Ondrej71 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 (upraveno) Rychlá domluva, ochota, pohodový pokec. Za mě a doporučuji. Díky Ondro Upraveno 4. června 2013 uživatelem Ondrej71
RobertPlant Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Sice obchod proběhl už loni v létě, ale pamatuju si, že komunikace byla příkladná, takže za mě palec nahoru!
wizard-ov Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Wizard doporučuje ! Rychlá platba, pohodář, prostě samá superlativa !
kuncák7 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Takhle kdyby to bylo pokazdy- domluva rychla, vecna, proste super. Diky
orius Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Rychlá akce. Rychlá platba. Vše dle domluvy. Díky a doporučuji!
MilanlacaZ Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Naprostá spokojenost, rychlá komunikace, rychlá akce, ... tak to má být.!DOPORUČUJI!
orius Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Zase vše na 1*. Takhle to má vypadat. Díky Ondro!
rolas Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Vše proběhlo v pořádku, komunikace a rychlost výborná!
snake Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2019 Tady musím smeknout klobouk...kolega mi nezištně a hlavně bleskově pomohl...super komunikace,pokec nejen o hodinkách...Mockrát děkuji...
VitekB Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2020 Rychlá domluva i platba, moc děkuji a doporučuji
Petr77 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2022 Dlouho tady nemá Ondra žádné nové hodnocení, tak jedno čerstvé rád přidám. Vše bezproblémové, osobní převzetí a super pokec. Silně doporučuji a ještě jednou DÍKY
Xenomorfus Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2023 Diky za obchod, rychla reakce, komunikace, zabaleni, odeslani. Zkratka vse, jak se slusi a patri. Doporucuji a kdykoliv zase.
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 18. července 2024 Nahlásit Odesláno 18. července 2024 Dík za obchod, dárečky a že jsi mi šel naproti Ondro. Super zabaleno. Měj se. Vladimír Král.
dalilamc Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Všechno bezvadný. Rychlost i komunikace na jedničku. Díky Ondro.
dawe009 Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Díky Ondrovi za velmi příjemné setkání, kterému předcházela rychlá a konstruktivní dohoda. Bylo mi ctí osobně potkat dlouholetého chronočlena a mohu pouze potvrdit, že všechna předcházející pozitivní hodnocení jsou zcela oprávněná. Chlap, co když řekne, tak to platí. Přeji mnoho skvělých zážitků s novými hodinkami a děkuji za obchod Ondro, bylo to fajn.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se