Prochy68 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 Monstra v akci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rifik Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Odesláno 14. června 2015 (upraveno) Tak jsem o víkendu vybíral k monstrům gumový řemen a nakonec jsem vybral tento http://www.ebay.com/itm/SEIKO-20mm-SILICON-DIVERS-WATCH-STRAP-Z20-4KR3JZ-/371198559765?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item566d288615Je to Z20 od Seika, který se dodával myslím k Seiko Spork a Sawtooth. Na watchuseek si ho lidi chválí, že je pohodlnější, než ten klasický Z20 s vlnkami, který se dává k monstrům. Snad mi brzy přijde, dám sem potom pár fotek :-) Upraveno 14. června 2015 uživatelem Rifik
Beet Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Člověk tady nemá žádný uznání... A ještě jedna srovnávací:Všechny jsou naprosto nositelné a super. Já to střídam po dni. Upraveno 15. června 2015 uživatelem Beet
Micey Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Jako lampa je to solidní, no. A skoro se bojim napsat, že nakydaná je tam ta lumi asi tak desetkrát líp, než na MM:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Né že bych toho viděl nějak hodně, ale lepší lumi než u Monster jsem ještě neviděl.
wizard-ov Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 že nakydaná je tam ta lumi asi tak desetkrát líp, než na MM:)Heretik - upálit ! Strocek - na SBDB009 a SBDB001 je to ještě větší lampa. A Suma se mi zdá, že taky svítila líp. Jinak máš pravdu, Monstra obecně svítí brutálně.
Juraj11 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Monstra odpalily moji slabost pro perfektni lumi a Doxy ji naplnily ,ale chybi mi sakra
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 ..ale lepší lumi než u Monster jsem ještě neviděl.Já ti nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Heretik - upálit ! Strocek - na SBDB009 a SBDB001 je to ještě větší lampa. A Suma se mi zdá, že taky svítila líp. Jinak máš pravdu, Monstra obecně svítí brutálně.Taky bych rekl,ze Sumo,to je fakt lampa.MM dobry,ale ne jako Sumci.A na monstrech je toho pul centaku do vejsky,bodejt by to neplapolalo na kilak.
Návštěvník Strocek Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 (upraveno) No když vidím tu fotku tak vím . Monstra maj velkou plochu a sílu indexů, to je velký plus, takže to je trochu zvýhodňuje. Čím větší plocha a vrstva tím lepší a delší lumi. Taky je dobrý to zkusit nechat dýl a porovnat to za nějakou tu hoďku. Nevím přesně (možná se pletu), ale nemyslím si, že by Seiko mělo více variant lumi a myslím, že budou aktuálně používat to nej co zatím vyvinuli, takže to pak bude o síle vrstvy a velikosti indexu. Jinak zase jako všechnu lumi jsem neviděl, takže je možný, že někteří výrobci či jiné technologie (postupy) můžou bejt na tom líp, to je klidně možný. edit: já jenom ještě doplním ono se tady taky řešilo že starý monstra svítěj tutáč víc než nový atd. A taky já si myslím a já bych řekl, já když jsem měl starý monstra tak svítily jako kráva... to ty nový na to nemaj a dávaly se tady fotky nasvícenejch monster novejch a starej, až jsem si teda teda pučil starý a vzal svoje nový a poměřil je vedle sebe a dvojkový to o fous vyhráli, fotky z toho porovnání jsou tady ve vlákně. Takže aby sme se dobrali skutečnosti, musí to někdo z vás kdo má obojí nafotit, podle pradávného pořekadla ukázaná platí. Upraveno 15. června 2015 uživatelem Strocek
mr.BSE Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Hlavne to chce nějakej systém nasvicovani. Např. 5minut pod 60W klasickou zarovkou. Je totiž rozdíl, jestli na to bliknu na dvě minuty UV lampou a fotim. Taky je rozdíl v použitým foťáku a jeho nastavení. Foťákem s nastaveným dlouhým časem budu mít určitě zaznamenanej jinej svit, než při focení telefonem, atd. Zkratka by to chtělo nějakej jasne danej systém focení/měření intenzity svitu lumi. Tož tak Upraveno 16. června 2015 uživatelem mr.BSE
Prochy68 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Ja tedy nejsem zadny fyzik ani chemik, ale neni 5 minut az moc? Rekl bych, ze luminiscencni vrstva se "nasyti" mnohem drive a potom uz neni schopna dalsi svetlo absorbovat.
Návštěvník Strocek Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 když to uděláš najednou vedle sebe, jako třeba ty monstra, tak si myslím, že to je jedno jak se to provede a čím to nasvítíš, protože v danou dobu budou podmínky pro všechny stejný. Důležitej faktor bych viděl časový intervaly jak to bude s výdrží.
zlatmen Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Máte někdo tip, kde by se daly koupit nový starý černý Monstra na tahu? Ať hledám jak hledám, nikde nenacházím. V prodejní sekci taky nic, jenom několik zájemců o koupi. To už je to opravdu taková vzácnost? Pokud máte tip na nějakej ověřenej shop budu rád, protože su srabík, nejradši bych ČR, ale prosím o tipy i zahraniční.
zlatmen Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 jen pro jistotu, myslel sem první generaci monster, ale nový, kdyby to z té mé zmatené věty nebylo jasný
Rifik Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Dnes mi přistála ve schránce, z ebay objednaná, guma Seiko Z20 4KR3JZ. Hned jsem na ni přehodil monstra z tahu a je to super... guma sedí krásně na ruce a vypadá to dost dobře! Zatím jen rychlocvak iPhonem po výměně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Nevypadá vůbec špatně No jo, ale musíš vyfotit zepředu, zezadu, na ruce, info příjemnej, nepříjemnej, tvrdej, měkkej atd. Všichni gumáci vypadaj první den dost dobře Upraveno 17. června 2015 uživatelem Strocek
speedwalker Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Já mám tuhle gumu na Sawtoothech a musím říct, že jsem moc spokojenej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se