Marty35 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 To jsou.. Ale zas na kolo a plavání to je super!Dost mě překvapila jejich (ne)přesnost, -2 sec za den je brutal i na quartz za dvě kila teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tak proto bin ladinovci odpalili sami sebe.(Ne)presnost za to mohla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 V jednom dokumentu bylo, že bombu v letadle odpálili pomocí DBC-62 nebo to byly DBX-102. Byl to takovej ten polohranej dokument, tak nevim, jestli pro natáčení jenom vzali první Casio, co jim přišlo do ruky, nebo se snažili dodržet i typ hodinek. Tak bych těm F-91W klidně věřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 Tak se hlásím do klubu Ta cena je fakt směšna, za to co dostanete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 No tak vítej! Akorát na víkend. Máš tam taky U, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Díky Jo mam tam ?u? a na dýnku MADE IN THAILAND. Na živo fakt pěkné digošky, vůbec na mě nepůsobí lacině, resp. nekvalitně Upraveno 12. května 2017 uživatelem number.beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 kašlu na to jdu si je objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 Není co řešit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2017 kašlu na to jdu si je objednat No jistě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Koupeno, vyzkouseno a odlozeno.Na takove hodinky uz musi mit clovek ruku! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 To asi jo, ale myslím, že i díky své prťavosti se pro ně na některé činnosti využití najít dá. Já je budu mít asi na kolo nebo na práci, ještě uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Tak, ja zrovna sundal z ruky Kocoury a nasadil 91. . Proto mozna ten sok. ;-)Uvidime. Ale ve vitrince budou na cestnem miste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 kašlu na to jdu si je objednat Také jsem nakonec podlehl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 ... o první mě obral chronokolega, ale už jsou doma další, radši rovnou dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Tak to nabralo grády teda. Ale kdž už má člověk platit poštu nebo kurýra, že jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 ... o první mě obral chronokolega, ale už jsou doma další, radši rovnou dvoje :-)To same se mi stalo predevcirem.Kolega z prace je ukazal klukovi a tak se mu zalibily, ze je uz nesundal z ruky.No, co jsem mel delat. :-)Nove jsou uz objednany! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 ... o první mě obral chronokolega, ale už jsou doma další, radši rovnou dvoje No jistě. Doppel Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Řemínek jsem synkovi zkrátil: Rozdíl 25ti let (ve stáří hodinek) a jednoho "U": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 :-)To same se mi stalo predevcirem.Kolega z prace je ukazal klukovi a tak se mu zalibily, ze je uz nesundal z ruky.No, co jsem mel delat. :-)Nove jsou uz objednany!Tak jsem se dneska pochlubil v robotě a a ještě musím jedny doobjednat, toho lee-vance mrdne, furt to posílat po jedněch, dvou, na tu samou adresu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Tak jsou doma. V práci byli zvyklí, že nosím oblekovky a teď totok Dnes je ponosím a pak odložím do hodinkovnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se