Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

před 14 minutami, TauCeti napsal:

Ano, na staršej GW5000, aj na U je ten displej v podstate jediná slabina. Je to určite použiteľné ale pri pohľade z uhla fakt slabé. Zvlášť keď to porovnám s GMW-B5000G-1, asi najlepšie zo square Gčiek za ešte prijateľnú cenu… Jo DW5000-1JF majú solídny kontrastný displej, tam tiež žiadny problém…

..já mám GW5000  šarže F a tam je to ještě dobré, GW5000 má oproti DW5000-1JF  o něco světlejší pozadí displeje, takže na hraně viditelnosti je čitelnější ale rozdíl je fakt minimální...   DW5000-1JF zase mají starý symbol alarmu a zvoneček a to je nostalgie a taky mají EL podsvícení, LEDka mi není moc sympatická ale to už je věc názoru...  oboje mají 16mm  pouzdro, takže řemínky a bezely záměnné....

Upraveno uživatelem tovaryš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem si ty kostky oblíbil. Líbí se mi, jak je ten modifikovaný inverzní display kontrastní a čísla "tučná" a velká. Fakt to krásně svítí. Za těch 500 Kč jsou to parádní digitálky.

Čitelností a velikostí číslic se blíží z mé sbírky asi jen G-7500 a GDF-100. Ale ty jsou celkově větší.

Solární 9300 nebo 9400 se nechytají. Ani GBD-800, které mají jinak panel v pozitivním provedení moc pěkný.

Duplexy na sérii Protrek už vůbec, i když jsou čísla velká, kontrast není.

Kostky ale celkem rychle ztrácí při náklonu. Tam jsou na tom stejně jako třeba soláry. Velký úhel z mé sbírky asi nejlépe zvládnou staré DW-003.

Ovšem obrovská bolest jsou u kostek ta tlačítka. Já je opravdu používám, timer používám několikrát denně, stopky taky... A to je fakt hrozné se s nimi prát při každém stisku a to nejen "adjust" tlačítka... Nejsou někde nějaká aftermarket pro swap, alespoň o milimetr vyšší?

IMG_20250108_132346.jpg

IMG_20250108_140029.jpg

Upraveno uživatelem Variant86
Odkaz ke komentáři

On 1/7/2025 at 4:37 PM, Variant86 said:

To bude asi ten novy Bio-based resin premiovy na omak 😇

A baterii pisou na strankach Casio jen 5 let? 🤔 

https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.DW-5000R-1A/

Jo, je to tak

“10 years Lithium battery life” (korekce ofiko specs udává 5 let, ale prej je to víc)

Odkaz ke komentáři

21 hours ago, tovaryš said:

...na WUS si na ten vybledlý displej  někteří stěžovali i na ebayi je to na některých inzerovaných kusech dost vidět...   obecně to pozoruju od posledních šarží GW5000 a šarže A u GW5000U, jestli se pak zlepšili nevím...  DW5000-1JF je při všech úhlech v poho...

Tak ono, pokud zkoumám displej z úhlu nějak dramaticky 😅

Uplná topovka je STN, kterej je vidět z každého úhlu famózně (třeba Full Metal GMW-B5000)

nebo pak MIP.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, kolky87 napsal:

Ešte raz. Prvú rozmazalo6fcbaae6f90d64aea1aabcf4822f4615.jpg

hele, proč maj každý jinak čas? jedny 08, pak 24 a nakonec 55vteřin... 

jinak super, člověk by si vystačil jen s tímto... 

Odkaz ke komentáři

Najnovšie došli nastavené od predajcu. Stredné gwm5610 nosím najčastejšie a mám na nich nastavené nočnú synchronizáciu. Gw5000u nastavujem manuálne synch. je tam vypnutá, tie nosím sporadicky. Nemám potrebu ich mať na sekundu presne medzi sebou...
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, kolky87 napsal:
před 5 hodinami, kaktusář napsal:

Najnovšie došli nastavené od predajcu. Stredné gwm5610 nosím najčastejšie a mám na nich nastavené nočnú synchronizáciu. Gw5000u nastavujem manuálne synch. je tam vypnutá, tie nosím sporadicky. Nemám potrebu ich mať na sekundu presne medzi sebou...

aha, díky za vysvětlení... 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Dneska 🧠 🥶 reset s rodinou na zámku Kačina.
Takový menší Versailles na procházku 😀
Nějakým zázrakem se ve sněhové vánici udělal asi na hodinu slot s pěkným počasím.
Low Temp-LCD badass s sebou 💪

IMG_0728.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Geeez Svatá square trojice 😂
Dcery obyčejňáky 5610, 
a moje dvoje 5ti fíkovky

Zleva:
GW-M5610u
DW-5000r
GW-5000u

srovnání pásků ohybem 😅
Mám dojem, že DW-5000r není úplně stejně flexibilní/gumovější jako GW-5000u 🤔 (To je ještě o fous lepší).
Thajská 5610 je s plastovým páskem.

B69A8CD3-6BFD-46B0-BE00-F2271BC4C66B.jpeg

Upraveno uživatelem chief
Text corrected
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...