bandicoot Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 To je ta nová generace. Furt by něco lajkovali nebo naopak dislajkovali. Technologie hodnotí stylem hezký/hnusný. Podstata, proč, jak je nezajímá.
IzTaPa Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 chtel jsem jen pochopit, co vyrobce vede k tomu vyrabet neco tak ohavneho a nepraktickeho, myslel jsem ze mistni """"odbornici""""" mi to reknou... UTFG -- use the f*cking google!!! namisto toho, aby's tu sbiral prispevky 'kvalitnima' komentarema, uz jsi to davno mohl vedet... jen na okraj, toto povazujes za slusne polozeny dotaz: hele az ted jsem si vsiml toho sitozniho vypoukleho skla u tech rolad o par postu vyse, co je to za hnus? za to da nekdo petku v dolarech? je to normalni, nebo nejake kutilstvi??? jinak je to proto, aby zarucili vodotesnost. 1680tky zacali vyrabet v dobe, kdy se nepouzival safir ale plexi a 1680tky jsou vodotesny na 200m. 1665tky (sea dwellery) maji to plexi jeste silnejsi...
dlubix Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 jiri78, děláš si zbytečně z huby sr@č. Je rozdíl mezi nelíbí se mi a je hnusný. Koukni se, cos psal a pak se ospravedlňuj. Mě se konkrétně nelíbíš ty a myslím, že ne jen mě, takže jestli se tu chceš dál zapisovat jako idiot, tak pokračuj.
Micey Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 lucid a smerem naopak se to jako delat muze? kdyz nekdo kdo ma rolady kritizuje a pise o hodinkach, co se libi jinemu ze jsou totalni shit????? tomu nejak nerozumim kluciTo je něco jinýho, páč Invicty jsou, narozdíl od Rolexu, totální shit. Hehe..
jiri78 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 tak sorry kluci rolexacky, odpovedi jsem se dockal. priste bych byl rad, kdyby to bylo bez tech priblblych radobyinteligentnich kecu ju? dekuji uzivateli iztapa, za vysvetleni problemu, jiz neni treba se tu vic vyjadrovat k tomu jaky jsem debil atp. pobavili jste se, poplacali po ramenou a je hotovo.
Návštěvník dlubix Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 tlačítko pro odhlášení máš vpravo nahoře
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Mas zakaz prispivani na dva dny a rozmysli se priste driv, nez neco napises
Tommy_PP Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) Clovek sa z rana tesi kolko tu je novych prispevkov a ze mozno najde nejaky odkaz na VRM, kde budu zachovale 1680 alebo 1675 s plexi a najde tu toto....OT premazat :-) Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem Tommy_PP
sect Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Mas zakaz prispivani na dva dny a rozmysli se priste driv, nez neco napises Kdo?
maposp Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) To je ta nová generace. Furt by něco lajkovali nebo naopak dislajkovali. Technologie hodnotí stylem hezký/hnusný. Podstata, proč, jak je nezajímá. Dovolil bych si tady slovíčkařit, protože i ty to děláš!Jirka nehodnotil technologii ale design!!A když si to pořádně přečtete, vyjádřil se, že se mu to nelíbí, a ano neznalý, přiznávám, stejně neznalý jako já, se opravdu nevalně vyjádřil o Roládách, ale ve smyslu designu a ne technologie. Načež skalním příznivcům Rolád vyběhla na krku a čele žíla, která začala tepat a do teď očividně tepe a řeší každé slovíčko, které se o Rolády jen otře. Poté všichni příznivci i ti kteřím se to nelíbí tady plácají páté přes deváté. Navrhuji tedy zakopat válečnou sekeru a příznivcům Rolexů bych doporučil, vrátit se do své sekce, kde mají své Rolády v bezpečí ;-) To sibirnaya: jestli jsi tím banem myslel Jirku, tak jsi u mě právě klesl, nejhlouběji jak jsi mohl. Jedinej komu bych dal ban jsou všichni ti co na Jirku útočili, na čež se on jen snažil obhajovat svůj názor. I když ne možná nejlépe. Naopak polovina těch co tady hájili Rolexy tak VNUCOVALY své názory!!! A pokud dáš ban někomu za to že se mu nelíbí design Rolexu a v podpisu máš napsáno RLX4EVER, tak to tady začíná značně smrdět cenzurou a diktaturou.... Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem maposp
Návštěvník dlubix Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 sect: já ne, mě to furt jde. Ale taky jsem se lek maposp: nikde na foru nebudu psát o věcech, v našem připadě o hodinkách, které jsou předmětem velkého zájmu mnoha členů, že jsou hnusný. Nebo jo a pak se nebudu divit, že dostanu banána. Klidně si mysli, že jde jen o slovíčkaření.... dostal dva dny. Kdyby něšlo, dostal by trvalej. Alespoň má čas a příležitost si něco načíst, než to začne blbě komentovat. Sibiř: well done
bandicoot Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Dovolil bych si tady slovíčkařit, protože i ty to děláš!Jirka nehodnotil technologii ale design!!Neslovíčkařím, jen jsem chtěl naznačit, že hodnotit design u technologického produktu, aniž bych se primárně zabýval podmíněností designu právě tou funkčností je blbost.Nemůžu hodnotit design stylem líbí/nelíbí, když nevím, proč tomu tak je. To je prostě povrchní a my se tady snažíme být trochu hlouběji.To je jak kritzizovat přítomnost komínu na parní lokomotivě. Nebo kritizovat velkou baterku MagLite, že je dlouhá... Tohle už neberu jako hádku, ale vysvětlení, které načal IzTaPa. Peace...
