Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jožko, všechno je to trochu jinak. Zachovalé jsou, protože jsem si je včera postavil z NOS pouzdra (koupil jsem jich před lety několik od ACCUTRONA) a modulu Elektronika 5 z Uzbekistánu. A bony jsem si vytiskl dneska ráno. Takźe se omlouvám za mystifikaci, na druhou stranu mě těší, že se mi podařilo udělat tak věrohodné fotky. :)

• Po roku...
Odesláno

Narazil jsem na netu na toto foto - je to fake, nebo byl někdy i počeštěný displej... toto vlákno jsem četl tak rok zpět a nevybavuji si že by se to zmiňovalo.. pokud ano pak se omlouvám...alespoň vyplulo zase na první stranu :)

post-60559-0-09041900-1545566815_thumb.jpg

Odesláno

Nicméně i z Honzovy fotky je vidět, že nápis DATE přímo na displeji počeštěn nebyl. Je ale otázkou, proč by si někdo zrovna s tímhle dával ve Fotoshopu práci. Mohl to být třeba nějaký prototyp, kdy se nakonec usoudilo, že dodatečná modifikace ruského modulu by byla zbytečná práce a zvyšovala by konečnou cenu výrobku. 

Odesláno
  V 23. 12. 2018 v 12:08, Snekofon napsal:

Narazil jsem na netu na toto foto - je to fake, nebo ...

...nebyl by zdroj/odkaz?

Odesláno (upraveno)

A jsou fuč.To byla rychlost. Teď jenom doufat, že je koupil nějaký sběratel a ne Irena, která je hned vystaví za trojnásobek.

Upraveno uživatelem Joskas
Odesláno
  V 24. 12. 2018 v 12:04, Jan_Jan_2006 napsal:

Myslím, že budou v dobrých rukou... :newyear:

Hezky se o ně starej :) Tyhle jsou hodně vzácný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...