Arthur N. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 konečně, Rusáci mají šmitec, Finové byli lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Výborně Suomi, není nad to vyklepnout Rusaky doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 výborné finskooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Tak ti posrani rusaci jedou domu. Nebo kam, kdyz tam jsou domaci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Zil se zadřel a okupanti se dál nedostanou...Ovečkin? Mniej niž zero...Ten je dobrý jen na malé plochy v NHL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Zil se zadřel a okupanti se dál nedostanou...Ovečkin? Mniej niž zero...Ten je dobrý jen na malé plochy v NHL.myslel jsem ze se jedna o hokej a ne o politiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 myslel jsem ze se jedna o hokej a ne o politiku. Pro mě jsou Rusi okupanti. Vždycky to tak bylo, je a bude. A moje antipatie k nim se projevuje všude i ve sportu, v hokeji zvlášť. Už od dob, kdy to bylo ještě CCCP a vedl je Tichonov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Přesně tak! Jedna se o hokej, ale ne pokud jsou v tom Rusaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Přesně tak! Jedna se o hokej, ale ne pokud jsou v tom Rusaci :-)Poslu za vama svoji tchyni.Ta je take "ma" rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Takže jak moc ta Kanada přejede USA. Bude milosrdnější než v prvním zápasa ( 5:1) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Kanada jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 tohle byla moc pěkná akce . už sem to viděl, že to zazdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 dobrej ťukec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 ten Americkej Matouš dává kontaktní gól Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 no ty kráso, pěknej gól i zápas, zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 (upraveno) Hmm, 2:2 Čumím - Amíci vedou 3:2 .To je obrat. Upraveno 21. května 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Američani neskutečně otočili zápas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 3:3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Tvl to cumim jak blazen Amici ozili . Cekal jsem jednohnacnej proces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 (upraveno) Kanada vítězí 4:3Drama až do konce,líbilo se mi to Takže zítra večer budou obhajovat zlatou . Upraveno 21. května 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se