lucid Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 11 hodinami, Jiří Sedlák napsal: ...akorát já mám furt pupek i v černým tričku. To je snad OK, ne? Vychrtlý sedlák příliš důvěry nebudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Jo, po čtyřicítce už to nemá cenu řešit. Ještě před dvěma lety jsem se pídil po tom, kde ti mladí kupují ty trička bez pupku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Jak praví sám název vlákna...Zase ta Monstra! To letní vytunění oranžovým páskem mi je v těchto dnech nějak nedovoluje odložit a vyměnit za jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července @Chronopetr Myslím, že si uhodil hřebíček na hlavičku. Tohle kombo je super. Tak super, že mi začaly chybět moje starý monstra. Sakra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Ja som ich nahodil na grey nato ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Už je mám přes deset let a pořád mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se