sharz Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Patek Philippe Titanium 5004T info / foto: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Zrovna jsem je sem chtěl postnout. Jsou (jako pro mně většina Pateků) divnokrásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 A ja jaj,nejvyšší liga,žádná kritika,jen úžas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Filipe, Pátku, kam jste oči dali?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Nevíte někdo, co jsou ty malé výstupky na té lunetě? Trochu vypadají jak nějaké šroubky. Počítám že tam asi mají nějaký smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Nejspíš korekce dne, měsíce, data a měsíční fáze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Z první vypadají jako fík . Upřímnou soustrast tomu, kdo za tohle divno vysází na dřevo 500K - 1 Mio euro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Z první vypadají jako fík . Upřímnou soustrast tomu, kdo za tohle divno vysází na dřevo 500K - 1 Mio euro!Ale ona to nebude vůbec zbytečná investice - titanový Pátky (jako kterékoliv One of a kind Pátky) prostě jedou a pojedou a k tomu ten dobrý pocit pomoci pro děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Jsou krásný, přímo překrásný Také Pátkovy došlo, že i mlaďáci mají škváru a nemusí být s tím dizajnem furt u zalezlí někde v jeskyni, své kupce si určitě najdou" Já bych je bral hnedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Mě se líbí moc, akorát se mi k nim nelíbí ten pásek, obyčejný černý krokodýl by jim seděl lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Tím kontraverzním řemínkem reagují na materiály použité v hodinkách,jak je v popisu. Jsou krásný, přímo překrásný Také Pátkovy došlo, že i mlaďáci mají škváru a nemusí být s tím dizajnem furt u zalezlí někde v jeskyni, své kupce si určitě najdou" Já bych je bral hnedle Mluvíš mi z duše,jen i ta velikost je také spíše pro teenagery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2013 Číselník = ZVRÁCENOST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Číselník = ZVRÁCENOST Neboj, je to piece unique, jen pro tu charitativní aukci. - Stejně nechápu, proč, když materiály a designem číselníku vyšli jedním směrem, zůstali u velikosti 37 mm.Prostě jen další dámské hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Neboj, je to piece unique, jen pro tu charitativní aukci. - Stejně nechápu, proč, když materiály a designem číselníku vyšli jedním směrem, zůstali u velikosti 37 mm.Prostě jen další dámské hodinky...Sorry, ale 37mm s tenkou lunetou a navíc relativně mohutnýma tlačítkama má do dámské velikosti daleko. Módu pivních podtácků na zápěstí osobně přežiju bez následků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Proste ich treba dať na ruku strojčekom nahor a je to ok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Mně se nakonec nelíbí ani to pouzdro. Ale strojek, korunka a spínače jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se