Borodov Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Muhehehe a to jeste netusime, co na nas "novy" rok po hodinkove strance chysta, ze?Treba bude Honza.manta rozprodavat sbirku... Hmmm, takovy Orliky by mi treba taky slusely...
JR_2010 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 V 17. 12. 2013 v 18:11, straspol napsal: Nějak mám pocit, že jsem se letos tak nějak limitně rozmáchl, a přijde mi zbytečné na to ještě poukazovat pod nazdobenou jedlí. Asi bych se nesetkal s láskyplným pochopením. A to pořád ještě budu mít pocit, že mi ve sbírce něco chybí...mám ještě pár nápadů, ale budu je muset na pár měsíců odložit, než zase přitečou alespoň nějaké finance... Nebuď blbej, ty hodinky jsou vyloženě pánský, tak je dej manželce k vánocům, ona Ti je do týdne dá zpátky, protože to nebude prostě ono a ještě se bude cítit provinile, že Ti zkazila radost. Co Ti pak zbyde jiného, než je nosit sám...
t.p Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 No já v tom mám jasno, moje první "velké" hodinky budou muset měsíc, dva počkat oproti plánu, páč mě,zcela nečekaně opustil můj zasloužilý noťas.
financ Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 V 17. 12. 2013 v 18:11, straspol napsal: Nějak mám pocit, že jsem se letos tak nějak limitně rozmáchl, a přijde mi zbytečné na to ještě poukazovat pod nazdobenou jedlí. Asi bych se nesetkal s láskyplným pochopením. A to pořád ještě budu mít pocit, že mi ve sbírce něco chybí...mám ještě pár nápadů, ale budu je muset na pár měsíců odložit, než zase přitečou alespoň nějaké finance... financ nepřiteče :-) Asi ti v příštím roce opět způsobím odtok hotovosti :-) V 17. 12. 2013 v 18:26, Borodov napsal: Muhehehe a to jeste netusime, co na nas "novy" rok po hodinkove strance chysta, ze?Treba bude Honza.manta rozprodavat sbirku... Hmmm, takovy Orliky by mi treba taky slusely... Na tyhle Orlíky mám předkupní právo :-) Ale asi ho nebudu moc nikdy využít :-)
straspol Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 V 17. 12. 2013 v 20:55, financ napsal: 1)financ nepřiteče :-) Asi ti v příštím roce opět způsobím odtok hotovosti :-) 2)Na tyhle Orlíky mám předkupní právo :-) Ale asi ho nebudu moc nikdy využít :-)1) JOJOJOJOJOJOOOOOOOOOOOOOOOO2)NENENENENENEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 No občas mám splín a říkám si, že ten prim šrot, co mi doma zabírá spoustu místa a rozčiluje moji partnerku, pošlu do světa. A pak vždy následuje výpočet toho, co bych si přeci jen chtěl nechat doma - tyhle a tyhle a tamty a ještě tyhle - a výsledek je, že každopádně ŽÁDNÝ nepůjdou pryč. Tak to je a asi ještě nějakou chvíli zůstane.
straspol Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 V 18. 12. 2013 v 1:00, Honza.manta napsal: No občas mám splín a říkám si, že ten prim šrot, co mi doma zabírá spoustu místa a rozčiluje moji partnerku, pošlu do světa. A pak vždy následuje výpočet toho, co bych si přeci jen chtěl nechat doma - tyhle a tyhle a tamty a ještě tyhle - a výsledek je, že každopádně ŽÁDNÝ nepůjdou pryč. Tak to je a asi ještě nějakou chvíli zůstane. To nic nemění na tom, že ty Orlíky Ti neslušej, už jsi je neměl na ruce několik dní a logicky pčichází doba, kdy by ses jich měl zbavit..
