bobi Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 (upraveno) Už by to chtělo fíka , hergot- sakra -himl- laudon-element Kua,amíci budou hrát přesilovku. To zas budou nervy Upraveno 19. května 2016 uživatelem bobi
Povidláček Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Je fakt že ten Záruba tomu přidává, asi mě z něj šlehne
AndyAaron Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Jesteze to neslysim a sleduju jen textovy online prenos. Zaruba je obcas strasnej pohadkar. Mel jsem radsi Dusika. Nevim jestli jeste komentuje.
Návštěvník Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Jesteze to neslysim a sleduju jen textovy online prenos. Zaruba je obcas strasnej pohadkar. Mel jsem radsi Dusika. Nevim jestli jeste komentuje.Ty nefandis amikum ? Ja asi jo, je to sranda jsi potom narodni nepritel, vetsina cechu by chtela at sousedovi chcipne krava, ale jak jde o hokej a gotta, tak jsou to najednou vlastenci
guzmic Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Tvl. jsou to nervy druhá flaška vína na stole, ale doufám, že to dobře dopadne. :-D
AndyAaron Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Ty nefandis amikum ? Ja asi jo, je to sranda jsi potom narodni nepritel, vetsina cechu by chtela at sousedovi chcipne krava, ale jak jde o hokej a gotta, tak jsou to najednou vlastenci Nefandim Doufam, ze vyhrajem a postoupime, protoze se jim chci vysmat a byt za nepritele tady v US
Návštěvník Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Nefandim Doufam, ze vyhrajem a postoupime, protoze se jim chci vysmat a byt za nepritele tady v US Hm tady to tolik nefunguje, mam takovou rypavou naladu a chtel jsem si trochu zatrollit. Jdu to zkusit na Facebook. Jinak jsem myslel, ze amici to tam moc nesleduji ?
vraby Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Andy moc bych ti to přál 3:1 ale pro koho?
AndyAaron Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Hm tady to tolik nefunguje, mam takovou rypavou naladu a chtel jsem si trochu zatrollit. Jdu to zkusit na Facebook. Jinak jsem myslel, ze amici to tam moc nesleduji ?Na fcb pro to je lepsi puda Jinak mas pravdu. Nikdo to tu nesleduje. Spis NHL, ale mistrovstvi ne. Bavil jsem se o tom jen s jednim kolegou a to jsem spis delal osvetu. Moc jsem to tu ani nerozkrikoval, abych to nezakrikl. Vybarvim jim to az po treti tretine
AndyAaron Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Andy moc bych ti to přál 3:1 ale pro koho?3:1 pro CR! Verim tomu. Amici letos nic moc nepredvedli. Nezaslouzi si to. Nasi divocaci zatim odvadi moc peknou praci.
Marfael Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 (upraveno) Já mám od rána tušení, že prohrají, nevím proč:-). Jdu si dát slivovičku a pak hned běhat raději:-) Upraveno 19. května 2016 uživatelem Marfael
Návštěvník Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Na fcb pro to je lepsi puda Jinak mas pravdu. Nikdo to tu nesleduje. Spis NHL, ale mistrovstvi ne. Bavil jsem se o tom jen s jednim kolegou a to jsem spis delal osvetu. Moc jsem to tu ani nerozkrikoval, abych to nezakrikl. Vybarvim jim to az po treti tretine Jo tady musíš prodávat něco od MPM Quality, nebo pořádat survival kurz. Je to tu holt sofistikovanější Sledování na té české televizi je fakt jak diashow, oba dva goly jsem neviděl, protože se mi to zrovna seklo.....
melkal Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Jsme v pěti tak teď už to tam musí spadnout. Sent from my iPad using Tapatalk
spineshank Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 Milion střel a nic! Moje nervy!přesně,neskutečný kolik toho bylo a nic
bobi Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 (upraveno) Ty rozhodčí mě síří ... To chce hapáka ,kua Upraveno 19. května 2016 uživatelem bobi
Bobisky Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Odesláno 19. května 2016 No to si dělá... ten rozhodčí Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se