Přejít na obsah

Prim Aeskulap

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak pánové teď si čtu, co jsem způsobil. Sledoval jsem tuto limitku od počátku a měl jsem celkem zájem. Ale jak už to u limitek bývá, je to na dlouho. Mě čas tlačí, potřebuji aeskulapy jako dárek, takže jsem sáhl po "standartní" nabídce z Eltonu. Jde o běžné Aeskulapy, ale ne v quartzu, nýbrž s Etou (což běžně udělají každému, kdo si řekne). Ciferník je z eltonovské nabídky (viděli ho mnozí z nás v prosinci při návštěvě v NMnM), takže buďte, prosím v klidu, nic z limitky by mě ani nenapadlo použít. Napsal jsem sem jen proto, že vám držím palce a dále už budu v tomto vlákně jen čtenářem. Omlouvám se, pokud jsem způsobil nějaký šum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pánové teď si čtu, co jsem způsobil. Sledoval jsem tuto limitku od počátku a měl jsem celkem zájem. Ale jak už to u limitek bývá, je to na dlouho. Mě čas tlačí, potřebuji aeskulapy jako dárek, takže jsem sáhl po "standartní" nabídce z Eltonu. Jde o běžné Aeskulapy, ale ne v quartzu, nýbrž s Etou (což běžně udělají každému, kdo si řekne). Ciferník je z eltonovské nabídky (viděli ho mnozí z nás v prosinci při návštěvě v NMnM), takže buďte, prosím v klidu, nic z limitky by mě ani nenapadlo použít. Napsal jsem sem jen proto, že vám držím palce a dále už budu v tomto vlákně jen čtenářem. Omlouvám se, pokud jsem způsobil nějaký šum.

Buď v klidu, šum jsem svojí reakcí způsobil spíš já, to asi ta pozdní hodina...

Odkaz ke komentáři

1. Financ               dýnko 8 nebo 7
  2. Nodus
  3. Mischa               dýnko 8
  4. SCIFI                  dýnko 8
  5. docent_tecka?
  6. JR_2010            dýnko 8
  7. Kerob
  8. Borodov             dýnko 7
  9. Bertová              dýnko 8
10. Bert                    dýnko 8
11. Rybiz                  dýnko 8
12. Straspol             dýnko 8 Stroj připraven a peníze taky

Kolegové, popojedeme- ok? Myslím že vyhrálo dýnko 8, pojďme to zadat! Napište prosím kdo je připraven, má vyservisovaný stroj a 4500 káčé na zálohu.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Já peníze mám, stroj taky, ale není ještě po servise, na kdy je plánován deadline time a jak se budou strojky odesílat, každý sám?

V tomhle dead time jasno nemám. Dva z členů nekomunikují od chvíle co se zapsali na seznam. Dokud nebudu mít od všech potvrzeno, že jsou připraveni a mají stroj a peníze, není důvod to spouštět. Už mohly být ve výrobě :hang:

Stroj se dá zanést do Pánské pasáže, nebo poslat poštou. Jak všichni potvrdí že jsou připraveni, jdem do toho, napíšu pak detaily.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Tak vážení chronokolegové, po dnešním hovoru s paní Krskovou Vás všechny poprosím o SZ s Vaším jménem, mailem a adresou. Elton Vám na ni zašle fakturu a budete mít možnost si domluvit např. některé doplňky (pásek, sponu nebo třeba firemní servis stroje, vše samozřejmě za úhradu). Rád bych to stihl do konce kalendářního týdne. Děkuju :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Je to neuvěřitelné, ale bohužel stále nemám zprávy od všech, takže ještě pořád  nemůžeme začít. Těm co už se ozvali, děkuju! Ostatní- prosím, pošlete mi své údaje co nejdřív. Blíží se prázdniny...

A nemůžeš napsat kdo nereaguje? Třeba jsou i jiné cesty, jak se s nimi spojit. Navíc si myslím, že by se měl opravdu stanovit nějaký termín a potom, pokud to někoho nezajímá, nereaguje a nechodí sem dlouhou dobu, mohla by se dát možnost třeba někomu jinému.

Odkaz ke komentáři

Chybí mi čísla 2,4,7,8,9,10,11. Ale je to v klidu, náhradníci se mi hlásí... jak dlouho myslíš že mám ještě čekat? Aby někdo pak  třeba nebyl uraženej...

Aha, tak to jsem nečekal, že nereagovala většina. Já osobně nikam nespěchám, a chápu, že někdo může mít dovolenou atd., tak dej nějaký rozumný termín, třeba měsíc a potom ta čísla uvolni. Tu žádost o kontakty jsi anoncoval jen tady? Asi bych dotčeným raději poslal SZ, protože jestli mají v profilu soukromý e-mail dojde jim to tam.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...