filo-boxer Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Jožko, všechno je to trochu jinak. Zachovalé jsou, protože jsem si je včera postavil z NOS pouzdra (koupil jsem jich před lety několik od ACCUTRONA) a modulu Elektronika 5 z Uzbekistánu. A bony jsem si vytiskl dneska ráno. Takźe se omlouvám za mystifikaci, na druhou stranu mě těší, že se mi podařilo udělat tak věrohodné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 No hotový kúzelník! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Narazil jsem na netu na toto foto - je to fake, nebo byl někdy i počeštěný displej... toto vlákno jsem četl tak rok zpět a nevybavuji si že by se to zmiňovalo.. pokud ano pak se omlouvám...alespoň vyplulo zase na první stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Narazil jsem na netu na toto foto - je to fake, nebo byl někdy i počeštěný displej... toto vlákno jsem četl tak rok zpět a nevybavuji si že by se to zmiňovalo.. pokud ano pak se omlouvám...alespoň vyplulo zase na první stranu Výstřižek.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 SNEKOFON měl na mysli nápis DATUM na displeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Aha. Tak to je nejspíš na Accutrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Nicméně i z Honzovy fotky je vidět, že nápis DATE přímo na displeji počeštěn nebyl. Je ale otázkou, proč by si někdo zrovna s tímhle dával ve Fotoshopu práci. Mohl to být třeba nějaký prototyp, kdy se nakonec usoudilo, že dodatečná modifikace ruského modulu by byla zbytečná práce a zvyšovala by konečnou cenu výrobku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Narazil jsem na netu na toto foto - je to fake, nebo ......nebyl by zdroj/odkaz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 fotka byla k již neplatnému inzerátu na webu na Ukrajině....takže odkaz už nefunguje..měl jsem fotku staženu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Nedalo mi to a projel jsem své PRIM Digi a všude mám nápis DATE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Kolik jich máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 A kdyz uz se tema ozivilo, tak trochu jinak, sice by patrilo spise do "co je kde ke koupi" , ale tak pro zajimavost sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 No? Nekupte to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Nj, ten typek je vseobecne mimo s cenami, mozno aj nad Irenkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) . Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem maldaCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Kolik jich máš?Všechny!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 A co tyhle? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 (upraveno) A jsou fuč.To byla rychlost. Teď jenom doufat, že je koupil nějaký sběratel a ne Irena, která je hned vystaví za trojnásobek. Upraveno 24. prosince 2018 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Myslím, že budou v dobrých rukou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Myslím, že budou v dobrých rukou... Hezky se o ně starej Tyhle jsou hodně vzácný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se