Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesnost, odolnost a vodotěsnost. To jsou kritéria, podle kterých jsem se rozhodoval při výběru. Moje military pětky se mi navíc moc líběj. Rozhodně nemám komplex z jejich nošení a pětka mi vubec neva. Když už je řeč o logu, tak za vubec nejhorší považuju Helvétský kříž u Victorinox, nebo Wenger. To je na hodinkách tak nevkusný, že to nezachrání ani švícarská kvalita. Působí to na mně, jako pracovní hodinky pro lapiduchy do nemocnic. Proti tomu je pětka uplná nádhera. Nehledě na to, že jsem ze školních let na nějakou tu pětku zvyklej :-)

• Odpovědi 200
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Psal jsem o Logu- neporovnávám hodinky! Nikdy jsem Wengry, nebo Wictorinox neměl v ruce, ale jejich loga vysloveně děsej. Proti nim má i  Orient krásný logo!

Odesláno

Psal jsem o Logu- neporovnávám hodinky! Nikdy jsem Wengry, nebo Wictorinox neměl v ruce, ale jejich loga vysloveně děsej. Proti nim má i Orient krásný logo!

Vraby narazel na hrubku a Victorinox je s jednoduchym V,je to podle zenskeho jmena Victoria,ale to je fuk:-)

Odesláno

No toto :sad01_anim:

Ten Wictorinox uznávám, že je blbě, ale v tom Švýcarsku jsem tu hrubku hledal hodně dlouho. Neumim si rozumě zdůvodnit, proč se tam píše ypsilon?!

Odesláno

No toto :sad01_anim:

Ten Wictorinox uznávám, že je blbě, ale v tom Švýcarsku jsem tu hrubku hledal hodně dlouho. Neumim si rozumě zdůvodnit, proč se tam píše ypsilon?!

RozumNe se na to vykasli,vzdyt o nic nejde:-)

Odesláno

Jo je mi to jasný. V době národního obrození se buditelé schlastali a začali vymejšlet nesmysly uplně bez opodstatnění. Švýcarsko se píše s y, ale Switzerland se píše i. Jak se změní slovo slepice, nebo pytel, když tam změnim i-y ? A to nemluvim o mě- mně. To už byli asi nafetovaný.

Mockrát jsem vysvětloval úče ve škole, že to nedává smysl, ale vždycky jsem se se zlou potázal!

Omlouvám se za off-topic, ale musel jsem.

Odesláno

Mám dost úzký zápěstí, tak jsem chtěl taky ty menší. Maji hezčí ciferník, takovej leteckej s označenýma minutama (nevim jak se tomu říká). Pak mi přišly dost malý. Teď nelituju, páč tyhle seděj super na ruce. Vubec nevadí 42mm velikost.

Odesláno

a oproti Seikům mají Orienty dost hnusnej pásek (z vlastní zkušenosti) a taky nemají průhled na strojek (což myslím, Seika mají)

a btw. pokud se vrátím k původnímu tématu, tak i pro mě mají pětky auru low-cost socek přičemž bych tu antipatii srovnal a averzí mnohých na logo Orientů. 

Odesláno

a oproti Seikům mají Orienty dost hnusnej pásek (z vlastní zkušenosti) a taky nemají průhled na strojek (což myslím, Seika mají)

a btw. pokud se vrátím k původnímu tématu, tak i pro mě mají pětky auru low-cost socek přičemž bych tu antipatii srovnal a averzí mnohých na logo Orientů.

Panecku,auru low-cost socek,to jsou docela silny slova na to,co ty hodinky nabizeji za par korun,nemyslim si,ze by byla na svete jina firma,ktera ti za par susni nabidne in-house strojek,skvelou lumi a zpracovani takovy,ze hodinky za dvoj,mozna trojnasobek takhle nevypadaj..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...