McStinger Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Po zhliadnutí nových modelov si asi kúpim tieto staré monštrá...
jožko Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Tak samo-ranná prechádza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Kucii a holkyii, asi bych je poprve v zivote i zkusil. Nabidnete, prosim, pres SZ. Praha a okoli ideal. Radsi bych je u kafe - na me samozrejme - nejdriv zkusil...
tano Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Nedelni spacir z prirody a cesty za ni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2017 (upraveno) Dnes se mi podarilo toto, jsem rad, ze jsem mohl juknout z blizka http://technet.idnes.cz/slow-tv-mazaci-tramvaj-t3m-5572-dg5-/tec_technika.aspx?c=A150906_172601_tec_technika_erp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. srpna 2017 uživatelem tano
Jirka19 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Takhle posloužily na festivalu Mighty Sounds, sladěno s obuví a i když to zde není vidět tak i s trikem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Tak dneska Krkonoše :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
odjinud Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Tak mi k memu překvapení prdla seiko z20 guma. V lete mi uz na ni odesla ta cast, do ktere se zasouva prebytecna cast pasku (nevim jak to napsat), a ted je v haji cela. Nevim, jak je stara (hodinky maji rok, gumu jsem si tam ale nechal dat o puv.majitele, pry zanovni). No, jde o to, co tam dat ted - tj.jestli dat jeste z20 duveru, jelikoz ten jeji tvar žeru... Prdla uz tady nekomu jinemu? Podotykam, ze jsem ji nikde netrhl, nebyla to kopie a hodinky jsem nosil jen obcas.
kupko Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Stou gumou to je divné musela bejt někde poškozena prostě načnutá jiná není možné aby po roce zničila :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Monstra na Sněžce Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
EpsteinBarr Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Tak mi k memu překvapení prdla seiko z20 guma. V lete mi uz na ni odesla ta cast, do ktere se zasouva prebytecna cast pasku (nevim jak to napsat), a ted je v haji cela. Nevim, jak je stara (hodinky maji rok, gumu jsem si tam ale nechal dat o puv.majitele, pry zanovni). No, jde o to, co tam dat ted - tj.jestli dat jeste z20 duveru, jelikoz ten jeji tvar žeru... Prdla uz tady nekomu jinemu? Podotykam, ze jsem ji nikde netrhl, nebyla to kopie a hodinky jsem nosil jen obcas. Jednu mam nosenu dost aktivne - no problem. Dve obcasne, skor by mali byt "prelezane" zo suflika...ale nevsimol som si ziadny problem, teraz som ich prezrel.Nebola nejaka chyba uz na tej akoze zanovnej?
kupko Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 A neni to nahodou Ještěd A jéje :-( špatný popisek jsem se přepsal :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Tak teď Sněžka :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
5etter Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Taky jedna vrcholová - Devět skal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Franta1973 Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Tak už je mam 14dni a nešly z ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Franta1973 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Zase přišery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2017 uživatelem Franta1973
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se