geometr Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Hraje se to na góly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Nebyla to Slovenská hymna? :-)Ne :-), do tyhle debaty se nepoustim :-)), bratri se hned perou :-).Vykon nejakou tu chybu mel, ale snaha se jim uprit neda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 (upraveno) Nechapu to nadseni komentatoru z vykonu. Nevidel jsem to nejhorsi (1. tretinu) a stejne se mi to teda nezdalo kdo vi co. Obrat nakonec je super, ale predvedena hra nic moc. Spis Finove byli ke konci marni a meli smulu, nez ze by se Cesi nejak extra zlepsili. Upraveno 8. května 2017 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 ste dobrí no.. A to vaše štestíčko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Ne :-), do tyhle debaty se nepoustim :-)), bratri se hned perou :-).Vykon nejakou tu chybu mel, ale snaha se jim uprit neda.snaha bylo to jediný pozitivum,u všeho ostatního je potřeba zabrat,navíc ten Mrázek. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Peknej zapas. I ta tragedie na zacatku za to stala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Je vtipny tady cist komentare od zacatku zapasu az po konec :-) hodne vtipny fandeni :-) kazdopadne zapas mel vsechno, zklamani, bezmoc, vzestup a nakonec tohle, jen tak dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 snaha bylo to jediný pozitivum,u všeho ostatního je potřeba zabrat,navíc ten Mrázek. ...Tak jiste, zabrat musej, ale Mrazka bych se zastal, nebylo to uplne ono, ale spatnej nebyl ( u mne je to tady jasna jednicka ) a v ty prvni tretine ho tym moc nepodrzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Trošku mi ten obrat připomínal tenhle nedávný zápas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 (upraveno) Nasi prvni tretinu horeli, druhou hrali jak Slovaci proti Lotyssku tzn. celkem dobrej hokej, ale ho.no z toho. No a posledni tretinu jsen nevidel, pac jsen sel spat, kdyz vstavam v 5:30 a svy si naspat proste musim Takze preji vsem, co to dokoukali tu radost,co si prozili.A tesi me, ze se k tymu pripoji Holik. Snad dostane prostor na lede, aby neco predvedl.Mrazek doufam zachyta jako v NHL. Tzn. po par prumernejch zapasech, dva tri fantasticky :-) treba i s nulou !!! Jen to dobre nacasovat na ctvrtfinale a semifinale ! Upraveno 9. května 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Ještě k tomu včerejšímu zápasu - Mrázek podle mě moc nepředved. Nejde ani tak o ty góly, i když u prvního by mu to nemělo projít přes brankoviště a třetí by chytit asi měl, ale hodně to z něj vypadávalo a obránci se kolikrát dost zapotili, aby to uklidili. Plekanec a Červenka - už čtyři roky nechápu jejich nominaci. Plekanec byl vidět akorát, když se vztekal na buly a Červenka dokáže zazdít úplně všechno. Letos jsem zatím zklamanej i z Pastrňáka, ale snad se zvedne. Tam ta kvalita i myšlenka je, jen to zatím "nelepí". Velmi příjemně zatím funguje čtvrtá lajna. Tak jsem se vykecal, díky za pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Dnes večer nezabudnite, že v telke davajú dobrú slovenskú tragikomediu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Dnes večer nezabudnite, že v telke davajú dobrú slovenskú tragikomediu Koukat se budu a budu vam fandit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Dnes večer nezabudnite, že v telke davajú dobrú slovenskú tragikomediu To bude dobry, vyhrajete. Na zlato to holt letos neni, ale sestupu se neni treba bat Hosi se alespon letos vobouchaj, vymenite trenera a za rok dalsi pokus ;-)Nejak to nesleduju, ale proc nechyta Ciliak (snad jsem mu nezkomolil jmeno) z Komety Brno ? Ten mel formu jak hrom. Imho lepsi nez Janko z Komotau a ten, co chytal prvni zapas (Hudacek ci jak). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Honzo, asi proto ze neni v nominaci :-).Maji tam Januse z Litvajzu a Hudacka z Orebra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Palce budem držať aj ja. Len sa obávam výsledku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Je bezva mit dva narodaky Ja mam 3, ale fandim skoro vsem, hlavne at se da na ten hokej koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Je bezva mit dva narodaky Ja mam 3, ale fandim skoro vsem, hlavne at se da na ten hokej koukat.Taky fandim skoro kazdymu- nebo spis koukam na vsechno a preju si super hokej, at hraje kdokoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Ještě k tomu včerejšímu zápasu - Mrázek podle mě moc nepředved. Nejde ani tak o ty góly, i když u prvního by mu to nemělo projít přes brankoviště a třetí by chytit asi měl, ale hodně to z něj vypadávalo a obránci se kolikrát dost zapotili, aby to uklidili. Plekanec a Červenka - už čtyři roky nechápu jejich nominaci. Plekanec byl vidět akorát, když se vztekal na buly a Červenka dokáže zazdít úplně všechno. Letos jsem zatím zklamanej i z Pastrňáka, ale snad se zvedne. Tam ta kvalita i myšlenka je, jen to zatím "nelepí". Velmi příjemně zatím funguje čtvrtá lajna. Tak jsem se vykecal, díky za pozornost.+1 s tím Mrazkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Honzo, asi proto ze neni v nominaci :-).Maji tam Januse z Litvajzu a Hudacka z Orebra myslel jsem, ze je treba zranenej nebo se omluvil, kdyz ho tam nemaj. Ale jestli ho nevzali, protoze na nej zapomneli, tak je Zdeno jeste vetsi jitrnice, nez jsem si myslel ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se