Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vy mě bavíte, člověk se zde jde optat, a pak je za trolla? Ach, už vím, vy jste se už s Rolexkama asi narodili, že?

Odesláno

Goudy, fotku čeho z druhé strany? Ivane, co je průhledné? Vše, co jsem napsala je tak, tak je, šlo o ty Tchiba. To se mi nemůžou líbit takové hodinky?

Odesláno

Ivane, co je průhledné? Vše, co jsem napsala je tak, tak je, šlo o ty Tchiba. To se mi nemůžou líbit takové hodinky?

(null)
Odesláno

PASION: Jestli je fotka fake, je to ubohý. Jestli je fakt tvoje, je to divný... Ale člověk je zvíře leckdy nepochopitelně "myslící". Šťastný a veselý!!  :newyear:

Odesláno

chlapi to je nevyhoda slabej meny. staci tak tritisic euro a bankoviek do pol obyvacky :) ale nutno vasnivej Jirine Chudere dat za pravdu, ze v takom vlakne s ranajkami exhibuju este ubohejsie existencie.. take vepro-knedlo-zelo verzie toho bradateho trpaslika z instagramu :) /resp. svojho casu exhibovali - uz som tam roky nebol/

Odesláno

Jo, i ty Rolexy jsou falešné, všechno je falešné, i ty Pateky, Omegy, IWC, Panerai, Vacheron, Piaget, Piguet, Breitling....V levné knize se taky prodávají bankovky, ovšem s potiskem jen z jedné strany...Když vám vadí originál, tak raději napíšu, že je to z tiskárny. Posílala jsem fotku z mobilu, byl to blbý překlik, ty peníze tam být neměly, no, tak mě hned ukamenujte. Už se nedivím, že sem ženské vůbec nechodí....

Návštěvník YPO
Odesláno

Už se nedivím, že sem ženské vůbec nechodí....

to dá rozum .... todle je fórum, kde má každej velkýho ptáka .... takže nic pro ženy 

Odesláno

Jo, i ty Rolexy jsou falešné, všechno je falešné, i ty Pateky, Omegy, IWC, Panerai, Vacheron, Piaget, Piguet, Breitling....V levné knize se taky prodávají bankovky, ovšem s potiskem jen z jedné strany...Když vám vadí originál, tak raději napíšu, že je to z tiskárny. Posílala jsem fotku z mobilu, byl to blbý překlik, ty peníze tam být neměly, no, tak mě hned ukamenujte. Už se nedivím, že sem ženské vůbec nechodí....

...pokud jsi vůbec ženská... já si myslím, jestli ty nebudeš produkt Frantíkové soutěže...co ? Franto, máš na někoho podezření?

Návštěvník YPO
Odesláno

A kdo fotí cash má ptáka malýho ať je to chlap nebo baba.

to potvrzuje mojí teorii, že velkej chlap by neměl nosit malý hodinky (rolex) obzvlášť když se ten chlap cítí být ženou

Odesláno

Ale jinak mě těší, že si myslíte, že jsem chlap! No asi máte pravdu, když jsem nedávno malovala a kachličkovala, že? To přece baby neumí, nebo? Vaša baba umí štuk? Nebo jenom vaří?

Odesláno

Tak tohle přebilo i Jirku L. Určitě to není ženská. Ale teda kdo? Protože takhle nepíše ani chlap. Možná skrytá reklama na Tčíbo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...