Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Vy mě bavíte, člověk se zde jde optat, a pak je za trolla? Ach, už vím, vy jste se už s Rolexkama asi narodili, že?
gougy Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jak se na hodinkářkém fóru sluší: mohl bych poprosit o fotku z druhé strany?
ivan_989 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Pasion je to priehladne a trapne, nemas uroven, skratka ti ta hra nejde. Nema zmysel pokracovat.
villain83 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 ty nás taky bavíš,neboj se vlka nic
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Goudy, fotku čeho z druhé strany? Ivane, co je průhledné? Vše, co jsem napsala je tak, tak je, šlo o ty Tchiba. To se mi nemůžou líbit takové hodinky?
ivan_989 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Ivane, co je průhledné? Vše, co jsem napsala je tak, tak je, šlo o ty Tchiba. To se mi nemůžou líbit takové hodinky?(null)
petr_cha Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Bankovky jsou z domácí tiskárny, vypadají ale dobře, ne?To je jeste horsi, nez jsem si myslel... takze sem davas na odiv fotky falesnych penez... ?
Wrch Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 PASION: Jestli je fotka fake, je to ubohý. Jestli je fakt tvoje, je to divný... Ale člověk je zvíře leckdy nepochopitelně "myslící". Šťastný a veselý!!
instant Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 chlapi to je nevyhoda slabej meny. staci tak tritisic euro a bankoviek do pol obyvacky ale nutno vasnivej Jirine Chudere dat za pravdu, ze v takom vlakne s ranajkami exhibuju este ubohejsie existencie.. take vepro-knedlo-zelo verzie toho bradateho trpaslika z instagramu /resp. svojho casu exhibovali - uz som tam roky nebol/
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jo, i ty Rolexy jsou falešné, všechno je falešné, i ty Pateky, Omegy, IWC, Panerai, Vacheron, Piaget, Piguet, Breitling....V levné knize se taky prodávají bankovky, ovšem s potiskem jen z jedné strany...Když vám vadí originál, tak raději napíšu, že je to z tiskárny. Posílala jsem fotku z mobilu, byl to blbý překlik, ty peníze tam být neměly, no, tak mě hned ukamenujte. Už se nedivím, že sem ženské vůbec nechodí....
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Už se nedivím, že sem ženské vůbec nechodí....to dá rozum .... todle je fórum, kde má každej velkýho ptáka .... takže nic pro ženy
Eman2208 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jo, i ty Rolexy jsou falešné, všechno je falešné, i ty Pateky, Omegy, IWC, Panerai, Vacheron, Piaget, Piguet, Breitling....V levné knize se taky prodávají bankovky, ovšem s potiskem jen z jedné strany...Když vám vadí originál, tak raději napíšu, že je to z tiskárny. Posílala jsem fotku z mobilu, byl to blbý překlik, ty peníze tam být neměly, no, tak mě hned ukamenujte. Už se nedivím, že sem ženské vůbec nechodí.......pokud jsi vůbec ženská... já si myslím, jestli ty nebudeš produkt Frantíkové soutěže...co ? Franto, máš na někoho podezření?
bandicoot Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 to dá rozum .... todle je fórum, kde má každej velkýho ptáka .... takže nic pro ženy A kdo fotí cash má ptáka malýho ať je to chlap nebo baba.
Návštěvník YPO Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 A kdo fotí cash má ptáka malýho ať je to chlap nebo baba.to potvrzuje mojí teorii, že velkej chlap by neměl nosit malý hodinky (rolex) obzvlášť když se ten chlap cítí být ženou
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Ale jinak mě těší, že si myslíte, že jsem chlap! No asi máte pravdu, když jsem nedávno malovala a kachličkovala, že? To přece baby neumí, nebo? Vaša baba umí štuk? Nebo jenom vaří?
docent Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tak tohle přebilo i Jirku L. Určitě to není ženská. Ale teda kdo? Protože takhle nepíše ani chlap. Možná skrytá reklama na Tčíbo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se