Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Už by to chtělo fíka , hergot- sakra -himl- laudon-element :)

Kua,amíci budou hrát přesilovku. To zas budou nervy

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno

Jesteze to neslysim a sleduju jen textovy online prenos. Zaruba je obcas strasnej pohadkar. Mel jsem radsi Dusika. Nevim jestli jeste komentuje.

Odesláno

Jesteze to neslysim a sleduju jen textovy online prenos. Zaruba je obcas strasnej pohadkar. Mel jsem radsi Dusika. Nevim jestli jeste komentuje.

Ty nefandis amikum ? :) Ja asi jo, je to sranda jsi potom narodni nepritel, vetsina cechu by chtela at sousedovi chcipne krava, ale jak jde o hokej a gotta, tak jsou to najednou vlastenci :)

Odesláno

Tvl. jsou to nervy druhá flaška vína na stole, ale doufám, že to dobře dopadne. :-D

Odesláno

Ty nefandis amikum ? :) Ja asi jo, je to sranda jsi potom narodni nepritel, vetsina cechu by chtela at sousedovi chcipne krava, ale jak jde o hokej a gotta, tak jsou to najednou vlastenci :)

Nefandim

Doufam, ze vyhrajem a postoupime, protoze se jim chci vysmat a byt za nepritele tady v US

Odesláno

Nefandim

Doufam, ze vyhrajem a postoupime, protoze se jim chci vysmat a byt za nepritele tady v US

Hm tady to tolik nefunguje, mam takovou rypavou naladu a chtel jsem si trochu zatrollit. Jdu to zkusit na Facebook. :D 

Jinak jsem myslel, ze amici to tam moc nesleduji ? 

Odesláno

Hm tady to tolik nefunguje, mam takovou rypavou naladu a chtel jsem si trochu zatrollit. Jdu to zkusit na Facebook. :D

Jinak jsem myslel, ze amici to tam moc nesleduji ?

Na fcb pro to je lepsi puda

Jinak mas pravdu. Nikdo to tu nesleduje. Spis NHL, ale mistrovstvi ne. Bavil jsem se o tom jen s jednim kolegou a to jsem spis delal osvetu. Moc jsem to tu ani nerozkrikoval, abych to nezakrikl. Vybarvim jim to az po treti tretine

Odesláno

Andy moc bych ti to přál

3:1 ale pro koho?

3:1 pro CR! Verim tomu. Amici letos nic moc nepredvedli. Nezaslouzi si to. Nasi divocaci zatim odvadi moc peknou praci.
Odesláno

Na fcb pro to je lepsi puda

Jinak mas pravdu. Nikdo to tu nesleduje. Spis NHL, ale mistrovstvi ne. Bavil jsem se o tom jen s jednim kolegou a to jsem spis delal osvetu. Moc jsem to tu ani nerozkrikoval, abych to nezakrikl. Vybarvim jim to az po treti tretine

Jo tady musíš prodávat něco od MPM Quality, nebo pořádat survival kurz. Je to tu holt sofistikovanější :D 

Sledování na té české televizi je fakt jak diashow, oba dva goly jsem neviděl, protože se mi to zrovna seklo.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...