Dantechno Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Rolex Seadweller ?DeepSea? 116660 na WUS $7350
Baker Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Dantechno: Toto vlakno je urceno pro zajimave a vyhodne nabidky, takze sem nemusis hazet vsechno co najdes.
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 (upraveno) Baker napsal: Dantechno: Toto vlakno je urceno pro zajimave a vyhodne nabidky, takze sem nemusis hazet vsechno co najdes. Kdybych sem hazel vsechno co najdu .... Ale nic, chapu.. EDIT: A na svoji obranu musim rict ze napriklad ty chrona Fortisy jsou za velice dobrou cenu... Upraveno 15. září 2009 uživatelem Dantechno
Baker Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Dantechno napsal: EDIT: A na svoji obranu musim rict ze napriklad ty chrona Fortisy jsou za velice dobrou cenu... Otazka zda tady nebudou za min
Dantechno Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Baker napsal: Otazka zda tady nebudou za min Dostal jsi me Mohl aspon na WUS ferove napsat ze je prodava jeste jinde....
satnet Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Pro fandy s plnou prkenici a chticem usetrit 75 000 $ mrknete sem Nechapu tu politiku dane firmy, proc je jednomu proda za takovou cenu a nekomu jinemu za pulku.. tady jde prece o nejakou prestiz znacky, ne?
skalis Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Vintage "poor man Royal Oak" - automaty Elgin na Ebay.
skalis Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 A na tohle jsem taky zvedavy: vintage Rolex Daytona gold od nuly!
abbot Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Dantechno napsal: Kdybych sem hazel vsechno co najdu .... Ale nic, chapu.. EDIT: A na svoji obranu musim rict ze napriklad ty chrona Fortisy jsou za velice dobrou cenu... Zeetan je má za 990 nový a ještě na kovu ...
Dantechno Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 (upraveno) abbot napsal: Zeetan je má za 990 nový a ještě na kovu ... Muzes mi hodit odkaz? Diky moc. EDIT: Uz jsem to nasel , dik... Upraveno 16. září 2009 uživatelem Dantechno
abbot Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 Dantechno napsal: Muzes mi hodit odkaz? Diky moc. EDIT: Uz jsem to nasel , dik... teď to sem můžeš klidně postnout to už se dá považovat za slušnou nabídku ... Jinak seš o hodně aktivnějším členem, než já, takže je možná hloupí soudit (a to nemluvim jen o tobě i když si hlavní tahoun ), ale v tomhle případě souhlasim s bakerem, tuhle sekci sem dlouho považoval za místo, kde když je něco nový příspěvek, tak je to zaručeně zajímavá nabídka, popřípadě vzácnost a v poslední době je to tu plný hodinek za průměrnou a někdy i nadprůměrnou cenu, nebo otázek jestli je tohle origo a co si o tom kdo myslí a je to možná škoda ... Ale rozhodně nic ve zlým, díky lidem jako ty aspoň forum žije ...
Dantechno Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Odesláno 16. září 2009 (upraveno) Asi to bude tim ze jeste nedokazu poradne posoudit jestli je to nabidka vyhodna... Na druhou stranu podle ohlasu moje prispevky v tomto vlakne uz darovaly par hodinkam novy domov... Upraveno 16. září 2009 uživatelem Dantechno
abbot Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Dantechno napsal: Asi to bude tim ze jeste nedokazu poradne posoudit jestli je to nabidka vyhodna... Na druhou stranu podle ohlasu moje prispevky v tomto vlakne uz darovaly par hodinkam novy domov... o tom nepochybuju ... Neříkám, že všechny tvý příspěvky v tomhle vlákně stojí za prd Jinak sorry za ot už to tu dál nebudu plevelit ...
Karlos Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 IWC Da Vinci pro šikulu - rozebrané do poslední součástky Aneb složte si své IWC http://cgi.ebay.pl/IWC-Da-Vinci-Uhrenwerk-...id=p3286.c0.m14
xlaque Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Myslite, že by Mechano zvladol perpetual calendar s chronografom ? Tymto ho nechcem podceňovať, len sa dopredu informujem, či mam isť do toho
pete Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Steinhart http://cgi.ebay.com/Steinhart-Limited-Edit...id=p3286.c0.m14
PavelK Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 xlaque napsal: Myslite, že by Mechano zvladol perpetual calendar s chronografom ? Tymto ho nechcem podceňovať, len sa dopredu informujem, či mam isť do toho Je to zalité v umělé hmotě, takže už to asi nikdo nesloží. Ale třeba by šla nějak rozpustit...
grakij Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Pro majitele Autavii bez helmy tady jedna je. Jak moc je to (ne)vyhodne nejsem schopen rici
little_w Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 nedokazu zhodnotit cenu, ale 90 dolaru za origo kovovy tah Steinhart mi prijde jako asi dobra cena.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se