mischa Odesláno 1. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Super! a nešlo by to udělat tak, aby se to hýbalo? A nebo se můžeme rovnou vybodnout na aeskulapí stupnici na cifru a místo toho tam dát něco ve stylu Ruhla s hýbacíma očima zvířátek, jen s motivem, který je výše vyveden. Hm, to bych ale pak neměl čím měřit tu tepovou frekvenci při aktu samotném.....
straspol Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 V 1. 6. 2013 v 6:45, mischa napsal: Super! a nešlo by to udělat tak, aby se to hýbalo? A nebo se můžeme rovnou vybodnout na aeskulapí stupnici na cifru a místo toho tam dát něco ve stylu Ruhla s hýbacíma očima zvířátek, jen s motivem, který je výše vyveden. Hm, to bych ale pak neměl čím měřit tu tepovou frekvenci při aktu samotném..... No, tak to vypadá na realizaci koncem pětiletky. Opakuju- pojďme se prosím vyjádřit k dýnku. Po úvahách bych se přikláněl k verzi č.8.
Návštěvník swanieck Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 Kreativita nadržených designérů jak vidno nezná mezí......tak takové krásné nerezové dno by z těch "Aeskulapů" udělalo kultovní kousek s exponenciálně rostoucí cenou.........
Borodov Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 1. Financ 2. Nodus 3. Mischa dýnko 7 4. SCIFI dýnko 8 5. Kejklik 6. JR_2010 7. Kerob 8. Borodov dýnko 7 9. Bertová10. Bert11. Rybiz dýnko 812. Straspol dýnko 8
docent_tecka Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 pokud zde vedete nahradniky, tak se hlasim: docent_tecka
straspol Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Odesláno 1. června 2013 V 1. 6. 2013 v 20:38, docent_tecka napsal: pokud zde vedete nahradniky, tak se hlasim: docent_teckaNo, i náhradníci jsou samozřejmě vítáni!!
Bert Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Asi by byla blbost, aby Bert s Bertovou měli doma dva kusy, když všichni ostatní mají po jednom, a na zasloužilého Docenta by se nedostalo. Takže pokud se Ti chce, Docente, přepiš v pořadníku Bertovou :-)
JR_2010 Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 1. Financ 2. Nodus 3. Mischa dýnko 7 4. SCIFI dýnko 8 5. Kejklik 6. JR_2010 dýnko 8 (klidně i 7) 7. Kerob 8. Borodov dýnko 7 9. Bertová10. Bert11. Rybiz dýnko 812. Straspol dýnko 8
straspol Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Přátelé chronomágové, kteří se ještě nevyjádřili k dýnku, učiňte tak pokud možno ještě dnes.
JR_2010 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 1. Financ 2. Nodus 3. Mischa dýnko 7 4. SCIFI dýnko 8 5. Kejklik 6. JR_2010 dýnko 8 (klidně i 7) 7. Kerob 8. Borodov dýnko 7 9. Bertová (docent_tecka?)10. Bert dýnko 811. Rybiz dýnko 812. Straspol dýnko 8
Borodov Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Dle meho nazoru je z pohledu jazyka anglickeho spravna varianta 7. Kdyz je dynko v AJ pak by, dle me, melo by v teto variante.Osmicku preziju, ale proste mi v anglictine nejde z "huby"... ust...
JR_2010 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 V 3. 6. 2013 v 21:09, Borodov napsal: Dle meho nazoru je z pohledu jazyka anglickeho spravna varianta 7. Kdyz je dynko v AJ pak by, dle me, melo by v teto variante.Osmicku preziju, ale proste mi v anglictine nejde z "huby"... ust... To je otázka, jak to kdo chápe. Buď jako Prim Aeskulap vzniklé v roce 2013, jako úplně nový model v limitované edici dvanácti kusů, pak je správně varianta č.8, nebo jako původní Prim Aeskulap v limitované edici dvanácti kusů, vyrobené v roce 2013, a potom by správně byla varianta č.7. Protože to ale jsou úplně nové hodinky, které se v minulosti nevyráběly, přikláním se spíše k té variantě 8.
Borodov Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Tohle je otazka vnimani anglickeho prekladu (kdyz uz je dymko v AJ)Ma to byt:1) PRIM AESKULAP 2013 LIMITED EDITION - varianta 8 - (PRIM AESKULAP 2013 LIMITOVANA EDICE)a nebo2) PRIM AESKULAP LIMITED EDITION 2013 - varianta 7 - (PRIM AESKULAP LIMITOVANA EDICE 2013) Kdyz jsi to reknu desetkrat za sebou, tak mi vychazi spravne verze 2 (tzn. 7) Nechci tu resit nove vs. stare hodinky, protoze kdyz vezmu nektere z l.e. Omega Speedmaster, tak ty vypadaji v l.e. uplne jinak nez bezna produkce. Takze jsou vlastne, dle me, "novym" modelem se stejnym nazvem... Prolejzal jsem ruzne weby a kazda znacka to resi po svem... Vzhledem k tomu, ze vyrobcem a tudiz nositelem tradice, je stale Elton, tak je vice nez podlozene tvrzeni, ze se jedna o "původní Prim Aeskulap v limitované = "upravene" edici dvanácti kusů" Kazdy dle sveho presvedceni, ale ja si stale myslim ze 7 je ta spravna volba
Honza.manta Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Já sice do toho zatím nemám co kecat. ale nejlepší jsou varianty 8 a 7, jen bych vypustil ty tečky v LE - mně tam přijdou nepatřičné. Nechal bych jen holé LE bez teček. Konec konců to vypadá, že nakonec stejně jeden Tečka bude zúčastněn.
straspol Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Původní Aeskulapy byly maličké dámské hodinky pro sestřičky. Tohle jsou pořádné oblekovky. Tedy- podle mně -žádný remake. Osmička se mi líbí. Jsem šťastnej že neumím anglicky
JR_2010 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Jestli nejsme příliš soustředěni na to označení L.E., to, že jde o omezenou edici určuje číslování samo o sobě, nestačí tedy uvést, z kterého roku je ta edice? Co takto?
straspol Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Ježišmarjá, devítka!!! Kdybych tohle tušil, startovali bychom s Mischou zveřejnění už v únoru Tak jinak : Já na podobě dýnka nijak nelpím a je mi to v podstatě jedno. Budu ho mít připláclý na zápěstí. Takže jestli tam bude návrh 7, 8 nebo třeba 12 je mi fuk. Bylo by ale fajn se na něčem dohodnout. Tak se ozvěte ať popojedeme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se