Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jako nehrajeme vůbec blbě, ale co nedáme, to je neuvěřitelný! Mohlo to bejt suše 5:3, ty šance máme super. Kanada 3 zblabunky a 3 góly. Takže snad si to sedne a produktivita přijde.

Odesláno

Tak šikovnost, rychlost a důraz byl u Kanady  lepší...to si nenamlouvejme, že ne, nebo že jsme byli vyrovnaní.

Nicméně, jsme na hodinkovém fóru a tak jeden hodinkový poznatek. Jela tam jednou reklama na Koscom. Jako reklama fajn, hezká, chytrá...ale problém je, že pokud někdo neví, že Koscom prodává hodinky, tak to z té reklamy nepozná (na začátku je jediná záchytná zmínka o tom, že si tikají (slovní hříčka )). Jestli sem chodí někdo z Koscomu, tak jen pro příště : chce to taky říct, co vlastně nabízíte....je to reklama pro všechny lidi, a ti, co se hodinkami nezabývají ,netuší, že je to reklama na hodinky. Což mi přijde docela škoda.

Odesláno (upraveno)

Me mrzi, ze nehraje Holik, kterej v priprave zahral skvele a lital by tam statsnej, ze muze hrat. Misto toho je tam sice srdcar, ale davno za zenitem, kterej to mel i ve svym klubu nahnuty. Je fajn, ze chce hrat, ale to chce mladej taky.

Uvidime dneska, co hosi predvedou.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Jsem chtěl koukat na hokej na netu ale místo přehrávače jsem měl jen bílou plochu s nápisem sPlayer, přitom živé vysílání ostatních kanálů ČT jede bez problémů, to má ČT sport nějakej jinej přehrávač ? Musím něco doinstalovat ? Díky. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...