kloubik Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Cekal jsem kdo to napise :-) ale rolex to je takovy bez invence, s nomosama by byl za vetsiho fajnsmejkra ;-) Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
IzTaPa Odesláno 28. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2013 Cekal jsem kdo to napise :-) ale rolex to je takovy bez invence, s nomosama by byl za vetsiho fajnsmejkra ;-) Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2 ti nevim, jakou invenci mas na mysli? pokud to, ze vezmou model, ktery delaji xx let a daji mu crown guard a jiny rucky, beres za invenci, pak ok. stale mi ten vzhled nesedi k hodinkam na plaz (boha, proc hodinky na plaz maji WR 200m?), ale spise k oblekofkam...
kloubik Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 (boha, proc hodinky na plaz maji WR 200m?) boha, proc deepsea maji WR 3900m kdyz nejhlubsi saturovany ponor byl 600 nebo 700 metru? takovyhle argumenty neberu.... ti nevim, jakou invenci mas na mysli? pokud to, ze vezmou model, ktery delaji xx let a daji mu crown guard a jiny rucky, beres za invenci, pak ok. tou invenci jsem narazel na vyber znacky obecne, ale do te diskuze bych se radsi nepoustel. Ale kdyz mam mluvit konkretne o tomto modelu, tak me skloubeni minimalistickeho bauhause designu, rikejme tomu klidne oblekovky (ale casual mi prijde vhodnejsi) v pouzdre s WR 200m splnujici vsechny nalezistosti podle DIN 8310 prijde jako zajimava invence a rozhodne si nemyslim, ze k tomu stacilo jen vymenit rucky. Ja v nich vidim zajimave casual hodinky, se kteryma se nemusim bat jit v nedeli odpoledne na picnic k jezeru a pri hrani s detma s nima tuknout nebo se s nima jit vykoupat. Evidentne se ten napad tady na foru moc neujmul, ale to neznamena, ze pro nekoho jinyho to nebude fungovat, tak proc je tak kategoricky zatracovat?
misoo Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 podla mna by mali byt akekolvek hodinky standardne vodotesne tak, aby sa proste voda neriesila. nevidim nejake extra naklady na to aby mali kazde hodinky aspon 100M...
Ondoni Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Leštěné pouzdro na pláž? no nevím no...ale na party na plachetnici ideální volba
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Leštěné pouzdro na pláž? no nevím no...ale na party na plachetnici ideální volba tak to potom asi ziadne dajvre od brajtlingu na plaz nebudu... tento novy model od nomosu su naozaj podarene, svieze hodinky na kazdu prilezitost a sam by som nevahal do nich ist, nebyt cenovky nad moje momentalne moznosti..
Slevin Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 podle me docela povedene hodinky, vim, ze oblekovky nejsou na plavani, ale v lete se k vode dostane celkem casto a mit neustale strach ze do nich voda natece...Tyhle to resi. Jediny minus je ta cena, prijde mi prehnana, tohle nema byt vlajkova lod...Jinak moc pekny reminek, nevite kde se da sehnat?
octaviakk007 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Až na ustrelenú cenu sú to parádne hodinky. Aj WR 200 m mi dáva v tomto prípade zmysel. Nie sú to potápky, ale hodinky s ktorými možeš ísť bez obáv k vode. Za mňa palec hore.
Ondoni Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 tak to potom asi ziadne dajvre od brajtlingu na plaz nebudu... tento novy model od nomosu su naozaj podarene, svieze hodinky na kazdu prilezitost a sam by som nevahal do nich ist, nebyt cenovky nad moje momentalne moznosti.. přesně tak, nebudu 99% wristshotů "B" diverů je pořízeno při potápění v kanceláři osobně mi nějaká ta vlásečnice nevadí, ale asi bych si rozmyslel tahat tyhle hodinky na pláž...ale zvýšená vodotěsnost je určitě fajn...zrovna minulý týden jsem zmoknul jak cyp a byl jsem rád, že jsem měl pracovní potápky a ne pilotky
railmaster Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 edit: ktere hodinky by se k JFK vic hodily na tehle fotce... Ku JFK by sa hodili len zlaté Stockdale Watch.
