Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tomu bych vůbec nevěřil,aby koupil před měsícem Tissot za 11tis a pak je sotva prodal za 3500 kč.To bude fake..

Odesláno

První fotka není jeho a na druhé je prd vidět. Kdyby ukázal paragon kvůli záruce, tak bych o tom uvažoval, takhle ani omylem.

Odesláno

Prodává hodinky ke kterým nemá krabici a posílat ji bude ze zahraničí a budeš čekat 30 dní. Výslovně má uvedeno přečti si pravidla v sekci o mně. A prodávat podruhé stejné hodinky se stejnou pohádkou ? A žádný feedback ....

To Ti připadá jako málo negativních idícií ?

Já bych od takovéhoto prodejce nekoupil ani sadu špendlíků.

Napiš mu, že chceš více detailních fotek a pokud opravdu něco pošle, postni to sem ....

Odesláno

no, souhlasím s většinou.. nemá cenu to pokoušet.

Amazon to nechce posílat do ČR :/ A na využití služeb třetí strany jsem až moc línej

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. 

Hodky.cz je maj za necelejch 8000, ale toho se taky bojím..

Odesláno

Ono vůbec na tenhle typ Tisottu pozor - já bych je vůbec nekupoval z druhé ruky - pouze originál v kamenným shopu protože tohle jsou snad jevíc padělaný hodinky...

Odesláno

prede vic nez tydnem jsem na to narazil, a opravdu jsem myslel ze se jedna o aukru jednoho kusu od koruny, protoze do konce aukce zbyvaly hodiny...napsal jsem prodejci jednoduchou otazku, jak mam rozumet tomu ze je na hodinky 2leta zaruka kdyz k nim nema zadne doklady...a jedine co mi odepsal je ze jsou originaly...pockal jsem par hodin jak to vydrazili za cca 3tis...a rekl si ze proste potreboval prachy, jake vsak bylo me prekvapeni, kdyz se tam okamzite po ukonceni aukce vystavily hodinky znova, se stejnym popisem, stejnymi fotkami od koruny...to uz o pravosti velmi pochybuji a dobrodince jsem nahlasil na aukro..a copak se stalo?...nic, na aukru vesele hodinky nabizi dal a particka je drazi a kupuje (nebo mu je drazi kamaradi, tak do 2500 a pak se najde nekdo kdo to prehodi)...takze fake

Návštěvník kupec
Odesláno

To bude určite fejk, a predajca nemá zatiaľ žiadne hodnotenia, do toho by som nešiel...........

Návštěvník kupec
Odesláno

Ja som tiež viac krát ohlasoval na Aukre fejky, a nechali to tak. Určite máš pravdu, alebo tam majú kamarátov čo im to tam nechajú............. <_<

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...