Přejít na obsah

MS Hokej

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hm Slovaci. co by byvaly aktivny sportovec mam na to svoj nazor. Chlapci nehraju zle ale to tempo uz na MS jednoducho nestaci pretoze svet je uz inde. Oni hraju co mozu a co vladzu. Zial ale na MS to nestaci. 

Niesu ani zohrati lebo vsetci su rozlezeny a nepoznaju sa navzajom a je to tazke si myslim. Sam som to poznal na sebe. Nie kazdy trening ci zavody sa mi darilo. Niekedy som na treningu nalozil motorku a isiel prec lebo proste som nevedel najst rytmus. Niekedy som isiel uplne z maxima co som vladal ale zial na niektorych mi to nestacilo lebo bol lepsi. Mozno viac trenoval, mozno sa lepsie vyspal, mozno neviem co. Ale taky je sport a ludske telo ako aj psychika su jedna velka zahada 

Btw jazdil som motokros 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že hokej na téhle úrovni je z obrovské části o tom, jestli klape mančaft. A když není chuť a vůle pomoct spoluhráči (pohybem, najetím, podržením pozive apod.), tak je to bída. Ti klucí Kanadský taky hrajou každý jinde, ale přišli se sem bavit. Mají super partu, vyjdou si vstříc a je to na nich znát. Nikdo si nehraje na hvězdu. Slováci hrajou max. po dvojicích, ale nemají soudržné lajny.

Edit: Sice jsem se soutěžním hokejem dávno skončil, ale hraju ho pořád a snad mu i trošku rozumím.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...