Leviathan Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Moja oblubena ALPINA a pre mna mnamozny chrono diver Novy Sailing Yachttimer a nove pilotky, co nie je az take terno, lebo ..IWC zdroj:http://www.alpina-watches.com/news/startimer-chronograph-big-date_34.aspx
misoo Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 ti sa s tymi pilotkami neseru... uz chyba len nazov Top Fun
koveras Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 seru neseru, počkám si na nejaké reálne fotky, vypadajú super, ak to teda nebude placka...
furo Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 a mne sa najviac páči yachttimer, už dávnejšie som ich obzeral na stránke alpiny.
kuncák7 Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Ty pilotky vypadaj dobře ( možná jsem koukal blbě, jsou tam někde v tom odkazu ceny? )
ggrand Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Alpina má vždycky strašně pěkné fotky. Rád bych je někdy viděl naživo.
lukassko2 Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Tie pilotky vyzerajú na foto brutálne dobre,len nechápem, že tu na reklamnom obrázku je napísané automatic chronograph a na ofiko stránke alpina je písané quarz movement. Pravdupovediac značku alpina som nikdy moc neriesil takze jej calibre nepoznám, dúfam že ma teda niekto vyvedie z omylu, lebo aj podľa subcifernikov som usudil že ide o klasicky quarz chrono.
Leviathan Odesláno 21. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2013 ja osobne si myslim, ze su to automaty tak ako tie divery, kde je to zrejme.Vzhladom na fakt, ze Startimer worldtime ma INHOUSE Alpina movement...predpokladam, ze ho pouziju aj tu.
instant Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 oni aj naživo su tie hodinky naozaj pekne, napr. z toho ich world timera som bol celkom milo prekvapkany. obavam sa ze znacnej casti fora by ale boli velke, su to take poctive chlapske kusky. Ale nemam nic proti, cenova politika rozumna, dizajnovo su sice na hrane ale tu mi proste ta podobnost k notoricky znamym modelom nevadi, sam neviem preco. Asi to bude tym napisom "Geneve". Ten prebije vsetko
misoo Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 tie big date pilotky boli vzdy quartz, tak asi to bude tak aj tu (dufam ze nie)
CEGY Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Hodinky pěkné, což o to. Kdysi, při prvním kontaktu s touto značkou jsem myslel, že hodinky Alpina jsou nějaká limitka od BMW
Leviathan Odesláno 21. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2013 V 21. 5. 2013 v 14:13, misoo napsal: tie big date pilotky boli vzdy quartz, tak asi to bude tak aj tu (dufam ze nie)obavam sa, ze mas pravdu.. Alpina watches are renowned for their reliability, and the new Startimer Pilot Big Date models are no exception. The quartz caliber movement has 6 jewels, a battery life of 48 months, and the watch is water resistant to a depth of 10 ATM (300 feet).Kazdopadne pre pripadneho zaujemcu aspon bude dostupna cena. Inak tento rok mi Alpina robi len radost.
Roman-ZA Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 V 21. 5. 2013 v 10:21, kuncák7 napsal: Ty pilotky vypadaj dobře ( možná jsem koukal blbě, jsou tam někde v tom odkazu ceny? )to nechci ani vediet tu cenu
Rodkopf Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Hodinky jsou většinou hezké, i když se hodně inspirují v minulosti a u jiných značek, ale to podle mě fakt povedené logo jim dává super šmrnc!
sashator Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Odesláno 23. května 2013 Už delší dobu po Alpina pokukuju (především právě díky Jarovi) a ty Yachttimery jsou parádní, sice bych nevyužil žádnou z těch funkcí ale co už, asi tak jako že polovina z nás má diversky a nikdy se s nima nepotopí hlouběji než do dvou metrů ...no a chrono divery taky dobře, ty plonguer ručky (nebo jak se jim říká) mají šmrnc...jen tak dál kluci z Alpiny
Daemonultimate Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Odesláno 25. května 2013 Alpiny se mi líbí i nelíbí.Vůbec mi nevadí,že na některých modelech je podoba s jinou identitou,vždy si na nich najdu nějaký typický detail pro Alpinu,cenově jsou taky ok,ale tak nějak jim nemůžu přijít na chutˇ a stále nevím proč,dobrá technologie,zpracování,stroje,disain,AR,ale pořád to není ono.No,třeba na to časem kápnu.
ggrand Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Odesláno 25. května 2013 Daemonultimate : S čím si sou podobné ? Ve švýcarských hodinkách nemám přehled, díky.
Daemonultimate Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Odesláno 25. května 2013 (upraveno) V 25. 5. 2013 v 14:47, ggrand napsal: S čím si sou podobné ? Ve švýcarských hodinkách nemám přehled. Omega Apnea,IWC pilotky...jak jsem psal,nejsou identické,natož pak kopie,je to dáno stylem a určením, ale na první pohled mi je připomenou.Váhal jsem,zda jít do diversek,ale nakonec mě odradil tvar pouzdra.Na druhou stranu se na ně všude rád podívám,nevím co mi vadí. Upraveno 25. května 2013 uživatelem Daemonultimate
Leviathan Odesláno 26. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2013 U tych chrono diver je avizovana cena niekde na urovni 3000 USD. Co je slusny masaker. Tie quatzove pilotky so strojkom za 40 USD snad budu dakde inde. Nechajme sa prekvapit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se