enslow Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Mas pravdu ale zial bohu v mojej blizkosti nie je nikto kto GA lietadlo s G1000 ma k prenajmu. Plus treba absolvovat skolenie aby som vedel G1000 pouzivat. Podujmes sa? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Prosím tě, co znamená " Podujmes sa" ? Sice jsem byl v Michalovcích na vojně, ale tohle nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ci sa das na to mi dat skolenie o G1000 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 To nebude problem, až budeš ve škole v Praze, můžeme pořešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Tak chalani kto chce lietat mate sancu udajne bude treba vyse 637000 pilotov http://www.aeroweb.cz/clanky/5478-svet-bude-v-pristich-20-letech-potrebovat-az-637-000-pilotu-tvrdi-boeing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 To už tu jednou bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Asi ide o nejake PR ale moc tomu neverim pretoze kopa chalanov si nevie najst pracu napriek vsetkym kvalifikaciam. Aj ked Wizz air ma teraz celkom pekny kadet program. Pri 100000e investicii a 5000e plate je tam aj slusna navratnost. A spolocnost na urovni. Teda moj skromny nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Ať si mě u Boeingů škrtnou, nemám čas na blbosti. . Upraveno 27. července 2017 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Nemas nejak malo paliva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Ci sa das na to mi dat skolenie o G1000 :-) No jestli je tvym zivotnim cilem denne klickovat s popelnici plnou koupaku k mori a zpatky, tak bys mohl bejt trosku samostatnej.... https://support.garmin.com/support/manuals/manuals.faces?partNo=010-G1000-00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Nemas nejak malo paliva? V tomto stavu budíků na 4,5 hodiny letu. To mi zatím vždycky stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 @enslow: V Trencine je urcite minimalne jedna DA40 s G1000 k prenajmu. A mozno aj v Bratislave, ale to som si teraz nie isty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 jj viem ze taku maju. Ale Trencin mi je od ruky a taktiez je pre mna lietadlo za 250e/h trochu drahe. No co uz. Budem musiet absolvovat iba ground school :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 jen taková zajímavost, co se asi často neuvidí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Chalani vedeli by ste mi pomoct pozhanat rozne artefatky z lietadiel? Kolesa, motory, turbiny, dvere a taketo zalezitosti. Najlepsie ako srot. Z boeingov, airbus proste hocico. Aj vojenske Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem enslow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Tak to by mě zajímalo, co s tím chceš dělat, jestli to není tajný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) No co by, chce si postavit letadlo, když na Slovensku mají drahé půjčovné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 S kamošom z toho vyrábame doplnky rôzneho druhu. Stoly, lampicky a podobne. Len tak pre seba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Nemáš nějakou promo fotku? Mě by třeba zajímala lampička z motoru Boeingu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Mám, zajtra postnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se