Frostie Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 asi do imperialistických USA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 asi do imperialistických USA... ale jdou docela slušně, to by nic nerozvrátilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Řekl bych, že verze s DATE byla primárně určena na export pro kapitalistické trhy. Je to jen můj odhad, protože opravdu netuším, zda SSSR vůbec digitálky Elektronika vyvážel. Pokud ano, tak se domnívám, že moduly s DATE, které Elton pouze vkládal do pouzder s cz popisky, byly přebytky ze zakázky, která měla původně směřovat na západ (zde to lze odvodit z předpokladu, že Rusové by dle mého do ČSSR primárně dodali modul s azbukou, jak tomu bylo u jiných ruských výrobků určených pro tuzemský trh). Opravdu vařím z vody, ale bylo by zajímavé zjistit, zda se mé odhady alespoň trochu shodují se skutečností, nebo zda moduly v této úpravě byly do ČSSR dodávány jako předem dohodnutá zakázka v rámci RVHP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Honzo, díky za odpověď. V tom případě si asi počkám na nějaké, které budou 100% funkční. Tyhle hodinky se všeobecně shánějí dost blbě, takže bych po koupi ještě čekal x týdnů popřípadě i měsíců, než bych mohl koupit dárce náhradních dílů.Funkční a dokonce orig žárovku nebo celý modul je celkem běžně k mání na ebay ve formě ruských hodinek Elektronika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Já jedny nefunkční Prim day date digi mám. Můžeme se nějak domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) Řekl bych, že verze s DATE byla primárně určena na export pro kapitalistické trhy. Je to jen můj odhad, protože opravdu netuším, zda SSSR vůbec digitálky Elektronika vyvážel. Pokud ano, tak se domnívám, že moduly s DATE, které Elton pouze vkládal do pouzder s cz popisky, byly přebytky ze zakázky, která měla původně směřovat na západ (zde to lze odvodit z předpokladu, že Rusové by dle mého do ČSSR primárně dodali modul s azbukou, jak tomu bylo u jiných ruských výrobků určených pro tuzemský trh). Opravdu vařím z vody, ale bylo by zajímavé zjistit, zda se mé odhady alespoň trochu shodují se skutečností, nebo zda moduly v této úpravě byly do ČSSR dodávány jako předem dohodnutá zakázka v rámci RVHP. Máš pravdu. Když jsem jako kluk tyhle hodinky měl, modul jsem z nich vyndal a skutečně tam byly ruské popisky natištěné přímo na displeji. V české verzi pak tato část byla na sklíčku "začerněna" a doplněna o popisky v češtině. P. S. Jak píše T2. Kup na eBayi ruské (je jich tam spousta) a vyměň celý modul. To je asi nejschůdnější cesta. Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Tak až koupíš ten ruský modul kvůli žárovce, tak já beru ten zbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 a kolik "jazykových verzí" nakonec je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 a kolik "jazykových verzí" nakonec je? já bych to nerozváděl, nebo začne další hon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Zase mohu jen hádat, ale předpokládám, že existují jen 3 jazykové verze (Ruština, Španělština, Angličtina). Spíš by mne zajímalo, zda se do ČSSR dostaly pouze anglické moduly, nebo zda se v některých prim digi nachází modul, který zobrazuje nápis date v azbuce. Teď mě napadá, jak dlouho Elton tyto hodinky produkoval? Matně si vzpomínám, že jsem se kdysi v jenom vlákně dočet, že hodinky byly v prodeji relativně krátkou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Zase mohu jen hádat, ale předpokládám, že existují jen 3 jazykové verze (Ruština, Španělština, Angličtina). Spíš by mne zajímalo, zda se do ČSSR dostaly pouze anglické moduly, nebo zda se v některých prim digi nachází modul, který zobrazuje nápis date v azbuce. Teď mě napadá, jak dlouho Elton tyto hodinky produkoval? Matně si vzpomínám, že jsem se kdysi v jenom vlákně dočet, že hodinky byly v prodeji relativně krátkou dobu. Ale vždyť jsem psal, že modul v mých hodinkách měl primárně ruské popisky, které byly v Eltonu zamaskovány http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63187-digitálky-prim/?p=1220933 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Siwi omlouvám se, nějak jsem to přehlédl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Tady je neco k variantam modulu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/614-prim-digital/?p=219394 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Se sovětským svazem na věčné "????"..... Posílám foto svých československo - sovětských dvojčátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Krásné kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Strojky/moduly i pouzdra jsou stejná, liší se jen sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Dnes jsem zprovoznil digi :-)Nechci zakládat nové vlákno, tak to dávám tady. Předpokládám, že byly ještě modré, pak ještě dvoje menší, takže bychom tady mohli vkládat různé barevné variace, co máme doma. Třeba zjistíme, že těch variant není zas tak málo. Mě překvapilo, že jsou i se zlatýma linkama. Tak se pochlubte, co máte v šupleti! Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Že já sem lezu, že já se sem chodim dívat, když vim jak se mi každá 3,14čovina začne vždycky líbit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ano, varianta se zlatými linkami existovala. Když jsem si jako kluk v obchodě vybíral ty svoje, bylo mi to "zlaté" provedení nabídnuto. Ale já ho nevzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ano, varianta se zlatými linkami existovala. Když jsem si jako kluk v obchodě vybíral ty svoje, bylo mi to "zlaté" provedení nabídnuto. Ale já ho nevzal.A to byla chyba... A co jsi tedy vzal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se