sect Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Tož, aby to nezapadlo: Pátek 3.5. 18 hodin - penzion Letohrádek: lukin_ovasectAldaBedjassonzekon7302denisax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Já mám v rodném listě napsáno: narozen v Ráji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Já mám v rodném listě napsáno: narozen v Ráji.To jako RAJ? Tím bych se zase tak moc nechlubil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Pokud se nic nezkomplikuje, tak bych taky na skok dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Já budu bohužel v té době už 1435km severovýchodním směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Tak mám tady jedno inspirativní video, které bychom v pátek mohli rozebrat: Zase ty dětské Alinovy hodinky?!Tak nevím, jestli dovalím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 v patek nemužu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Zase ty dětské Alinovy hodinky?!Tak nevím, jestli dovalím...Neřeš hodinky, bude sranda. Pojďme udělat chronosraz bez hodinek.......ale pro všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Neřeš hodinky, bude sranda. Pojďme udělat chronosraz bez hodinek.......ale pro všechny.... říká ten co byl naposled na vánočním srazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Bedjassoníku myslím tím sraz domovské buňky, kde platí příspěvky a členské známky, tam recidivuje už delší čas.... školačky budou už teď nebo až v červnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 ... říká ten co byl naposled na vánočním srazu... Takže v pátek v 5 na nádraží OV střed? Není nic lepšího než odpolední pivo na nástupišti cestou na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Tady se musím Secta zastat, .Díky náčelníku, že ses mně zastal....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 ...beztak tě nechce žena pustit, že jo? Právě že nechce, už ju druhý den přemlouvám a furt je pevná, jak žulový šutr v Ostravici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Takže v pátek v 5 na nádraží OV střed? Není nic lepšího než odpolední pivo na nástupišti cestou na sraz tentokrát s největší pravděpodobností nepojedu... ...asi ti vezmu trestní sazebník.Jak mi? Školačky chtěli všichni a všichni podbeskydčané svorně tvrdili, že pro tebe to nebude problém sehnat je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) tentokrát s největší pravděpodobností nepojedu... Jak mi? Školačky chtěli všichni a všichni podbeskydčané svorně tvrdili, že pro tebe to nebude problém sehnat je... školačky to sice nejsou ale holky tam byly,Čendík se zamiloval a další dva tak vypadaly,nicméně byla sranda Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 A co Baker ? Baker mi dnes psal, že to s ním nevypadá moc nadějně. Baker pojede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 30. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Jo a jestli se nebude dát sedět venku, tak máme checknutý ten salónek s parohy a flintičkami. Onehdá Lukin-ova postoval někde obrázky, ale nemohu to najít. Foto mizerné, ale pro představu stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 30. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Ať nám to nezapadne. Malá rekapitulace: Penzion Letohrádek - pátek 3.5. v 18 hodin lukin_ovasectAldaBedjassonzekon7302denisaxDavid_BPetr_M ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Ať nám to nezapadne. Malá rekapitulace: Penzion Letohrádek - pátek 3.5. v 18 hodin lukin_ovasectAldaBedjassonzekon7302denisaxDavid_BPetr_M ??Já to mám tak 50/50. Rád bych to stihl, ale nevím. Zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 Chlapi, nemáte někdo doma nadbytečné Seiko fat springbars (tlusté stěžejky) 22mm? Pokud jo, tak vemte s sebou zítra na sraz...odměna je jistá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se