Návštěvník Snow Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Palba kritiky přijde přemrštěná. Nomos nabízí civilní vzhled spolu s velkou WR a to bychom mohli spíš ocenit. Zatím jsem si spíš povšiml žehrání na WR50m, která se týká mhoha společensko-sportovních hodinek. Například hodinky Longines jsou takto handicapovány téměř všeobecně. Firma MIDO má jako Nomos koncipováno několik modelů. Snoubí v nich standartní vzhled a WR100, hodinky jsou osazeny ETOU a prodávají se více než slušně. Němci jako přidanou hodnotu nabízí in-house strojek. Takže se ptám, co více si přát.
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 No vidíš Snížku a je krásný, jak se neshodneme. Podle mě jsou ty hodinky kravina. V životě nevyužiju u formálních hodinek wr v jakékoli podobě, protože okolo vody se motají, jen když si po toaletě umyju ruce. A to si dávám sakra pozor. Opravdu si nedovedu představit činnost, kam bych si tyhle potápko oblekovky vzal. Hrozně mě na nich irituje ta ochrana korunky. Pro mě je zatím vrcholem Zürich a jak se říká: ševče, drž se.... Nomos by měl dle mého názoru být manufakturou společenských hodinek moderního jednoduchého střihu.
Návštěvník Snow Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 to Roman I - jasně. Myslím, že i Nomos by mohl jednou vyplout z vod, v kterých se doposud pohyboval alespoň jedním modelem. To, že se bohužel nedokáže zcela oprostit od stylu společenských hodinek, na které naroubovoval možná nešťastně prvky z tool modelů je diskutabilní. Za mě, ochrana korunky mi nevadí, mně se ty hodinky moc líbí. Konečně model, který jsem přivítal.
IzTaPa Odesláno 30. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 to snow: prihodim si svych pet centu -- vzdycky jsem chtel (a stale chci) NOMOSy, ale tento model mi prijde opravdu prinejmensim divny - ty uzke nozky, u kterych bych se bal, ze je nekde utrhnu, ta ochrana korunky, co na tangentach vypada fakt eckel... pro me by byly idealni cluby v brousenem pouzdru, sroubovaci korunkou a trochu upravenym cifrem a jinou lumi na ruckach - z toho by byly sprave 'vintage' marine hodinky...
maama Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 ...Jinak moc pekny reminek, nevite kde se da sehnat?http://www.strapshop.cz/nato/rios-sailor parádní hodinky
skalis Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 No ja musim rict, ze adresovali asi jediny zasadni problem svych hodinek - minimalni WR. Mne osobne davaji nomosky s 20 ATM vodotesnosti smysl. Bohuzel cena je dost vysoka a mam problem s ochranou korunky. Rozhodne bych ocenil sroubovaci korunku bez ochrany, ale treba dozraju i k tomuhle . Lesteny povrch mi nevadi, rolady, sejka i brajtle ho maji taky, tak co...
Slevin Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 http://www.strapshop.cz/nato/rios-sailor parádní hodinkydiky, hned si ho koupim...
Peto86 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Musím sa priznať, že ma prekvapilo, ako tento model rozbúril tunajšie vody. Za mňa - na prvý pohľad veľmi zvláštne hodinky, no na druhý majú niečo do seba. Dizajnovo patria veľmi jasne do produkcie Nomosu a sú trochu, no, obvzláštnené. Myslím, že je to stále lepšie, ako keby mali kopírovať prvky z iných značiek. A určite si svoju cieľovú skupinu nájdu, o tom nepochybujem! Čo sa týka toho remienku, tak som si akurát všimol, že ten Rios je "podvliekací", zatiaľ čo u Nomosu je "štandartný" (ospravedlňujem sa, ale nepoznám terminológiu).
cigi Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 (upraveno) Tak jako dárek registrovanýmu partnerovi aby se neopozdiil, když zajde do tureckých lázní, dóóst dobrý, ne ? Nepochybně NOMOS a navíc všechny formální atributy sportovních hodinek - "velký" průměr, WR, lumi, výrazná vteřinovka, ochrana korunky, jen ty nožky jsou pravda odjinud, ale kromě nich a snad, že jsou automaty, nemám co vytknout. Že nejsou zrovinky chlapácký ?? no jasně že néééé - vzhledem k orientaci nemohu tu bledou modř nijak dál komentovat. Upraveno 8. května 2013 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se