hollister Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 (upraveno) Ahoj,ma niekto skusenosti ? ich e-shop : http://www.online-hodinky.sk Upraveno 27. dubna 2013 uživatelem hollister
lucid Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 Nějak mi nebere, proč máš téma nazvané Klenotnictvi EVA - Litovel?
Frostie Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 Nějak mi nebere, proč máš téma nazvané Klenotnictvi EVA - Litovel?česká stránka hodinky.inshop.cz patří hodinářství EVA Litovel, odkaz Hollistera ukazuje pouze na SK variantu, viz http://hodinky.inshop.cz/show.asp?file=kontakt.htm Objednával jsem tam odsud několikery hodinky pro celou rodinu, vždy vše ok, záruku jsem řešit nepotřeboval
lucid Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 jj, díky, nedíval jsem se na kontakty.
lub Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 kupoval jsem tam mnohokrát, můj oblíbený ešop na g-shocky - výborné ceny a přístup, doporučuji.
synek Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 Mohu potvrdit Megazávisláka, také jsem tam několikrát kupoval. Profesionální přístup a ochota jsou předností tohoto obchodu. Doporučuji.
hollister Odesláno 27. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 Zaujimave je že ceny v ich e-shopoch su rozdielne pre ČR a SR
Tzolkin Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 mam od nich 4 hodinky. a vzdy maj cenu o neco niz nez jine eshopy. a hodne skladem. takze dodaci doba rychla.
Radek124 Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2013 Nechci rýpat, pár kousků už jsem u nich objednával a z věcí označených "Skladem" neměli v reálu ani prd, všechno přišlo tak za 4-5 dní. Ceny mají po započtení slev opravdu dobré - ale kdo by tam chtěl objednávat třeba dárek na poslední chvíli, ať se poohlídne radši jinde. Tvrdit na webu že mám něco "skladem" a přitom to znát leda z ceníku dodavatele je s prominutím furt jenom sprostá lež, přestože se to provozovatelům řady českých eshopů zdá čím dál tím víc "normální".
Baldur Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 (upraveno) Tak možno to "skladom" máme chápať ako skladom u dodávateľa či výrobcu... Upraveno 28. dubna 2013 uživatelem Baldur
stenly04 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Kupoval jsem tam dvoje hodinky a naprostá spokojenost. Dobré ceny, super komunikace.
Stuclik Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Nechci rýpat, pár kousků už jsem u nich objednával a z věcí označených "Skladem" neměli v reálu ani prd, všechno přišlo tak za 4-5 dní. Ceny mají po započtení slev opravdu dobré - ale kdo by tam chtěl objednávat třeba dárek na poslední chvíli, ať se poohlídne radši jinde. Tvrdit na webu že mám něco "skladem" a přitom to znát leda z ceníku dodavatele je s prominutím furt jenom sprostá lež, přestože se to provozovatelům řady českých eshopů zdá čím dál tím víc "normální". Hmmm, tak jsem včera objednal dárek "skladem" na poslední chvíli. Dnes přišel lakonický mail, že zboží bude do 3 dnů. Až pak jsem si vygooglil Tvoji zkušenost. Ceny mají moc dobré, poté co si na ně vygooglíte telefon tak i komunikují. Ale to je mi prd platné, protože než se pořádně zjistilo, co a kdy jsou schopni dodat (v jiné barvě, pokud si pro to osobně přijedu), tak jsem se připravil o možnost objednat někde jinde, kde by to stihli dodat :/
Jörg8X Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Hmmm, tak jsem včera objednal dárek "skladem" na poslední chvíli. Dnes přišel lakonický mail, že zboží bude do 3 dnů. Až pak jsem si vygooglil Tvoji zkušenost. Ceny mají moc dobré, poté co si na ně vygooglíte telefon tak i komunikují. Ale to je mi prd platné, protože než se pořádně zjistilo, co a kdy jsou schopni dodat (v jiné barvě, pokud si pro to osobně přijedu), tak jsem se připravil o možnost objednat někde jinde, kde by to stihli dodat :/Do 3 dnů u nich?
JanNovakJan Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Párkrát jsem u nich bral a pokaždé zboží dorazilo během pár dnů. Možná jsem měl štěstí, ale každopádně spokojenost.
Nino Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Nepotřeboval jsem rychlé dodání, komunikace v pohodě, telefonická změna objednávky bez problémů, dodávka a zabalení bez problémů, takže za mě radost.
javim Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Nakupoval jsem loni v létě. Zboží bylo to skladem. Druhý den se ozvali, že jako sorry, ale distributor má dovolenou a navíc je nemá skladem. Tak jsem dostal na výběr jiné, které jsem akceptoval. Po více jak týdnu hodinky konečně dorazily a byly to zase jiné než jsem objednal. Nakonec jsem si je nechal, protože v reálu vypadaly lépe než na fotce a vcelku jsem si je oblíbil. I přesnost se povedla a rozcházeli se v řádu pár sekund za den, ale po nějakých 3ech měsících jsem zjistil, že nejdou seřídit (nelze vytáhnout korunka). Po reklamaci (počkal jsem si celý měsíc na vyřízení) dobré, ale už nešly tak hezky přesně jak předtím. A utekly asi tak další 2 měsíce a pojedou na reklamaci znovu ... nejde vytáhnout korunka. Asi holt nemám štěstí
cze2k Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Já teda mám zkušenost veskrze pozitivní. Kupoval jsem dvoje Orienty ani Mako ani kalendáře, spíš modely, které nejsou tolik prodávané. První před dvěma roky, druhé před týdnem. Obojí expedované druhý den, obojí za super cenu.
javim Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Tak už tam jsou potřetí ... stejná závada ... a dělají caviky s odstoupením od smlouvy. Inu, naběhl jsem si
Jiří_99 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Včera objednal, dnes na ruce. Za mě vše v nejlepším pořadku.
javim Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Odesláno 16. června 2017 Takže měsíc je fuč, hodinky fuč, peníze fuč, žádné informace. Fyzicky na prodejně se k tomu staví tak, že s eshopem nemají vlastně nic společného a tedy jedna z jejich "výhod" uvedených na stránkách: "- kamenná prodejna od roku 1992" je jen formální blábol Už se mi stalo, že jsem měl smůlu na zboží, ale firma, která to myslela se zákazníkem dobře se k tomu takto opravdu nestavěla.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se