noviisek Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Jak se vám s nimi plave? Myslím třeba kraul a nebo rychlejší tempa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Naprosto normalne. Teda pokud jsou na gume. Drive jsem zavodne plaval, tak plavu pomerne rychle a hodinky na ruce vubec nevnimam. Na tahu je mam volnejsi a plavani jsem s nimi takto nezkousel, jen na gume, a na ty me to nevadi. Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 moje prve monstra!Skuska remenov, neviem ktory vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 pozeram ze si na ne bol dobre pripraveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 People je správny "pijonier"?.vždy pripraveny. Čo su to za Monštra? Nejake 5-ťky? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Ziadne petky. Landmonstra. Srp44k1. Zakladny set remenov, tahov, nat, zulu by mal mat kazdy chronomagor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Ziadne petky. Landmonstra. Srp44k1. Zakladny set remenov, tahov, nat, zulu by mal mat kazdy chronomagor! Ja také NATO ako ty mať nemôžem, c9til by som sa divne . Strašne mi to pripomína traky, ktoré som nosieval ako škôlkar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Já nato můžu Nejdřív jsem to taky nechápal, ale přišel jsem tomu na chuť... za pár korun má člověk hned jiné hodinky a navíc je to pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Já nato můžu Nejdřív jsem to taky nechápal, ale přišel jsem tomu na chuť... za pár korun má člověk hned jiné hodinky a navíc je to pohodlné Ja to mam naprosto stejne. Pred chronomagorstvim jsem nosil 10 let jen jedny hodinky na tahu a tak ted tah nemuzu ani videt. NATO si momentalne uzivam nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Ja také NATO ako ty mať nemôžem, c9til by som sa divne . Strašne mi to pripomína traky, ktoré som nosieval ako škôlkar. Vsetko je to o uhle pohladu. Mne nato strapy evokuju toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 To už je nemoc, při pohledu na nato strap si vybavit umělohmotnou pannu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Ziadne petky. Landmonstra. Srp44k1. Zakladny set remenov, tahov, nat, zulu by mal mat kazdy chronomagor!Jak na nich chodí luneta?Obousměrně a má krok,nebo stejně jako na diverskách?Vypadaj dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 obojsmerne,bez klikania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 obojsmerne,bez klikania. Dík.A výbavu máš parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 este som vyskusal kozeny remen s zahnutymi baretmi, prekvapivo to nie je zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Vypadá to dobře,ještě by to chtělo fotku na ruce.Úplně jsem přehlídl,jestli už na Monstra někdo oblíkl kožený nato,to by taky nemuselo vypadat zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Víkendový výlet do Polska za opevněním a vojenskou techikou. Vytáhl jsem Isofrane, léto se blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Vsetko je to o uhle pohladu. Mne nato strapy evokuju toto Aha! Už viem, kam zmizli moje traky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 (upraveno) To není špatné To je nějaká oficiální verze? Foto mám od známeho z Thajska. Zrejme to tam niekto vyrába, cena sa pohybuje okolo 50 EUR za ten "oranžový typ" (inšpirovaný remeňom ku Green Monster). a 80 EUR za "fialový typ" (žralok, existuje aj v iných farbách, už som tu kedysi posielal oranžový). Žraloka som videl naživo, je to seriózne urobené a vyzerá fajn. Aby sa vedelo, o čom točím: Upraveno 13. května 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Víkendový výlet do Polska za opevněním a vojenskou techikou. Vytáhl jsem Isofrane, léto se blíží... Jaky mas obvod ruky? Vypadaji na te tvoji ruce docela male. Ale jinak chvalim a taky na ne jednou dojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se