shaggy Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Zrušenie oslobodenia je posunute od 1.7. preto ti to preslo...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 před 10 hodinami, shaggy napsal: Zrušenie oslobodenia je posunute od 1.7. preto ti to preslo... Sent via IPoAC Proč to? Kvůli covidům, nebo Ministerstvo financí zaspalo s infrastrukturou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 EU to posunula, asi nestihaju kvoli covidu.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 ako tak pozeram, tak EU nestiha vobec nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Též jsem potřeboval čínské pilotky v rozměru 38mm (kvůli historii) se safírem (historii navzdory). Přesnost nových hodinek je +2,23 s/den (13 dní měření). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Tak já si asi vytáhl Černého Petra, protože jsem v tomto vláknu nezaznamenal žádnou poruchu... Po dvou měsících, co je mám, se mi (diagnóza hodináře) uvolnil jeden šroubek z ciferníku a zapadl pod páčku spínače chronografu. A když jsem nic netuše chronograf jednou spustil, páčka se ohnula a já byl odsouzen k věčnému běhu chronografu bez možnosti vypnutí. Pacient už je doma a byl odměněn novým řemínkem. Ten přiložený nato byl strašný. Ten druhý koženkový občas vezmu na milost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry01 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Moje došli tento týden. 40mm a safír. Origo zelené Nato letělo dolů, místo toho jsem zvoli lehce nestandartní kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 nojo čína, ten ciferník s indexy a čísly vypadá naprosto doxácky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Stále hodně často na ruce. Prakticky vždy, když ráno odcházím a hrozí, že v práci sáhnu na něco jiného, než na volant a počítač, beru si tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Zase se hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 ty sa musis strasne nudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 34 minutami, kuncák7 napsal: Zase se hlásím Kuncaku, Ty jsi cinskej drak:) ty jsou se safirem? Myslim, ze jsi mel i ty vetsi, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 41 minutami, Arthur N. napsal: Kuncaku, Ty jsi cinskej drak:) ty jsou se safirem? Myslim, ze jsi mel i ty vetsi, vid? Ano, se safírem. Mě původní. Ty větší jsem měl též, tam ale není to zpracování tak roztomilé a vylejzaj tam ty nedokonalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Správnej čínskej drak si SeaGully 1963 pořizuje jednou za život, uloží do hodinkovnice a při vhodných příležitostech je vynese. Jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 17 minutami, kuncák7 napsal: Ano, se safírem. Mě původní. Ty větší jsem měl též, tam ale není to zpracování tak roztomilé a vylejzaj tam ty nedokonalosti. Až tě přestanou bavit, dej vědět, už jsem je dlouho neměl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 21 minutami, Vit napsal: Až tě přestanou bavit, dej vědět, už jsem je dlouho neměl ... jasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Před hodinou, kuncák7 napsal: jasně. Taky bych je chtěl zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Ja je mam pouze podruhe, prvni byly s plastem a nic moc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 2 hodinami, Vit napsal: Až tě přestanou bavit, dej vědět, už jsem je dlouho neměl ... Ako poznam @kuncák7 tak do 2 max. 3 tyzdnov ich mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se