Roman-ZA Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 potom sa pochval fotkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 potom sa pochval fotkami Doručení mají napsaný až na přelom únor / březen, mne šlehne... hlavně že klasicky na chrono bylo 6-10 dní :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Halt nejrychlejší cesta k nim je asi přes zdejší prodejní vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Halt nejrychlejší cesta k nim je asi přes zdejší prodejní vlákno... To jsem bohužel vždy prokaučoval :-( Holt to bude ?Přes překážky ke hvězdám (rudým v tomto případě)? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Halt nejrychlejší cesta k nim je asi přes zdejší prodejní vlákno... Nevím, poslední dobou jsem je tam neviděl, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 MKR: Mně se zadařilo taky až napotřetí... A jinak pravda, taky jsem je ve zdejší nabídce už dlouho neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 MKR: Mně se zadařilo taky až napotřetí... A jinak pravda, taky jsem je ve zdejší nabídce už dlouho neviděl.Tak jsem to také myslel. Sám je sháním a neodhodlal jsem se k nákupu jinde než zde, takže čekám na něco v prodejním vlakne :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Už mám nervy, nemít co dělat, tak si do toho Německa pro ně zajedu... sice bych skoro zdvojnásobil jejich cenu, ale dneska jsem mluvil s majitelem jedněch a říkal jsem mu sice, ať je na naše setkání hlavně nebere s sebou, abych nebyl ještě mlsnější, ale teď nad tím přemýšlím a lituji toho, mohl jsem si aspoň cvaknout s chronografem :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 bud v klude, ako ja vravim: trpezlivost ruze, vysokoskolske tituly a hodinky prinasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Mama, mama I'm coming home... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 sa ti to blizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 sa ti to blizi Já nevím co se mnou je, proč zrovna na tohle se těším jak malej kluk. Asi ta zvědavost, nebo já nevím. Těším se vždy na každej kousek, ale tohle je jaksi jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 dla mna ocakavas, co za ten peniaz a od Cinana dostanes. len tak pre info, na kolko ta vysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tristan123 Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Od dnes uz aj ja som v klube.Celkom ma prekvapila rychlost dodania. V piatok som ich objednal a dnes uz ich mam. Necakal som taku rychlost. A ta kvalita je tiez dost dobra za tu cenu tu niet co vytknut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Od dnes uz aj ja som v klube.Celkom ma prekvapila rychlost dodania. V piatok som ich objednal a dnes uz ich mam. Necakal som taku rychlost. A ta kvalita je tiez dost dobra za tu cenu tu niet co vytknut.tak sa pochvál aj s fotom pls. poteš aj nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 dla mna ocakavas, co za ten peniaz a od Cinana dostanes. len tak pre info, na kolko ta vysli?Tuším 250e.. Tristan123 - Tyjo odkud jsi je bral, že tak rychle - foto a dojmy prosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tristan123 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 tak sa pochvál aj s fotom pls. poteš aj nás Rad by som ale neviem prist na to, ako sa tu vkladaju obrazky. Inac dal som im sancu v domneni ze sa utvrdim ze lacne hodinky ma nemozu potesit, ale mylil som sa. Za tu cenu su fakt dobre. Ani radsej nechcem vediet ake su realne vyrobne naklady ked koncovy spotrebitel zaplati 200 aj s cestou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 (upraveno) Rad by som ale neviem prist na to, ako sa tu vkladaju obrazky. Inac dal som im sancu v domneni ze sa utvrdim ze lacne hodinky ma nemozu potesit, ale mylil som sa. Za tu cenu su fakt dobre. Ani radsej nechcem vediet ake su realne vyrobne naklady ked koncovy spotrebitel zaplati 200 aj s cestou.....klikni na citovať a /použiť rožšírený editor / pripojiť súboryaj ja po nich pokukujem ale so safírom z nemeckej stránky :https://www.poljot24.de/marken/seagull/seagull-1963s.html Upraveno 1. února 2019 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tristan123 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 (upraveno) ...klikni na citovať a /použiť rožšírený editor / pripojiť súboryaj ja po nich pokukujem ale so safírom z nemeckej stránky :https://www.poljot24.de/marken/seagull/seagull-1963s.htmlDik uz to ide. Tak posielam jednu ilustracnu. Ja som kupoval pred tyzdnom tu ://www.watchunique.com/seagull-1963-original.html?SID=ca2435e3bdd60b7bd06f770cca18f349 a je to o dost lacnejsie ale su bez zafiru a 38mm s plnym spodnym uzaverom. Kupil som ich len tak aby som si ich omrkol nazivo a mozem povedat ze su dost dobre spracovane. Akurat natahovacia korunka by mohla byt vacsia, tak sa dot blbo natahuju. Ale inac su fakt vydarene a hlavne na Cinu neobvykle nie su to kopie , Len preto som do nich siel. Upraveno 1. února 2019 uživatelem Tristan123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Dik uz to ide. Tak posielam jednu ilustracnu. Ja som kupoval pred tyzdnom tu ://www.watchunique.com/seagull-1963-original.html?SID=ca2435e3bdd60b7bd06f770cca18f349 a je to o dost lacnejsie ale su bez zafiru a 38mm s plnym spodnym uzaverom. Kupil som ich len tak aby som si ich omrkol nazivo a mozem povedat ze su dost obre spracovane. Akurat natahovacia korunka by mohla byt vacsia, tak sa dot blbo natahuju. Ale inac su fakt vydarene a hlavne na Cinu neobvykle nie su to kopie , Len preto som do nich siel.pekne sedia na ruke, ano má to svoju históriu,má pekný a dobrý strojček takisto s príbehom, nato im sekne neviem ako na tom budú na koži kvôli celkom dlhým nožkám , chcelo by to vidieť naživo ale aj tak GRATULUJEM dobrý výber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se