bobrjak Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Tak jsem to nevydržel.. už jsou doma. Nová černá, made in Japan SRP307J ... jsou krásný a ta lumi.. to je něco neskutečného Blahopřeji, ať Ti radost dlouho vydrží Zapiš se zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29290-monstra/page-17 => KamilPo své zkušenosti si to podle fotky netroufnu moc odhadovat, snad bych hlasoval pro 4 zleva (nebo bude možná schůdnější 3 zprava).Líbí se mi i verze s nahozenou šedivkou.
Návštěvník Strocek Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Sem ani nevěděl, že nějakej seznam je, tak sem se na seznam zapsal až teď. Oranžády co jsem měl tejden sem tam teda nepsal.
5etter Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Já je nosím na 4. zleva a myslím, že jim sekne. Posuďte sami. S monstrama jsem prodělal tento vývoj:1. origo guma - nepohodlná, vlnky tlačí do ruky, vadil mi přečnívající konec2. oranžově prošitý silikon - pěkný, ale vadil mi pocit gumy na ruce, tření při zapínání a jak se na to chytal prach3. NATO strap - dobře to vypadá, ale dlouho to schne, takže paradoxně hodinky před namočením často sundávám. Hodinky jsou o mnoho těžší než řemínek a převažujou se4. origo tah - sluší jim, hodinky jsou vůči tahu vyvážené, netočí se na ruce, je to super až na tu váhu, hodinky se docela pronesou a křiví mi to páteř5. mesh - vypadá dobře, pohodlně se nosí. Je lehčí než origo tah a délkově jsem ho vyladil líp, takže hodinky jsou přesně tam, kde chcu a neposouvají se. Můj favorit tohoto léta. Jenom mám pořád trochu strach z čínské kvality a bojím se, že někde něco povolí a hodinky skončí na dně mořském... Uvidíme, za jak dlouho ta nerez zreziví S číslama 1 a 2 jsem se rozloučil, 3-5 střídám dle nálady a ročního období. Strocek: Zajímalo by mě, kolik hodinek se tam při zdejší chronopromiskuitě objevuje vícekrát u různých majitelů. Jestli by se neměly zapisovat i výrobní čísla
Návštěvník Strocek Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 (upraveno) je fakt, že na ten seznam by mohlo postačit deset monster a nebo psát už nemám, ale zase v tom by byl docela zmatek... jestli ti monstry s tahem přijdou těžký a oproti ostatním (gumy, nata, meš) samozřejmě jsou, tak nedoporučuju fortisky B-42 s tahem, to je tak dvojnásobek monster Já musím souhlasit, že ty nata sou fakt jenom pro pobavení, ale na vážný nošení to moc není. Nacucaj se vodou a pak máš na ruce hodně dlouho mokrej hadr a není to moc příjemný. Kdo má rád volnější hodinky na ruce, tak mu budou cestovat po ruce, ale to jsem měl i s mešákem a chce to nosit víc utažený. Nata bych viděl spíš v létě k barevnýmu tričku a kraťasum a tam je skoro jedno jakou barvu má to nato a taky nějaký mám, né že né . Guma mi nevadila ba naopak, jednou za čas jsem jí nasadil a bylo to příjemný zpestření a po změkčení v horký vodě mi nošení vůbec nevadí a k vodě bych volil rozhodně origo gumák, ale pozor je origo a origo já mám gumák s nápisem seiko u pouzdra co se dává origo k monstrům. Prodávají se i bez toho nápisu a je možný, že může mít jiný složení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. června 2015 uživatelem Strocek
Rifik Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Blahopřeji, ať Ti radost dlouho vydrží Zapiš se zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29290-monstra/page-17 Díky, zatím jsem nadšený a užívám si novoty )
bobrjak Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Ještě teda pokus s canvasem půjčeným z Timexů Scout (T49961).Jo, ta přezka není chrom jako monstra, měl jsem to nasazený jen na vyzkoušení, ale zas tak špatný mi to nepřišlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rommir Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Ta guma co se prodává na monstrech je mnohem příjemnější než Z20 (a nemusí se ani převařovat).
paia Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Máte někdo tip, kde je aktuálně nejlepší koupit monstra?
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Asi na SkywatchesAle asi pouze K verzi, Japan jsem tam nikde nevidel.
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Japan verze na http://www.mywatcheshub.com/ osobne mam dobrou zkusenost.
Micey Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Já je teď kupoval na Creationwatches, myslim že cenu maj úplně stejnou. Výhoda těch Skywatches může bejt že posílaj i poštou, tedy můžeš se vyhnout tomu výpalnýmu DHL, když se ti s tim chce crcat..
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Myslim ze mywatches taky posilaji i postou, ja vzal doruceni tusim ze fedex, tam to tedy bylo s vypalnym.
Návštěvník Strocek Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 bral jsme je 2x z http://www.mywatcheshub.com/ a přišly mi taky poštou, každopádně jsem za doručení neplatil pouze DPH z faktury
rommir Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Na Skywatches mají i japan, jsou pomotaný mezi seiko 5 , nejlepe když tam zadas do vyhledavace konkretní model SRP... .
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Na Skywatches mají i japan, jsou pomotaný mezi seiko 5 , nejlepe když tam zadas do vyhledavace konkretní model SRP... .Aha, priste budu muset lepe hledat.
lucid Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 V ČR teda nemá smysl vůbec hledat?Leda tak AZWatch.
Návštěvník Strocek Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Jako za takovou cenu je v ČR nekoupíš a tyhle 2 zahraniční prodejci jsou vyzkoušený včetně ceny, že jinde levnější nekoupíš a jestli jo tak to bude řádově o koruny, ale tyhle jsou prověřený. Můžeš ještě občas vomrknout jestli někdo neprodává nový nebo skoro nový v inzerci a občas se tam i objeví.
Micey Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 (upraveno) Tak koukám, že tady jdou za 7 a půl - http://hodinky.heureka.cz/seiko-srp307j1/ Já za ně platil 180 EUR, doprava zdarma, DPH 38 EUR, výpalný DHL 490 CZK. Tak je to nějakej litr úspora no.. vzhledem k tomu, že je to stejně z eshopu, objednal bych to z tý Asie. Dát se tady někde koupit v kamenný prodejně za sedmičku, neřešim to a jdu do nich. To se ale nepovede:) Upraveno 12. června 2015 uživatelem Micey
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se