Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Též jsem potřeboval čínské pilotky v rozměru 38mm (kvůli historii) se safírem (historii navzdory).

Přesnost nových hodinek je +2,23 s/den (13 dní měření).

20210419_094433.jpg

20210419_094402.jpg

Odesláno

Tak já si asi vytáhl Černého Petra, protože jsem v tomto vláknu nezaznamenal žádnou poruchu... 

Po dvou měsících, co je mám, se mi (diagnóza hodináře) uvolnil jeden šroubek z ciferníku a zapadl pod páčku spínače chronografu. A když jsem nic netuše chronograf jednou spustil, páčka se ohnula a já byl odsouzen k věčnému běhu chronografu bez možnosti vypnutí. 

Pacient už je doma a byl odměněn novým řemínkem. Ten přiložený nato byl strašný. Ten druhý koženkový občas vezmu na milost. 

IMG_20210421_073014.jpg

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno
  V 14. 1. 2022 v 11:11, Arthur N. napsal:

Kuncaku, Ty jsi cinskej drak:) ty jsou se safirem? Myslim, ze jsi mel i ty vetsi, vid?

Rozšířit  

Ano, se safírem. Mě původní. Ty větší jsem měl též, tam ale není to zpracování tak roztomilé a vylejzaj tam ty nedokonalosti.

Odesláno

Správnej čínskej drak si SeaGully 1963 pořizuje jednou za život, uloží do hodinkovnice a při vhodných příležitostech je vynese. Jako já. 😀

Odesláno
  V 14. 1. 2022 v 11:53, kuncák7 napsal:

Ano, se safírem. Mě původní. Ty větší jsem měl též, tam ale není to zpracování tak roztomilé a vylejzaj tam ty nedokonalosti.

Rozšířit  

Až tě přestanou bavit, dej vědět, už jsem je dlouho neměl ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...