Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Muhehehe a to jeste netusime, co na nas "novy" rok po hodinkove strance chysta, ze?

Treba bude Honza.manta rozprodavat sbirku... Hmmm, takovy Orliky by mi treba taky slusely... :eek:

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 17. 12. 2013 v 18:11, straspol napsal:

Nějak mám pocit, že jsem se letos tak nějak limitně rozmáchl, a přijde mi zbytečné na to ještě poukazovat pod nazdobenou jedlí. Asi bych se nesetkal s láskyplným pochopením.  A to pořád ještě budu mít pocit, že mi ve sbírce něco chybí...mám ještě pár nápadů, ale budu je muset na pár měsíců odložit, než zase přitečou alespoň nějaké finance... :cigar:  

Nebuď blbej, ty hodinky jsou vyloženě pánský, tak je dej manželce k vánocům, ona Ti je do týdne dá zpátky, protože to nebude prostě ono a ještě se bude cítit provinile, že Ti zkazila radost. Co Ti pak zbyde jiného, než je nosit sám...

Odesláno

No já v tom mám jasno, moje první "velké" hodinky budou muset měsíc, dva počkat oproti plánu, páč mě,

zcela nečekaně opustil můj zasloužilý noťas.

Odesláno
  V 17. 12. 2013 v 18:11, straspol napsal:

Nějak mám pocit, že jsem se letos tak nějak limitně rozmáchl, a přijde mi zbytečné na to ještě poukazovat pod nazdobenou jedlí. Asi bych se nesetkal s láskyplným pochopením.  A to pořád ještě budu mít pocit, že mi ve sbírce něco chybí...mám ještě pár nápadů, ale budu je muset na pár měsíců odložit, než zase přitečou alespoň nějaké finance... :cigar:  

financ nepřiteče :-) Asi ti v příštím roce opět způsobím odtok hotovosti :-)

V 17. 12. 2013 v 18:26, Borodov napsal:

Muhehehe a to jeste netusime, co na nas "novy" rok po hodinkove strance chysta, ze?

Treba bude Honza.manta rozprodavat sbirku... Hmmm, takovy Orliky by mi treba taky slusely... :eek:

Na tyhle Orlíky mám předkupní právo :-) Ale asi ho nebudu moc nikdy využít :-)

Odesláno
  V 17. 12. 2013 v 20:55, financ napsal:

1)financ nepřiteče :-) Asi ti v příštím roce opět způsobím odtok hotovosti :-)

2)Na tyhle Orlíky mám předkupní právo :-) Ale asi ho nebudu moc nikdy využít :-)

1) JOJOJOJOJOJOOOOOOOOOOOOOOOO

2)NENENENENENEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Odesláno

No občas mám splín a říkám si, že ten prim šrot, co mi doma zabírá spoustu místa a rozčiluje moji partnerku, pošlu do světa. A pak vždy následuje výpočet toho, co bych si přeci jen chtěl nechat doma - tyhle a tyhle a tamty a ještě tyhle - a výsledek je, že každopádně ŽÁDNÝ nepůjdou pryč. Tak to je a asi ještě nějakou chvíli zůstane. :rolleyes:

Odesláno
  V 18. 12. 2013 v 1:00, Honza.manta napsal:

No občas mám splín a říkám si, že ten prim šrot, co mi doma zabírá spoustu místa a rozčiluje moji partnerku, pošlu do světa. A pak vždy následuje výpočet toho, co bych si přeci jen chtěl nechat doma - tyhle a tyhle a tamty a ještě tyhle - a výsledek je, že každopádně ŽÁDNÝ nepůjdou pryč. Tak to je a asi ještě nějakou chvíli zůstane. :rolleyes:

To nic nemění na tom, že ty Orlíky Ti neslušej, už jsi je neměl na ruce několik dní a logicky pčichází doba, kdy by ses jich měl zbavit..

Odesláno

Honzo zamysli se nad tim, co ti Staspol pise, vzdyt ten kluk to s tebou mysli dobre! :lol2:

Panove. Vcera jsem si koupil krabicku na "sest" limitnich kousku... V tento okamzik uz je pet mist obsazenych (ve vyhledu 12ti mesicu)... Ale co s tim poslednim?  

post-21813-0-44582300-1387352067_thumb.jpg)

Odesláno (upraveno)
  V 18. 12. 2013 v 1:00, Honza.manta napsal:

Jak já jen vobrečel ty vraky, co jsem musel kanibalizovat na ty nekonečný limitky :D :D

Už taky spřádám  investiční plán na příští rok ...... vypadá to, že bude po francouzsku !! 

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 18. 12. 2013 v 7:48, Borodov napsal:

Honzo zamysli se nad tim, co ti Staspol pise, vzdyt ten kluk to s tebou mysli dobre! :lol2:

Panove. Vcera jsem si koupil krabicku na "sest" limitnich kousku... V tento okamzik uz je pet mist obsazenych (ve vyhledu 12ti mesicu)... Ale co s tim poslednim?  

attachicon.gifWP_000627.jpg)

Neboj :lol2:   už něco spřádám, šak já se zase ozvu...

Odesláno

Gratuluji tak nějak z povinnosti. Jsou hrozný, děsný zklamání, sorry

Tečičky minut překážej stupnici tepů, sklíčko je takový vypouklý, průhledný a tenký, ručky krátký, tělíčko nedomrlý, dýnko nevycenrovaný a, jak to šetrně sdělit .... pro smích, i když vynechám to hádě, korunka za to obrovská a k broušenému pouzdru vkusně leštěná, s rušící fazetou, stěžejky po primácku dáleko od těla. 

P O L E D N I C E !!!!!!

WR, přesnost chodu, obrusnost, tvrdost, skluznost, antimagnetismus, nárazuodolnost, rychlost, hlučnost, MI, poměr cena/výkon vůbec raději nezmiňuji.

Odesláno
  V 19. 12. 2013 v 13:35, cigi napsal:

Tečičky minut překážej stupnici tepů, sklíčko je takový vypouklý, průhledný a tenký, ručky krátký, tělíčko nedomrlý, dýnko nevycenrovaný a, jak to šetrně sdělit .... pro smích, i když vynechám to hádě, korunka za to obrovská a k broušenému pouzdru vkusně leštěná, s rušící fazetou, stěžejky po primácku dáleko od těla. 

P O L E D N I C E !!!!!!

WR, přesnost chodu, obrusnost, tvrdost, skluznost, antimagnetismus, nárazuodolnost, rychlost, hlučnost, MI, poměr cena/výkon vůbec raději nezmiňuji.

taky si dovolím souhlasit s tvým názorem

Odesláno
  V 19. 12. 2013 v 13:35, cigi napsal:

P O L E D N I C E !!!!!!

Nečekal jsem že se zrovna Tobě budou líbit  :lol2: to neva, já si radost zkazit nenechám. Líbí se mi už na fotkách, těším se na ně naživo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...