straspol Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 (upraveno) Tome fakt v klidu. No flame Strojek zatím nemám, bo mě vždycky někdo přehodí. Když neseženu do neděle dám vědětV bazaru hodinek je teď za 140, půjde poštelovat... Upraveno 6. června 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Tak pánové teď si čtu, co jsem způsobil. Sledoval jsem tuto limitku od počátku a měl jsem celkem zájem. Ale jak už to u limitek bývá, je to na dlouho. Mě čas tlačí, potřebuji aeskulapy jako dárek, takže jsem sáhl po "standartní" nabídce z Eltonu. Jde o běžné Aeskulapy, ale ne v quartzu, nýbrž s Etou (což běžně udělají každému, kdo si řekne). Ciferník je z eltonovské nabídky (viděli ho mnozí z nás v prosinci při návštěvě v NMnM), takže buďte, prosím v klidu, nic z limitky by mě ani nenapadlo použít. Napsal jsem sem jen proto, že vám držím palce a dále už budu v tomto vlákně jen čtenářem. Omlouvám se, pokud jsem způsobil nějaký šum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2013 Tak pánové teď si čtu, co jsem způsobil. Sledoval jsem tuto limitku od počátku a měl jsem celkem zájem. Ale jak už to u limitek bývá, je to na dlouho. Mě čas tlačí, potřebuji aeskulapy jako dárek, takže jsem sáhl po "standartní" nabídce z Eltonu. Jde o běžné Aeskulapy, ale ne v quartzu, nýbrž s Etou (což běžně udělají každému, kdo si řekne). Ciferník je z eltonovské nabídky (viděli ho mnozí z nás v prosinci při návštěvě v NMnM), takže buďte, prosím v klidu, nic z limitky by mě ani nenapadlo použít. Napsal jsem sem jen proto, že vám držím palce a dále už budu v tomto vlákně jen čtenářem. Omlouvám se, pokud jsem způsobil nějaký šum.Buď v klidu, šum jsem svojí reakcí způsobil spíš já, to asi ta pozdní hodina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 (upraveno) 1. Financ dýnko 8 nebo 7 2. Nodus 3. Mischa dýnko 8 4. SCIFI dýnko 8 5. docent_tecka? 6. JR_2010 dýnko 8 7. Kerob 8. Borodov dýnko 7 9. Bertová dýnko 810. Bert dýnko 811. Rybiz dýnko 812. Straspol dýnko 8 Stroj připraven a peníze taky Kolegové, popojedeme- ok? Myslím že vyhrálo dýnko 8, pojďme to zadat! Napište prosím kdo je připraven, má vyservisovaný stroj a 4500 káčé na zálohu. Upraveno 9. června 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 (upraveno) Já mám stroj připravený, chechtáky taky....Tak hýbněte, ať mi mezitím nezhoustne olej Upraveno 10. června 2013 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Já peníze mám, stroj taky, ale není ještě po servise, na kdy je plánován deadline time a jak se budou strojky odesílat, každý sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 (upraveno) Já peníze mám, stroj taky, ale není ještě po servise, na kdy je plánován deadline time a jak se budou strojky odesílat, každý sám?V tomhle dead time jasno nemám. Dva z členů nekomunikují od chvíle co se zapsali na seznam. Dokud nebudu mít od všech potvrzeno, že jsou připraveni a mají stroj a peníze, není důvod to spouštět. Už mohly být ve výrobě Stroj se dá zanést do Pánské pasáže, nebo poslat poštou. Jak všichni potvrdí že jsou připraveni, jdem do toho, napíšu pak detaily. Upraveno 11. června 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Tak vážení chronokolegové, po dnešním hovoru s paní Krskovou Vás všechny poprosím o SZ s Vaším jménem, mailem a adresou. Elton Vám na ni zašle fakturu a budete mít možnost si domluvit např. některé doplňky (pásek, sponu nebo třeba firemní servis stroje, vše samozřejmě za úhradu). Rád bych to stihl do konce kalendářního týdne. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 Bohužel stále nemám zprávy od všech, takže nemůžeme začít. Těm co už se ozvali, děkuju! Ostatní- prosím, pošlete mi své údaje co nejdřív. Blíží se prázdniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Strojek dorazil, hlásím plnou připravenostDalší 3 týdny si budu válet šunky u móře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Tak přece jenom Ti to nedalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 Je to neuvěřitelné, ale bohužel stále nemám zprávy od všech, takže ještě pořád nemůžeme začít. Těm co už se ozvali, děkuju! Ostatní- prosím, pošlete mi své údaje co nejdřív. Blíží se prázdniny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 Je to neuvěřitelné, ale bohužel stále nemám zprávy od všech, takže ještě pořád nemůžeme začít. Těm co už se ozvali, děkuju! Ostatní- prosím, pošlete mi své údaje co nejdřív. Blíží se prázdniny...A nemůžeš napsat kdo nereaguje? Třeba jsou i jiné cesty, jak se s nimi spojit. Navíc si myslím, že by se měl opravdu stanovit nějaký termín a potom, pokud to někoho nezajímá, nereaguje a nechodí sem dlouhou dobu, mohla by se dát možnost třeba někomu jinému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 Chybí mi čísla 2,4,7,8,9,10,11. Ale je to v klidu, náhradníci se mi hlásí... jak dlouho myslíš že mám ještě čekat? Aby někdo pak třeba nebyl uraženej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 Chybí mi čísla 2,4,7,8,9,10,11. Ale je to v klidu, náhradníci se mi hlásí... jak dlouho myslíš že mám ještě čekat? Aby někdo pak třeba nebyl uraženej...Aha, tak to jsem nečekal, že nereagovala většina. Já osobně nikam nespěchám, a chápu, že někdo může mít dovolenou atd., tak dej nějaký rozumný termín, třeba měsíc a potom ta čísla uvolni. Tu žádost o kontakty jsi anoncoval jen tady? Asi bych dotčeným raději poslal SZ, protože jestli mají v profilu soukromý e-mail dojde jim to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 (upraveno) OK, rozešlu SZ.Dyť blbnu, 9 a 10 mám taky... Upraveno 23. června 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Osmicka posilala SZ jiz 13.6.2013... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Osmicka posilala SZ jiz 13.6.2013... Soráč- jsem slepej. No to se to hezky pohnulo, ještě Nodus, Scifi, Kerob, Rybíz. Chlapi, mákněte, kdo budete potřebovat stroj, můžu poskytnout!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Už jsem napsal SZ pro straspol. Jdu do toho, vše mám připravené. Omlouvám se za zpoždění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Díky, takže už jen Scifi, Kerob, Rybíz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se