jovani Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 ... stopky v akcii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 ... To všechny ty šrouby jsou původní jak tam byly?ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Pravej horní a levej spodní mi přijdou, že to prořízlý nemají, ale asi je to blbě vidět. Jinak bych prostě byl ostražitej a i při originálním modulu nedůvěřivej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Včera jsem koukal na Big Bang Theory, a mám pocit, že je měla Amy na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Včera a dnes při venčení toho našeho bílého netvora. Po dlouhé době zase na ruce a člověka překvapí, jaké mají tyhle levné hodinky kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 (upraveno) Ogaři, dají se k f91w koupit i kratší řemeny? Pro dětskou ruku? Upraveno 26. srpna 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Ogaři, dají se k f91w koupit i kratší řemeny? Pro dětskou ruku?Ne, už takhle je tam mikro řemínek. Ale můžeš se podívat po nějakém aftermarketu, je tam rozteč 18 mm. Ale nejsou tam stěžejky, jen vytloukací tyčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Synovec (9 let) je normálně nosí bez úprav. Sám jsem koukal jako blázen. Asi takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Prodloužit - te je problém.Ale zkrátit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 (upraveno) Ogaři, dají se k f91w koupit i kratší řemeny? Pro dětskou ruku?Normálně jsem ten řemínek devítiletému synkovi uříznul a upravil konec do stejného tvaru jako měl původně. Viz příspěvek #278 (nedaří se mi na mobilu vložit funkční URL). Upraveno 27. srpna 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Prodloužit - te je problém.Ale zkrátit?...zkrátit tak, aby spona byla stále uprostřed zápěstí lze vždy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) Jak jste na tom s přeností? Překvapilo mně že za 25 dnů udělaly jen +0.2sec Upraveno 25. září 2017 uživatelem code2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Jak jste na tom s přeností? Překvapilo mně že za 25 dnů udělaly jen +0.2sec jj, také to mám v podobných intencích, 1-2 sec do plusu / měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Nemůžu si je vynachválit. Rozhodně nejlepší hodinky na doma: Nosím je na NATO strapu a ani o nich nevím. Futra mě nemůžou nasrat ani kdyby se snažila sebevíc. Dělám s nimi všechno, včetně velkých úklidů s agresivními čisticími prostředky nebo třeba malování, sprchuju se s nimi, spím s nimi, hrabu s nimi vodním želvám do akvária. Pořád vypadají dobře. Pokud je přeci jen náhodou zruším, sáhnu do šuplíku pro rezervní a objednám za 150Kč další rezervu.Pokud někdy pojedu někam na kole, je to jasná volba - zvláště poté, co jsem na tomto fóru prošel téma "Úrazy hodinek". ;-)Jsou výborné při vaření (stopky, budíček).Přemýšlel jsem, že si koupím G-Shocky, ale... Proč? ;-)Můžu doporučit tohoto prodejce na eBay: Ta zmiňovaná zrnka prachu jsem jednak nezaregistroval, jednak - i kdyby, tak co? Hodinky od něj prošly uznávaným testem pravosti, který zde byl probírán. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Jste mě zblbli, sakra...a to jsem chtěl spíš redukovat stavy No nic, tak prej za 14 dnů jsou tu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 I 13 měsíční mimino už dělá parádu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 A jsou mu akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se