Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Dantechno: Toto vlakno je urceno pro zajimave a vyhodne nabidky, takze sem nemusis hazet vsechno co najdes.

Kdybych sem hazel vsechno co najdu .... Ale nic, chapu.. :notworthy:

EDIT: A na svoji obranu musim rict ze napriklad ty chrona Fortisy jsou za velice dobrou cenu...

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
  Dantechno napsal:
Kdybych sem hazel vsechno co najdu .... Ale nic, chapu.. :notworthy:

EDIT: A na svoji obranu musim rict ze napriklad ty chrona Fortisy jsou za velice dobrou cenu...

Zeetan je má za 990 nový :thumbsup_anim: a ještě na kovu ...

Odesláno (upraveno)
  abbot napsal:
Zeetan je má za 990 nový :thumbsup_anim: a ještě na kovu ...

Muzes mi hodit odkaz? Diky moc.

EDIT: Uz jsem to nasel , dik...

Odesláno
  Dantechno napsal:
Muzes mi hodit odkaz? Diky moc.

EDIT: Uz jsem to nasel , dik...

teď to sem můžeš klidně postnout :thumbsup_anim: to už se dá považovat za slušnou nabídku ...

Jinak seš o hodně aktivnějším členem, než já, takže je možná hloupí soudit (a to nemluvim jen o tobě i když si hlavní tahoun :D ), ale v tomhle případě souhlasim s bakerem, tuhle sekci sem dlouho považoval za místo, kde když je něco nový příspěvek, tak je to zaručeně zajímavá nabídka, popřípadě vzácnost a v poslední době je to tu plný hodinek za průměrnou a někdy i nadprůměrnou cenu, nebo otázek jestli je tohle origo a co si o tom kdo myslí a je to možná škoda :) ... Ale rozhodně nic ve zlým, díky lidem jako ty aspoň forum žije ... :cheers:

Odesláno (upraveno)

Asi to bude tim ze jeste nedokazu poradne posoudit jestli je to nabidka vyhodna... Na druhou stranu podle ohlasu moje prispevky v tomto vlakne uz darovaly par hodinkam novy domov...

Odesláno
  Dantechno napsal:
Asi to bude tim ze jeste nedokazu poradne posoudit jestli je to nabidka vyhodna... Na druhou stranu podle ohlasu moje prispevky v tomto vlakne uz darovaly par hodinkam novy domov...

o tom nepochybuju ... Neříkám, že všechny tvý příspěvky v tomhle vlákně stojí za prd :thumbsup_anim: Jinak sorry za ot už to tu dál nebudu plevelit :) ...

Odesláno
  xlaque napsal:
Myslite, že by Mechano zvladol perpetual calendar s chronografom ? Tymto ho nechcem podceňovať, len sa dopredu informujem, či mam isť do toho :D

Je to zalité v umělé hmotě, takže už to asi nikdo nesloží. Ale třeba by šla nějak rozpustit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...