sect Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 sect: já ne, mě to furt jde. Ale taky jsem se lek Tak to jo, to je v pořádku.
semi001 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Dovolil bych si tady slovíčkařit, protože i ty to děláš!Jirka nehodnotil technologii ale design!!A když si to pořádně přečtete, vyjádřil se, že se mu to nelíbí, a ano neznalý, přiznávám, stejně neznalý jako já, se opravdu nevalně vyjádřil o Roládách, ale ve smyslu designu a ne technologie. Načež skalním příznivcům Rolád vyběhla na krku a čele žíla, která začala tepat a do teď očividně tepe a řeší každé slovíčko, které se o Rolády jen otře. Poté všichni příznivci i ti kteřím se to nelíbí tady plácají páté přes deváté.Upřímně toto není žádné adekvátní hodnocení "hele az ted jsem si vsiml toho sitozniho vypoukleho skla u tech rolad o par postu vyse, co je to za hnus? za to da nekdo petku v dolarech? je to normalni, nebo nejake kutilstvi???" Mohl napsat "to sklo se mi nelíbí" , ale použil nejhorší možnou formu hodnocení desingu - a to je fakt.Zkrátka, dostal co jsi zasloužil, za nevhodné podání nic jiného v tom nehledej.....
maposp Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) dlubix: ne dostal bana za to, že se tady musel bránit útokům. Kdyby jste na něj neútočili tak žádná rozvinutá diskuze nevznikla! (ano, začal si, ale mělo mu to být normálně vysvětleno a ne být hned začít být kamenován!) bandicoot: ty to pořád nechápeš že? Sklíčko mají každé hodinky, Jirkovi se nelíbilo to, že sklíčko je vysoké a to po straně designu, nezpochybňoval to proč je tak vysoké. Převedeno do tvých lokomotiv - každá lokomotiva má komín, Jirkovi se jen nelíbilo, že jedna z lokomotiva má ten komín dvakrát tak tlustý a už neřešil, jaký dopad to má na funkčnost komínu. kdyby to hned první z Relexáků napsal tak jak to napsal IzTaPa a nepouštěl do toho své ego tak tady nevzniklo nic. A jen k tomu banu, chápu že by byl oprávněný, protože se v tomto vlákně řešilo něco jiné než je v jeho popise. Ale v tom případě, aby to bylo spravedlivé dejte ban všem těm co na Jirku útočili místo toho aby mu to vysvětlili, on už se poté jen bránil útokům a snažil se vysvětlit, to že se mu prostě nelíbí vzhled jedněch hodinek, což ostatní nemohli přenést, protože to nepochopili a hned za tím viděli další věci jako je funkčnost, technologii atd. Tímto končím i já s touto diskuzí, protože už bych se musel znovu opakovat, jelikož někteří prostě nechápou, že ne všichni ví o rolexech všechno od a po z a nezbožňují je od sklíčka až po přesku tak jako oni.... Klidně mi taky dejte banána! Ale očekávám, že ho dostanou i všichni Rolexáci, kteří si neodpustí další komentáře! edit:semi001: nevytrhávej jen kousek toho co jsem napsal, aniž by jsi dočetl zbytek.!Psal jsem že to nebylo od něj šťastně formulované. "opravdu nevalně vyjádřil o Roládách" Ale Vy Rolexáci jste se od něj ničím potom už nelišili... Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem maposp
CEGY Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 maposp: myslím, že to nechápeš ty. Komunikace stylem hnus, shit a kutilství je minimalně arogantní. Chtělo by to trochu pokory a jinak formulovat. Takže tady se není čemu divit.
Ondoni Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 asi tak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 ...nebo taky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
maposp Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) Tímto žádám také o ban na 2 dny abych nemohl sem přispívat a bránit se kamanování "rytířů" s korunkou v erbu. Protože pořád melou to samé a slyší jen to co chtějí a čtou to co chtějí a já bytostně nesnáším tuhle zaslepenost a musel bych znovu a znovu reagovat a snažit se bojovat s větrnými mlýny. Pro všechny Rolaxáky: UŽ PO TŘETÍ! Ano Jirka to formuloval nešťastně! to je fakt!Ale proč tady kamenujete mě za to že se ho zastávám a chcete mě drtit za to že se nevijádřil nejlépe, když to také přiznávám.... Nabubřelé žíly... CEGY: A vy jste se snad směrem k němu vyjadřovali lépe? V čem jste lepší než on? PS: To že nosíte stejné hodinky jako Robert Redford ještě neznamená že jste jako on..... se opravdu nevalně vyjádřil o Roládách Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem maposp
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se