Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějak mi nebere, proč máš téma nazvané Klenotnictvi EVA - Litovel?

česká stránka hodinky.inshop.cz patří hodinářství EVA Litovel, odkaz Hollistera ukazuje pouze na SK variantu, viz

http://hodinky.inshop.cz/show.asp?file=kontakt.htm

Objednával jsem tam odsud několikery hodinky pro celou rodinu, vždy vše ok, záruku jsem řešit nepotřeboval

Odesláno

Mohu potvrdit Megazávisláka, také jsem tam několikrát kupoval. Profesionální přístup a ochota jsou předností tohoto obchodu. Doporučuji.

Odesláno

Nechci rýpat, pár kousků už jsem u nich objednával a z věcí označených "Skladem" neměli v reálu ani prd, všechno přišlo tak za 4-5 dní. 

Ceny mají po započtení slev opravdu dobré - ale kdo by tam chtěl objednávat třeba dárek na poslední chvíli, ať se poohlídne radši jinde.

Tvrdit na webu že mám něco "skladem" a přitom to znát leda z ceníku dodavatele je s prominutím furt jenom  sprostá lež, přestože se to provozovatelům řady českých eshopů zdá čím dál tím víc "normální".

Odesláno (upraveno)

Tak možno to "skladom" máme chápať ako skladom u dodávateľa či výrobcu... :lol2:

Upraveno uživatelem Baldur
  • Po letech...
Odesláno

Nechci rýpat, pár kousků už jsem u nich objednával a z věcí označených "Skladem" neměli v reálu ani prd, všechno přišlo tak za 4-5 dní. 

Ceny mají po započtení slev opravdu dobré - ale kdo by tam chtěl objednávat třeba dárek na poslední chvíli, ať se poohlídne radši jinde.

Tvrdit na webu že mám něco "skladem" a přitom to znát leda z ceníku dodavatele je s prominutím furt jenom  sprostá lež, přestože se to provozovatelům řady českých eshopů zdá čím dál tím víc "normální".

Hmmm, tak jsem včera objednal dárek "skladem" na poslední chvíli. Dnes přišel lakonický mail, že zboží bude do 3 dnů. Až pak jsem si vygooglil Tvoji zkušenost.

Ceny mají moc dobré, poté co si na ně vygooglíte telefon tak i komunikují. Ale to je mi prd platné, protože než se pořádně zjistilo, co a kdy jsou schopni dodat (v jiné barvě, pokud si pro to osobně přijedu), tak jsem se připravil o možnost objednat někde jinde, kde by to stihli dodat :/

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hmmm, tak jsem včera objednal dárek "skladem" na poslední chvíli. Dnes přišel lakonický mail, že zboží bude do 3 dnů. Až pak jsem si vygooglil Tvoji zkušenost.

Ceny mají moc dobré, poté co si na ně vygooglíte telefon tak i komunikují. Ale to je mi prd platné, protože než se pořádně zjistilo, co a kdy jsou schopni dodat (v jiné barvě, pokud si pro to osobně přijedu), tak jsem se připravil o možnost objednat někde jinde, kde by to stihli dodat :/

Do 3 dnů u nich?

• po měsících...
Odesláno

Nepotřeboval jsem rychlé dodání, komunikace v pohodě, telefonická změna objednávky bez problémů, dodávka a zabalení bez problémů, takže za mě radost.

• po měsících...
Odesláno

Nakupoval jsem loni v létě. Zboží bylo to skladem. Druhý den se ozvali, že jako sorry, ale distributor má dovolenou a navíc je nemá skladem. Tak jsem dostal na výběr jiné, které jsem akceptoval. Po více jak týdnu hodinky konečně dorazily a byly to zase jiné než jsem objednal. Nakonec jsem si je nechal, protože v reálu vypadaly lépe než na fotce a vcelku jsem si je oblíbil. I přesnost se povedla a rozcházeli se v řádu pár sekund za den, ale po nějakých 3ech měsících jsem zjistil, že nejdou seřídit (nelze vytáhnout korunka). Po reklamaci (počkal jsem si celý měsíc na vyřízení) dobré, ale už nešly tak hezky přesně jak předtím. A utekly asi tak další 2 měsíce a pojedou na reklamaci znovu ... nejde vytáhnout korunka. Asi holt nemám štěstí :(

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já teda mám zkušenost veskrze pozitivní. Kupoval jsem dvoje Orienty ani Mako ani kalendáře, spíš modely, které nejsou tolik prodávané. První před dvěma roky, druhé před týdnem. Obojí expedované druhý den, obojí za super cenu.

• po měsících...
Odesláno

Tak už tam jsou potřetí ... stejná závada ... a dělají caviky s odstoupením od smlouvy. Inu, naběhl jsem si :(

• po měsíci...
Odesláno

Takže měsíc je fuč, hodinky fuč, peníze fuč, žádné informace. Fyzicky na prodejně se k tomu staví tak, že s eshopem nemají vlastně nic společného a tedy jedna z jejich "výhod" uvedených na stránkách: "- kamenná prodejna od roku 1992" je jen formální blábol :(

Už se mi stalo, že jsem měl smůlu na zboží, ale firma, která to myslela se zákazníkem dobře se k tomu takto opravdu nestavěla.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...