

Odesláno

Dave, paradni fota mas ;) . Je fakt, ze to nejsou velke hodinky u me tak akorat.

Odesláno

Díkes, to Ty také, viz. pár stránek vzad. Celé jsem to tu dnes přelouskal u brzké snídaně, takže vidím, že jsi hodně aktivním přispěvatelem. Až budu mít chvilku, hodím srovnávačku se Sumy, snad tady nikoho neurazím, že sem cpu Suma :) .

Odesláno (upraveno)

Urcite v poho, hod to sem. Suma jsou vetsi, to je fakt. ;)

Edit: Monstra jsou ma srdcovka.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Urcite v poho, hod to sem. Suma jsou vetsi, to je fakt. ;)

Tak pár rychlocvaků.

Sumo vs. Monster(SKX779), zápěstí 23cm.

Musím říct, že oboje mají sakra něco do sebe. Suma perfektně sedí na ruce díky pouzdru a náramku. Monstra vypadají bytelněji, mám radši jejich náramek, nevím proč, líbí se mi více. Být to 44mm, není co řešit. Ale prej je to věc ega, jak sem se tady dočet, budu na tom muset zamakat :D .

Odesláno

No, myslel jsem prvne, ze Suma vyhraji na cele care... Ale jo, Suma Ti sedi lepe.

Na ego kasli :)

Ja pridam 1 zeleninovou :) at je tady nejaka svanda.

post-30673-0-10714300-1483536675_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Pěkná fotka, taky si je nechám spadnout do mrazáku :)

Jen se musím přiznat, že poslední dobou beru Monstra výjimečně. Nějak se mi líp nosí Sport5ky, protože jsou menší. A asi důležitější je, že mi jdou přesněji. Asi je na čase nechat Monstra seřídit. Nezpožďují se moc, ale otravuje mě každý týden seřízovat, abych nebyl mimo o víc jak minutu. Já bych se s tím asi naučil fungovat, ale u 5tek přesnost takhle neřeším, takže vím, že to jde.

Upraveno uživatelem bobrjak
Odesláno

No, myslel jsem prvne, ze Suma vyhraji na cele care... Ale jo, Suma Ti sedi lepe.

Na ego kasli :)

Ja pridam 1 zeleninovou :) at je tady nejaka svanda.

dost se ti to v tý mrkvi ztrácí, asi by to chtělo jiný strap... :)

Odesláno

Jojo :) vidim, ze to zvedlo naladu a ne tlak :)

Odesláno

M ve zdi

post-30673-0-54313200-1483617001_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Davno tu nikto nic nedal priatelia.. Prvy krat Monstra u mna na "hadráku".. Celkom fajn, ale viac vidim tuto kombinaciu na leto..448577f66c5a18376783f69a5712ab8e.jpg

Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Odesláno

Dobre vybratý handrák ich posúva úplne inde. Ja mám tento a tiež to vyzerá dobre. A ak by niekto chcel tak sa mi doma ešte jeden taký istý povaľuje. 54bb21039aa551066eea77b734cacf39.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...