eloga Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 ok, moc pěkné fotky, třpyt je třpyt a straka je straka, ale to máš doma, jen ses k tomu přiznal, to je jen situace, to se dá ustát, ale fík to sem cpe veřejně, i když nemusí, a to už je skoro tragedie... Mě se to tedy fakt nelíbí, přijde mi to přeumělkované, ovšem je otázka, kdyby tenhle nápad nevyfoukli v MPM Eltonu, jak by to vypadalo, z produkce NMNM. Ale to je naštěstí chiméra.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ježiš to je strašný. A ještě na tý gumě.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ježiš to je strašný. A ještě na tý gumě.:-D loool...to je děs! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ježiš to je strašný. A ještě na tý gumě.:-D loool...to je děs!Je vidět, že víte vo hodinkách pro ženský ho.no... . Je to stejný, jako když ženský kupuje chlap auto, vždycky si do něho promítá své ego a ambice a pak se diví, že s tím nechce jezdit a kroutí hlavou, že vybral to nejlepší a ještě má za to doma černej hadr na plotně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Přesně tak. Ví o dámských hodinkách kulový a přesto se tu se svým vkusem veřejně ztrapňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 http://www.swarovski.com/Web_US/en/1124143/product/Lake_of_Shimmer_Watch.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Přesně tak. Ví o dámských hodinkách kulový a přesto se tu se svým vkusem veřejně ztrapňují.Ty vole fíku, ty máš co říkat o vkusu.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Je to fakt hnusny,ale bude se to prodavat dobre- pekne se to leskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Dnešní móda používání pánských hodinek ženami a dívkami zůstane zřejmě neotřesena, ale zajímavé kreace to jsou, ve stáncích se suvenýry a nebo buticích se skleněnými tretkami rozhodně nezapadnou. A když si ona dáma koupí něci z toho na ouška, krček či prstíky, neodolá soupravu doplnit o tyhle ho... ale jo, čas to ukazuje, hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Jako módní doplněk mi nevadí a určitě existují mraky hnusnějších. Podle mýho, pokud by je nevyprodukoval ten špatnej PRIM, tak by se o ně nikdo neotřel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Já myslím že kdyby je vyprodukoval ten správný Prim a objevily se v PRIM sekci, asi by spousta zasloužilých členů opravdu vrhla. Zdají se mi být opravdu mimořádně hnusné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Já myslím že kdyby je vyprodukoval ten správný Prim a objevily se v PRIM sekci, asi by spousta zasloužilých členů opravdu vrhla. Zdají se mi být opravdu mimořádně hnusné. Zapomněl jsi v prim sekci LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 to porovnání se swarovskýma fakt nesnese, tam je alespoň vidět designér ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 BIZÁR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se