Daemonultimate Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Tak jdem na ně!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Tak jdem na ně!!!!!!!!Jak kdo... já du sekat zahradu zítra má pršet, i přez víkend, a v pondělí jsou u nás nějací svatí..Navíc paní domácí nařídila.Šoupnu sluchátka a bude, aspoň něco z toho snad budu mít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Jak kdo... já du sekat zahradu zítra má pršet, i přez víkend, a v pondělí jsou u nás nějací svatí..Navíc paní domácí nařídila.Šoupnu sluchátka a bude, aspoň něco z toho snad budu mít..první zápas kterej uvidim, tak jsem teda zvědavej, jo, trávy jsem si užil v úterý, takový fotbalový hřiště, hrůza ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Krásný gól!!! Pěkný začátek :-) jen tak dál! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Gool ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Jo, tak to pude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 paráda 1:0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 A další :-D snad to udržíme! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Tak teď už jenom neusnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 3:0 , vypadá to dobře ... yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Hezkej vlastňáček Výsledek taky slušnej, ale kdyby takhle hráli proti rusákům, tak už tam mají bůra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 paráda,první je za náma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 (upraveno) Hezkej vlastňáček Výsledek taky slušnej, ale kdyby takhle hráli proti rusákům, tak už tam mají bůra.Myslis Rusove :-) Upraveno 12. května 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Zůstáváme při naši hře.super prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Ne, myslel opravdu Rusáky - poslechni si i staré hráče- např. Jarda Holík - vždy jsme hráli proti Rusákům :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 (upraveno) no a máme tam čtvrtej EDIT: oni tam mají čtvrtej Upraveno 12. května 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 nice 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 Zacina mi Noru byt lito........kecam Parada kluci, jen tak dal! Hlavne neusnout. To nasi obcas taky umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 tomu Jarouškovi zatím není nějak přáno....škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 12. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2016 No Jarůšek je TOP palič šancí - tolik tutovek v řadě jsem dlouho neviděl spálit od jednoho borca ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se