quest987 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Výprodej hodinek Camel Active. Já vím, že se jedná o fashion značku, ale jsou osazeny Etou nebo Rondou, ne všechny jsou hrozné, přijatelná cena a třeba takové GMT pro ženu za 1,2k... Stránka je jen pro registrovane,takze tamneni nic videt
ricous Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Stránka je jen pro registrovane,takze tamneni nic videt Tak to jsem nevěděl, omlouvám se. Takhle třeba vypadají ty GMT - původní cena 3.979,- , nyní 1.159,-. Já vím, není to žádný zázrak, ale ženě se líbí a za tu cenu...
ricous Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 za tu cenu,asi proc ne. nakonec si vzala jiné, za stejnou cenu. Ještě že tomu nepropadla jako já, má jen patery hodinky za cca 15k. To by jinak bylo doma hádek, kdo je další na řadě na Omegy apod...
organic Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Tyhlety hodinky jsou fakt k pos.rání. Nemůžu z nich odtrhnout oči. To je prostě nádhera. Nemyslel jsem si, že to ještě někdy napíšu... ale tohle jsou další hustodémonsky krutopřísné hodinky!
Seamaster Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) Ahoj, tohle me prijde jako zajimavy. Speedy Pro z 1981 s historii po prvnim majiteli s krabici, doklady, nahradnimi clanky v UK za BIN 1200 liber? Podle me parada! Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem Seamaster
Viktor Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Tyhlety hodinky jsou fakt k pos.rání. Nemůžu z nich odtrhnout oči. To je prostě nádhera. Chlapi neblázněte, to byste fuckt chtěli Royal Oak se zlatým náramkem? Podle mě je to za hranou, původně to přece byly luxusní sportovní hodinky, a né hodinky na výlet do Afriky nebo Asie. možná by to zlato šlo v malým dámským provedení, ale tohle ne. Mně se na nich líbí jen to dýnko. Zlato nad zlato vám popletlo hlavu, jako mnohým před váma .
organic Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Mě se opravdu líbí a snad jsou to jediné hodinky ve full goldu, které se mi hodně líbí a překvapivě možná víc než v nerezu. Ale možná je to jen fotkama. Nicméně na AP RO koukám už tak rok a vždycky nad nima slintám. Nelíbí se mi ty jejich karbonový modely, spíše vintage kousky. Chlapi neblázněte, to byste fuckt chtěli Royal Oak se zlatým náramkem? Podle mě je to za hranou, původně to přece byly luxusní sportovní hodinky, a né hodinky na výlet do Afriky nebo Asie. možná by to zlato šlo v malým dámským provedení, ale tohle ne. Mně se na nich líbí jen to dýnko. Zlato nad zlato vám popletlo hlavu, jako mnohým před váma .
MarcelG Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 BREMONT - zrovna se o nich v jednom vlákně píše - tady jsou na prodej jedny ALT1-C na anglické e-bay...
Michal.Vacík Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Hehe, Night už kolem určitě krouží No to je nářez, to ti v létě vypálí sluníčko díru do ruky :-)
organic Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Ha a jsou fuc! Speedy z osmdesatek jeste nemam, doplnil bych si sixties a seventies. Skoda... Jo a kdybyste nekdo nahodou narazili na Speedmaster tah ref.1450 za mene nez 500USD, nejlepe v EU, hodte to sem. Ahoj, tohle me prijde jako zajimavy. Speedy Pro z 1981 s historii po prvnim majiteli s krabici, doklady, nahradnimi clanky v UK za BIN 1200 liber? Podle me parada!
Jarett Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 OMEGA Speedmaster cal.321 A.C.P. Docela raritní kousek, který se dával vyvoleným policistům v USA odcházejícím do výslužby A vypadají, že jsou v super stavu ...
Josef01 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Moc pěkný a zrovna můj ročník no to bude asi drahý.....
