Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak, po dlouhé době vlastnictví quartzových modelů různých pochybných značek jsem se přeci rozhoupal jít do svých prvních automatů. Jak už je možné tušit z umístění tohoto příspěvku, byly to Monstra. ;-) Dal jsem, před oranžovou, přednost přeci jen decentnější černé variantě na kovovém tahu. Jde o starý typ (klasika SKX779K1), neboť nový se mi nelíbí - a výhodu hackingu nebo natahování korunkou považuji za bezpředmětnou.

Hodinky mám cca 3 měsíce a nosím je 24/7 (ostatně, takto jsem nosil jakékoliv hodinky vždy), tj. že ani na noc je neodkládám a spím s nimi. V začátcích dělaly pravidelných +15sec, po cca měsíci se ustálily na pravidelných +5sec, a ty dělají stejně i teď. Uvidíme, jak to bude dál... (Možná, kdybych je na noc odkládal a vychytal polohu, tak by se to ještě zlepšilo, ale to bych si musel na spaní brát hodinky jiné - bez hodinek na ruce neusnu).

Na rozdíl od některých jiných diskutérů zde, mě se Monstry vždy líbily - mám rád tento styl, a tak při volbě mých prvních levných automatů pro trvalé nošení byly tyto potápky jasnou volbou. Prozatím jsem z nich stále nadšen, luminace naprosto skvělá (akorát mě teď trochu déle trvá usínání, neboť po ulehnutí tak ještě cca dvacet minut po chvilkách mrknu na číselník a kochám se... ;-)) Myslím si, že se jedná o velmi povedený model od Seika doufám, že mi nadšení ještě nějaký ten čas vydrží.

Odesláno

Tak moje Monstry už jsou ve Frankfurtu, těšim se na ně jako malej kluk... Thready o Monstrech tu posledních pár ní čtu pořád dokola :)

Jen nechápu, proč mi tak dlouho trvalo si je objednat... :frusty:

Odesláno
  V 21. 12. 2013 v 19:29, Jörg8X napsal:

Tak moje Monstry už jsou ve Frankfurtu, těšim se na ně jako malej kluk... Thready o Monstrech tu posledních pár ní čtu pořád dokola :)

Jen nechápu, proč mi tak dlouho trvalo si je objednat... :frusty:

....jo,jo,jo, ty moje jsou už " Zásilka uložena dne 21.12.2013 na poště 220 00 - Praha 120, důvodem je "vyclívací pošta"." :clap:

Odesláno
  V 22. 12. 2013 v 5:28, Jörg8X napsal:

Tak to máš výrazně lepší :) Máš představu, jak dlouho se můžou zdržet na vyclení?

Myslí že budou v úterý doma,jde jim to tam dobře :lol2: Dám vědět

Odesláno (upraveno)
  V 22. 12. 2013 v 9:25, Jörg8X napsal:

Jasně :)

Kde jsi je kupoval? Na creationwatches.com? S krabičkou nebo bez?

Nn,na http://mywatcheshub.com/ mají je tam o USD37 levnější i s krabičkou.

V 22. 12. 2013 v 10:00, beam napsal:

..........-připrav si 170 kč na doplatek DPH  ,a clo bude nulové

A to jsem na to taky zvědavý kolik bude doplatek DPH.Co mě přišlo z WatchesZon "dopravní oznámení" tak tam píší:

Citovat

DECLARE nižší cena / Označit jako dárek / ŽÁDOSTI O SLEVĚ.

Pokud nás potřebujete deklarovat nižší hodnotu nebo značka jako dárek k pozemku nebo žádosti o lepší slevu pro vaše budoucí nákupy, musíte si koupit na našich webových stránkách www.watcheszon.com . (NO BOX) :. Pro ??výpis bez krabice (NO BOX) nebo "nepřidávejte pole", budeme deklarovat balík jako "opraveny kukátka návratu ze servisního střediska" v hodnotě pod 50 dolarů S Box : budeme deklarovat všechny záznamy s poli (+ BOX) jako "dar" a označena hodnota nižší. 1. Ceny v naší webové stránce jsou levnější o 5-10% pro naše členy pouze v porovnání s našimi cenami v eBay. 2. K dispozici je back-to-Stock upozornění e-mailem, který vám e-mail, když skladem k dispozici. 3. Bezpečné a bezpečné - jste plně chráněna ochraně PayPal kupující. 

Upraveno uživatelem civrs
Odesláno
  V 22. 12. 2013 v 8:54, civrs napsal:

Myslí že budou v úterý doma,jde jim to tam dobře :lol2: Dám vědět

Takže změna: "Adresátovi odesláno 23.12.2013 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty." :crying_anim:

Doufám ale že si do Nového roku již s nimi připiji :wine:

Odesláno
  V 27. 12. 2013 v 13:26, Jörg8X napsal:

Tak už je mám :) Jsou krásné a myslím, že min. měsíc na ruku nevezmu nic jiného :)

Paráda, ani se ti nedivím, měl jsem to stejně se svýma oranžádama....

Gratulace :thumbsup_anim:

Odesláno

http://www.mrwatch.c...1681857666.aspx

ted jsem klikl na odkaz z příspěvků výš a opět je tam mají za neuvěřitelně super peníze na gumě i na tahu.

Když jsem se rozhodoval, jestli černé, nebo oranž, tak jsem chtěl jednoznačně černé. V prodejním vlákně se ale jako první objevily oranžády a bylo jasno. Rozhodně nelituju, jiskra přeskočila hned :-)

Odesláno (upraveno)
  V 27. 12. 2013 v 14:08, Lamiczka napsal:

http://www.mrwatch.c...1681857666.aspx

ted jsem klikl na odkaz z příspěvků výš a opět je tam mají za neuvěřitelně super peníze na gumě i na tahu.

Když jsem se rozhodoval, jestli černé, nebo oranž, tak jsem chtěl jednoznačně černé. V prodejním vlákně se ale jako první objevily oranžády a bylo jasno. Rozhodně nelituju, jiskra přeskočila hned :-)

Cena je super :) Ale kupoval už jsi tam něco? Zase když budeš platit plné DPH a možná i clo, tak aby to nebylo v součtu víc než když to koupíš třeba na creationwatches.com, kde ti dají fakturu na 48 USD.

Oranžové jsou taky parádní, možná i víc než černé, ale já teď černé určitě unosím víc a to mi šlo, abych je mohl hodně nosit  :)

Ale přemýšlel jsem, jestli oranžové nemám koupit "J", protože černé mám "K" a některé indexy nejsou úplně stoprocentní :( Ale to možná bude spíš kus od kusu... 

EDIT:

Pavel K.: pěkné fotky :)

Upraveno uživatelem Jörg8X

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...