Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky, tak holt definitivně přijímám že jsem kopyto a jdu k hodináři, se nedá nic dělat:-)  Aspoň vim, že tah tam dám kdykoli - na ten mam kliku, aspoň něco:-)

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

u mna tah aj obe gumky uplne v pohode (v gumke treba vybrat tu kovovu trubku a dat tam stezejku bez toho), ale s kozenym to mam tiez tak nachuja... proste ne a ne to trafit, chce to zatlacit ten medzikus riadne smerom k hodinkam a zaroven spravne nastavenu stezejku tlacit do druhej diery v nozicke... nakoniec sa podarilo, ale spotil som sa riadne a niekedy som mal pocit, ze si spravim z hodiniek vajce :mummy:

Odesláno

No přesně tenhle problém mám s tou gumou, nemůžu to prostě naštelovat aby to zapadlo do té "rýhy" a zároveň do druhé dirky, nicméně teda myslíš vyndat tu kovovou trubičku, to mě nenapadlo. Akorát si řikám, jestli se to pak třeba snadněji nepřetrhne nebo tak něco.

• Po roku...
Odesláno
  V 28. 4. 2017 v 6:29, Jirka19 napsal:

nicméně teda myslíš vyndat tu kovovou trubičku, to mě nenapadlo.

Jde to i s tim, vem si den dovolený a směle do toho. Dal jsem to i já, po x hodinách.

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 24. 7. 2018 v 22:16, zceyee napsal:

Jde to i s tim, vem si den dovolený a směle do toho. Dal jsem to i já, po x hodinách.

Jo, taky na to rad vzpominam. Bylo to jak s Lakatosem.

Odesláno

Tak když jsem ten silikon nandaval tohle léto, tak už to šlo, ty problémy byly způsobeny asi hlavně tim, že byl zcela novej. Takhle trochu jetej už šel (sice blbě, ale přece) :-)

Odesláno
  V 30. 7. 2018 v 17:04, kuncák7 napsal:

Jirko, mel ses ozvat, poradil bych, i kdyz spis jen radou, protoze jsem toto absolvoval nekolikrat :-)).

A poradis nebo budes jen provokovat? :)

Odesláno
  V 2. 8. 2018 v 20:49, zceyee napsal:

A poradis nebo budes jen provokovat? :)

Chce to jen trpelivost a trochu cviku, ale to je tak vseobevne znamo, ze je to spis provokace nez rada :-).

• Po roku...
Odesláno

Jakou máte zkušenost s gumou na Fortisech. Mám už 3 černý. Pokaždé začne praskat na bocích. Je zajímavé že ostatní barvy mi to nedělají. Mám ještě bílý a oranžový a ty drží. To je zvláštní, ne?

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mám všechny barvy a zatím se nic neděje

Je pravda že černá guma je méně ohebná než bílá. Ostatní mám v trezoru tak nemohu porovnat modrou a oranžovou. 56bc3281b57ae9336da8601696a5b4f3.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Potřeboval bych poradit. Mám B42 Cosmonaut v chronu a dnes mi přišel silikon,ale když jej nasadím,tak je jako by utopený pod okrajem nožek. Co jsem se díval na net,tak šroubky jsou v nožkách u horní oblinky,já je mám spíše uprostřed.  Kde je chyba,mám nějaký starší typ pouzdra?

Odesláno

Ahoj, když jsem scháněl tah na B-42 všiml jsem si, že Fortis dělá dva druhy pouzder. Na Spacematiky je jíný tah. Mají takový jiný ¨nožičky¨.

Kde jsi kupoval ten silikon?

• po měsících...
Odesláno

Koukám že gumové pásky na Fortisech taky praskají. Kožený pásek měním v podstatě po roce. Má někdo zkušenost s Cordurou?

• po měsíci...
Odesláno

Kašli na kaučuk - i když pominu předraženou sponu tak i nová černá guma je sprostý šmejd. Už po 3 měsícich velmi střídmého nošení mám obě strany zhruba půlcenťák od stěžejek zevnitř puklé, takže pomalu začínám chápat proč mi v Nestu přibalili k novým hodinkám i origo kožku zdarma :thumbsdown_anim:

Odesláno
  V 6. 12. 2020 v 22:20, Radek124 napsal:

Kašli na kaučuk - i když pominu předraženou sponu tak i nová černá guma je sprostý šmejd. Už po 3 měsícich velmi střídmého nošení mám obě strany zhruba půlcenťák od stěžejek zevnitř puklé, takže pomalu začínám chápat proč mi v Nestu přibalili k novým hodinkám i origo kožku zdarma :thumbsdown_anim:

Rozšířit  

Tak uz sem rozhodlej pro corduru s preklapavaci sponou 

AA7E1F99-30B2-4E88-BCC0-4D8C3F36661C.png

B41BF528-9AE9-4BD3-ADC5-17D5C2E3367C.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...