Borodov Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 Honzo zamysli se nad tim, co ti Staspol pise, vzdyt ten kluk to s tebou mysli dobre! Panove. Vcera jsem si koupil krabicku na "sest" limitnich kousku... V tento okamzik uz je pet mist obsazenych (ve vyhledu 12ti mesicu)... Ale co s tim poslednim? )
cigi Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 (upraveno) V 18. 12. 2013 v 1:00, Honza.manta napsal: No občas mám splín a říkám si, že ten prim šrot, co mi doma zabírá spoustu místa a rozčiluje moji partnerku, pošlu do světa. A pak vždy následuje výpočet toho, co bych si přeci jen chtěl nechat doma - tyhle a tyhle a tamty a ještě tyhle - a výsledek je, že každopádně ŽÁDNÝ nepůjdou pryč. Tak to je a asi ještě nějakou chvíli zůstane. Jak já jen vobrečel ty vraky, co jsem musel kanibalizovat na ty nekonečný limitky :D Už taky spřádám investiční plán na příští rok ...... vypadá to, že bude po francouzsku !! Upraveno 18. prosince 2013 uživatelem cigi
straspol Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2013 V 18. 12. 2013 v 7:48, Borodov napsal: Honzo zamysli se nad tim, co ti Staspol pise, vzdyt ten kluk to s tebou mysli dobre! Panove. Vcera jsem si koupil krabicku na "sest" limitnich kousku... V tento okamzik uz je pet mist obsazenych (ve vyhledu 12ti mesicu)... Ale co s tim poslednim? WP_000627.jpg)Neboj už něco spřádám, šak já se zase ozvu...
cigi Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Gratuluji tak nějak z povinnosti. Jsou hrozný, děsný zklamání, sorry Tečičky minut překážej stupnici tepů, sklíčko je takový vypouklý, průhledný a tenký, ručky krátký, tělíčko nedomrlý, dýnko nevycenrovaný a, jak to šetrně sdělit .... pro smích, i když vynechám to hádě, korunka za to obrovská a k broušenému pouzdru vkusně leštěná, s rušící fazetou, stěžejky po primácku dáleko od těla. P O L E D N I C E !!!!!! WR, přesnost chodu, obrusnost, tvrdost, skluznost, antimagnetismus, nárazuodolnost, rychlost, hlučnost, MI, poměr cena/výkon vůbec raději nezmiňuji.
malymarek Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 V 19. 12. 2013 v 13:35, cigi napsal: Gratuluji tak nějak z povinnosti. Jsou hrozný, děsný zklamání, sorry Tečičky minut překážej stupnici tepů, sklíčko je takový vypouklý, průhledný a tenký, ručky krátký, tělíčko nedomrlý, dýnko nevycenrovaný a, jak to šetrně sdělit .... pro smích, i když vynechám to hádě, korunka za to obrovská a k broušenému pouzdru vkusně leštěná, s rušící fazetou, stěžejky po primácku dáleko od těla. P O L E D N I C E !!!!!! WR, přesnost chodu, obrusnost, tvrdost, skluznost, antimagnetismus, nárazuodolnost, rychlost, hlučnost, MI, poměr cena/výkon vůbec raději nezmiňuji.taky si dovolím souhlasit s tvým názorem
straspol Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 V 19. 12. 2013 v 13:35, cigi napsal: Gratuluji tak nějak z povinnosti. Jsou hrozný, děsný zklamání, sorry Tečičky minut překážej stupnici tepů, sklíčko je takový vypouklý, průhledný a tenký, ručky krátký, tělíčko nedomrlý, dýnko nevycenrovaný a, jak to šetrně sdělit .... pro smích, i když vynechám to hádě, korunka za to obrovská a k broušenému pouzdru vkusně leštěná, s rušící fazetou, stěžejky po primácku dáleko od těla. P O L E D N I C E !!!!!! WR, přesnost chodu, obrusnost, tvrdost, skluznost, antimagnetismus, nárazuodolnost, rychlost, hlučnost, MI, poměr cena/výkon vůbec raději nezmiňuji.Nečekal jsem že se zrovna Tobě budou líbit to neva, já si radost zkazit nenechám. Líbí se mi už na fotkách, těším se na ně naživo.
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Voni se jim brzo vokoukaj a znechutí a potom tu budou zapáchat v prodejním vláknu a blokovat ho.
straspol Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 V 19. 12. 2013 v 19:05, Honza.manta napsal: Voni se jim brzo vokoukaj a znechutí a potom tu budou zapáchat v prodejním vláknu a blokovat ho.Myslíš jako jiný limitky? No- možný to je, kdo ví?
bohus76 Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 By mě zajímalo,kolik majitelů už nemá traktorovou /lvíčkovou/ limitku?
straspol Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 V 19. 12. 2013 v 20:17, bohus76 napsal: By mě zajímalo,kolik majitelů už nemá traktorovou /lvíčkovou/ limitku? Myslím že všichni majitelé hrdinně drží- jsou to pěkné hodinky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se