lucid Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Odesláno 23. července 2024 před 11 hodinami, Jiří Sedlák napsal: ...akorát já mám furt pupek i v černým tričku. To je snad OK, ne? Vychrtlý sedlák příliš důvěry nebudí
Jiří Sedlák Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Odesláno 23. července 2024 Jo, po čtyřicítce už to nemá cenu řešit. Ještě před dvěma lety jsem se pídil po tom, kde ti mladí kupují ty trička bez pupku.
Chronopetr Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Odesláno 26. července 2024 Jak praví sám název vlákna...Zase ta Monstra! To letní vytunění oranžovým páskem mi je v těchto dnech nějak nedovoluje odložit a vyměnit za jiné.
Kalisport Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Odesláno 26. července 2024 @Chronopetr Myslím, že si uhodil hřebíček na hlavičku. Tohle kombo je super. Tak super, že mi začaly chybět moje starý monstra. Sakra 1
pauliej Odesláno 28. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2024 Ja som ich nahodil na grey nato ... 1
Zlý vlk Odesláno 15. října 2024 Nahlásit Odesláno 15. října 2024 Už je mám přes deset let a pořád mě baví.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se