Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslel jsem, ze Kanada USA prevalcuje, ale trapili se hodne. Uvidime, zda se na Finy ve finale lepe pripragi.

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

USA me dnes prekvapily a byl to moc peknej hokej. Doufam, ze Rusy zitra prejedou. Pokud budou hrat tak, jak dnes, tak na to maji.

Finove by si zlato zaslouzili. Tam asi nemam favorita a necham se prekvapit.

Odesláno

Pro mě jsou Rusi okupanti. Vždycky to tak bylo, je a bude. A moje antipatie k nim se projevuje všude i ve sportu, v hokeji zvlášť. Už od dob, kdy to bylo ještě CCCP a vedl je Tichonov.

Tohle není politika a ani ideologie. To je můj osobní názor a reakce na dobu nedávno minulou. Mám to v sobě od dětství. Bylo mi sedm a budu to v sobě mít nadosmrti a vštěpuji to i svým dětem. Nechápu, jak jim kterýkoli občan bývalého ČSSR může v čemkoli fandit. Howgh.

Odesláno

Tohle není politika a ani ideologie. To je můj osobní názor a reakce na dobu nedávno minulou. Mám to v sobě od dětství. Bylo mi sedm a budu to v sobě mít nadosmrti a vštěpuji to i svým dětem. Nechápu, jak jim kterýkoli občan bývalého ČSSR může v čemkoli fandit. Howgh.

Děda měl 6 sourozenců,dva zavraždili Němci v koncentráku a dva byli nuceně nasazení,jeden se z toho zbláznil. Mám kvůli tomu nesnášet německé hokejisty?

Veškerý sport by měl být mimo politiku.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Děda měl 6 sourozenců,dva zavraždili Němci v koncentráku a dva byli nuceně nasazení,jeden se z toho zbláznil. Mám kvůli tomu nesnášet německé hokejisty?

to začíná jak ty vtipy, co se nakonec nemůžeš dopocitat :-)
Odesláno

Sport byl, je a bude součástí politiky. Bylo by naivní si myslet, že to tak není. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...