Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ad RADO - Seiko i další japonské značky ho v r. 70/80 kopírovaly tak, že pomalu ty pouzdra, rafičky ap. jdou použít jako ND. Ale NIKDY se nekopírovala kotvička. Toto bude imho vintážní "fejk"/skládačka.

Díky za info!

Odesláno (upraveno)

Certina DS first C541.7184.42.61 a C541.7184.42.17 (jako se tu v týdnu prodaly) v Planeo Flora za půlku / cca 7200 Kč. Sice je to quartz, ale někomu by mohly udělat radost.

Upraveno uživatelem Sirden
Odesláno

Certina DS first C541.7184.42.61 a C541.7184.42.17 (jako se tu v týdnu prodaly) v Planeo Flora za půlku / cca 7200 Kč. Sice je to quartz, ale někomu by mohly udělat radost.

Maj tam toho ve slevě víc?

Odesláno

Mají 50% slevu na Certinu, v automatu je tam 1 model, hnědý s hnědym páskem, jinak zajímavé tam ještě pro někoho může být DS royal - bílé s černým koženým páskem tuším za 7600 a 2x DS Furious (modré a oranžové myslím).. Jinak mě tam nic nezaujalo...

Odesláno (upraveno)

V OC Chodov v 1. patře klenotnictví Sherri stále sleva 35 % na loňské modely TH Aquaracer, mají tam asi šest nebo sedm různých kousků. Něco quartz, něco automat. Pokud by měl někdo zájem o podrobnější info, odpoledne se tam jdu kouknout na Fortisky, tak hoďtě SZ a zjistím.

Upraveno uživatelem Tittus
Odesláno

Jj to mají, již jsem to psal výše. Byl jsem tam asi celkem 4x a pokaždý hrůza.. Naposled jsem si tam zkoušel ty zlevněné modely TH a pokaždé když nějaká ta holka s ruským přízvukem kroutila s korunkou na všechny strany a chovala se k těm hodinkám jak k věci za 5 Kč, se mi otevíral nůž v kapse...

Odesláno

akce na webu hodinky-time.cz na natahovace do konce dubna se slevou 10 %

Nech toho, nebo máš okamžitě ban. První příspěvek a hnedka reklama. A druhý ve stejném duchu :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...