Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
No, mrknul bych se nejdrive na prodejcuv feedback.

Stejne skoncili na 260,- ....myslel jsem ze by mohli byt tak za 200.....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Seiko SKX007 na aukru. Je to můj prodej. Moc tady nepřispívám, spíš jen čtu, a nechci tady psát příspěvky typu "och a ach, ty jsou pěkné", jen abych mohl do prodejní sekce. Proto touto formou. Jestli to odporuje nějakým pravidlům, tak to smázněte, díky.

Odesláno
Nevím jestli to sem někdo dával,tak NEST má vánoční slevu 25% na celý sotiment,mj. i FORTIS....

To už je hezká slevička ....

Ted, v novem roce je to asi stejne jedno, ale sleva 25% byla, co se fortisu tyce, jen na ty specialitky, ktere definoval katalog, co jsem taktez dostal. Na modely mimo vybrane, bylo 20%.

To co v mailu stalo se dalo podle vety vytrzene z kontextu tak pochopit, ale platilo to, jak jsem psal. Stavil jsem se tam pro chrono fliegery 23.12. odpoledne.

Odesláno
Seiko SKX007 na aukru. Je to můj prodej. Moc tady nepřispívám, spíš jen čtu, a nechci tady psát příspěvky typu "och a ach, ty jsou pěkné", jen abych mohl do prodejní sekce. Proto touto formou. Jestli to odporuje nějakým pravidlům, tak to smázněte, díky.

Změněna cena Kup teď na 3500 Kč. Pokud se prodají do konce pátku, pošlete SZ, že je to někdo z fóra a budou za 3400.

Návštěvník Kamil
Odesláno
ty voe, ja se jeste neodhlasil... manzelka me zabije a tebe prokleje do desateho kolena :suicide_anim:

Hele neukvapuj se! Nech to uležet, vydrž do večera, budeš mít čistší hlavu...

Odesláno

Proč mne??? Ty to chceš koupit...já Ti jen napsal,zda je to slušná nabídka......a to rozhodně je!!!!!

5600 to je klasika(kterou sic nesnáším,ale klasika to je),stejně,jako DW 9052 a 6900(Kterou tam má inverzní za hubičku). Pak je tam atomovej a solární Mudman(atom půjde i u nás) a poněkud neotřelé 7500,které maj vibrační alarm(kterej maj jinak,pokud si to pamatuju správně,Silencery....). Za tu cenu můžeš voblíznout všech 10(a my defektní všech 11).

Odesláno
Hele neukvapuj se! Nech to uležet, vydrž do večera, budeš mít čistší hlavu...

Proč mne??? Ty to chceš koupit...já Ti jen napsal,zda je to slušná nabídka......a to rozhodně je!!!!!

5600 to je klasika(kterou sic nesnáším,ale klasika to je),stejně,jako DW 9052 a 6900(Kterou tam má inverzní za hubičku). Pak je tam atomovej a solární Mudman(atom půjde i u nás) a poněkud neotřelé 7500,které maj vibrační alarm(kterej maj jinak,pokud si to pamatuju správně,Silencery....). Za tu cenu můžeš voblíznout všech 10(a my defektní všech 11).

zkousim reflexy - a jestli me kamaradi podrzi ;) ne, diky za info. kupovat nechci... ja jen mam cukani vzdy, kdyz vidim vyhodnou nabidku. a ze ty atomy pujdou "u nas", o tom jsem nepochyboval, je tam vylozene psane, ze tam je UK pasmo.

nad tou 5600 ale premyslim - jen tak nezavazne. je to zadara.

diky za info i za vyzvy k rozvaze. ;)

Odesláno
zkousim reflexy - a jestli me kamaradi podrzi ;) ne, diky za info. kupovat nechci... ja jen mam cukani vzdy, kdyz vidim vyhodnou nabidku. a ze ty atomy pujdou "u nas", o tom jsem nepochyboval, je tam vylozene psane, ze tam je UK pasmo.

nad tou 5600 ale premyslim - jen tak nezavazne. je to zadara.

diky za info i za vyzvy k rozvaze. ;)

Možná by sis měl dát pár panáků. To Tě bezpečně zklidní. :lol2:

No nic, jdu do hospody. Kámoš se loučí, protože odjíždí na misi na Golanské vrchy.

Odesláno
Možná by sis měl dát pár panáků. To Tě bezpečně zklidní. :lol2:

No nic, jdu do hospody. Kámoš se loučí, protože odjíždí na misi na Golanské vrchy.

nic nekupuju. dneska ne, slibuju. akorat, libe, nevim, jestli sis delal srandu nebo co... jak to piti, tak ta golana mi neco pripominaji... :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...