Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 15. 1. 2026 v 13:24, tr0t3l napsal:

Áno :) čierne 37,3 mm na ťahu. Naživo sú ešte tak 3x krajšie ako na foto.

Tydle i ty 42ky byl za ty prachy uplnej top kup! Měl jsem se jít zadlužit kurník:D teď mě to štve 😕

Teď jsou jedny modrý 42mm v rezervačce v prodejním vláknu za 50+ :)

• Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, Spongebob napsal:

Tydle i ty 42ky byl za ty prachy uplnej top kup! Měl jsem se jít zadlužit kurník:D teď mě to štve 😕

Teď jsou jedny modrý 42mm v rezervačce v prodejním vláknu za 50+ :)

Také jsem na ně koukal a váhal, protože s tím obchodem nemám zkušenosti a najednou jsou ty 42 pryč 🙈 

Za ty peníze to byla povinnost, sakra😕

Může tě těšit, že nejsi sám, kdo to propásl😀

• Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 9 minutami, Micey napsal:

Myslím, že Bechyně s Primem končí a vyprodává co má skladem.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Poslední kus, docela fajn cena za Valjoux 7750.

Mají tam ještě další chrono za stejnou cenu, ale to je takové nudné, a pak ještě nějaké další menší slevy. Projeďte si to sami. :) 

https://yema.com/products/yema-flygraf-navigator-yfly22chr-gms?currency=EUR&country=CZ&stkn=af8824ec979a&gad_source=1&gad_campaignid=23218023303&gbraid=0AAAAADEbb64FOQlBod-bhLglQM7jYKQU9&gclid=Cj0KCQiAyvHLBhDlARIsAHxl6xoYvfdki8ZH8Lh6vJ9vnyIUAcoaUc9siTRP4yOEMZMRnWKFiHV551IaAqFKEALw_wcB

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Zľavy na wdl.sk stále pokračujú, občas tam aj niečo pribudne, takže sa to oplatí sledovať. Teraz sú tam čierne a modré Longines Spirit 40 mm na ťahu za 1757 eur. Akcia platí dnes do polnoci.

https://www.wdl.sk/longines-spirit-l3-810-4-53-6

Odesláno

Áno, v apríli končí predajňa v Auparku, takže ešte chvíľu tie akcie potrvajú :) občas sa na to pozriem, ponuka sa mierne dopĺňa, Spirity tam predtým neboli, viem to na sto percent, hľadal som ich :D 

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...