Jarett Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Moc pěkný a zrovna můj ročník no to bude asi drahý..... Jsou v Německu, tak běž do nich !!
Josef01 Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 Ty budou tak za 4000 EUR to nedám...
organic Odesláno 28. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2011 (upraveno) Ty jsou moc pekny, jen mi tam nesedi ty papiry. Dynko hodinek je 145.012, a papiry na 105.003, navic ne na A.C.P, ale na F.A.P. Uz ty papiry maji velkou cenu. Dalsi podivnost je serialnumber 20.5 milionu, coz je rok 1963-1964, coz svedci spise pro 105.003, nez pro 145.012-67. Treba jsou pravy a treba je to skladacka...Omega v tom mela v polovine 60. let peknej bordel. Spis si myslim, ze je to kompilat... Edit: Tah je sice korektni 1039, ale 2/70, to je pozde na 1963 i 1967. Je to zvlastni "sestava tyhle hodiny" OMEGA Speedmaster cal.321 A.C.P. Docela raritní kousek, který se dával vyvoleným policistům v USA odcházejícím do výslužby A vypadají, že jsou v super stavu ... Upraveno 28. dubna 2011 uživatelem organic
Jarett Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Ty jsou moc pekny, jen mi tam nesedi ty papiry. Dynko hodinek je 145.012, a papiry na 105.003, navic ne na A.C.P, ale na F.A.P. Uz ty papiry maji velkou cenu. Dalsi podivnost je serialnumber 20.5 milionu, coz je rok 1963-1964, coz svedci spise pro 105.003, nez pro 145.012-67. Treba jsou pravy a treba je to skladacka...Omega v tom mela v polovine 60. let peknej bordel. Spis si myslim, ze je to kompilat... Edit: Tah je sice korektni 1039, ale 2/70, to je pozde na 1963 i 1967. Je to zvlastni "sestava tyhle hodiny" Už na to téma proběhla diskuze na Watchuseek fóru. Proto jsem psal Josefovi, že bych asi řešil Německo osobně, jinak máš pravdu asi to bude Lego ...
Josef01 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Já jsem to nějak zvlášť nestudoval, hodinky mého ročníku mám a tyhle mě nějak neoslovily. Pokud Omegy tak na nošení nebo pak celozlaté vintage do sbírky. Nic mezi tím mě nějak nebere. Vyjímku jsem udělal u hodinek ze 70 tých let typu Cosmic 2000, ale to se bavíme o cenách, kde si člověk za jedny speedy výše uvedené jich koupí 5 nádherných kousků. U skutečně cenných raritních hodinek musí člověk počítat s cenou velmi vysokou a je to spíš investice do trezoru.
organic Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Tak máš pravdu, že celozlaté "prezidentské" Speedmastery do sbírky by se mi taky líbily Mě spíše neberou ty extrémní nárůsty cen za drobnou deviaci na ciferníku, jako je u Speedmasterů nápis Meister, F.A.P. nebo A.C.P., případně u Rolexu Comex nebo červené nápisy, které zvedají několikanásobně hodnotu hodinek. Mě to tedy neoslovuje, i když chápu, že jsou to pak limitky s příběhem. Já jsem to nějak zvlášť nestudoval, hodinky mého ročníku mám a tyhle mě nějak neoslovily. Pokud Omegy tak na nošení nebo pak celozlaté vintage do sbírky. Nic mezi tím mě nějak nebere. Vyjímku jsem udělal u hodinek ze 70 tých let typu Cosmic 2000, ale to se bavíme o cenách, kde si člověk za jedny speedy výše uvedené jich koupí 5 nádherných kousků. U skutečně cenných raritních hodinek musí člověk počítat s cenou velmi vysokou a je to spíš investice do trezoru.
Josef01 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2011 Redy a Comex často nemají žádný příběh, pouze trh vyhnal ceny nahoru, ničím jiným nejsou ty hodinky vyjímečné (myslím mechanicky).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se