Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Byl jsem na srazu poprvé a moc se mi to líbilo. Těch hodinek. Pěkné pokoukání. Chlapi díky za příjemnou společnost.

Já byl podruhé a nápodobně :-)

• Odpovědi 504
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemohu nepřidat nekompromisní pohled pravého Kurviňoka  :)

Když se kouknu na sebe, musím se já pochválit, nevypadám já věru zle, zkrátka chlapík jak má být... :D

Odesláno

Když se kouknu na sebe, musím se já pochválit, nevypadám já věru zle, zkrátka chlapík jak má být... :D

to proto že jsi zády :lol2:  ale fakt supr akce,všem :notworthy:

Odesláno

Letohrádek ještě funguje ? Já jsem pro. :cheers:  Mělo by být teplo. Můžeme dát zahrádku.

Prasáci se zřekly nikoliv s tvrdým. Prasáci se zřekli s měkkým. Ikdyž někteří možná už s tvrdým.

Jsem se do toho zapletl... :helpsmilie:

Odesláno

Letohrádek ještě funguje ? Já jsem pro. :cheers:  Mělo by být teplo. Můžeme dát zahrádku.

Prasáci se zřekly nikoliv s tvrdým. Prasáci se zřekli s měkkým. Ikdyž někteří možná už s tvrdým.

Jsem se do toho zapletl... :helpsmilie:

Tvůj cit pro češtinu kvituji, Lukášu. A že se nebojíš na to poukázat, já se bojím, už tak tu platím za lokálního kokota.

Odesláno

Páne učiteli a nemyslel jste prasáky ženského pohlaví? Rád bych se taky stavil, ale zatím nevím jak to bude protože v sobotu musím asi brzo řídit.......takže spíš ne.

Vybíráš blbé termíny Luki.

Odesláno

Páne učiteli a nemyslel jste prasáky ženského pohlaví? Rád bych se taky stavil, ale zatím nevím jak to bude protože v sobotu musím asi brzo řídit.......takže spíš ne.

Vybíráš blbé termíny Luki.

Vždyť není potřeba se totálně zbořit. Já taky potřebuji v sobotu normálně fungovat. Mám na mysli pivko. Tak jedno dvě, maximálně tři. Prostě malý trénink na klasický sraz. :cheers:

Odesláno

Takže se nás na letohrádku nakonec sešlo šest. Pivo dobré, teplo, zahrádka se stínkem. Dobře bylo.

Uzavírali jsme sázky, kdy si koupí Sect posedmé rybky a co že si koupí právě teď.

Díky všem za bezva večer.

Odesláno

Takže se nás na letohrádku nakonec sešlo šest. Pivo dobré, teplo, zahrádka se stínkem. Dobře bylo.

Uzavírali jsme sázky, kdy si koupí Sect posedmé rybky a co že si koupí právě teď.

Díky všem za bezva večer.

Už se stalo,rybky to ale nejsou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...