Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Sorry, ale moje pracovni Gecka jsou v lepsim stavu. Zrejme si kazdy pod pojmem nos predstavujeme neco jineho.

aha, z čeho tak soudíš? mně přijdou úplně v pořádku, tak se ptám.

každopádně doufám, že je uvidím naživo.

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry, ale moje pracovni Gecka jsou v lepsim stavu. Zrejme si kazdy pod pojmem nos predstavujeme neco jineho.

No, dle mého jsou absolutně bez chyby a orvané nejsou. Sklíčko, řemínek a dýnko bez poskvrny, akorát na levé straně pouzdra jsou nějaké malinké vlásečnice.Ale možná mám pohled zkreslený tím, že jsem na ně čekal 6 let.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Začínám vážně uvažovat o tom, že GX-56 taky pořídím, když to tu vidím. Jak jsem už někde tady psal a určitě se i v minulosti několikrát chlubil, měl jsem několik verzí - možná proto ve mně vyvolávají nostalgii - zažil jsem s nimi několik významných chvil, jak dobrých, tak i těch špatných. Za nejlepší samozřejmě považuji ty s pozitivním displejem, co má Frostie...ale pro začátek, abych nemusel čekat, anebo zaplatit nerozumnou sumu peněz, by mi stačily i ty s negativním - já prostě musím mít všechno hned :-)

Odkaz ke komentáři

Začínám vážně uvažovat o tom, že GX-56 taky pořídím, když to tu vidím. Jak jsem už někde tady psal a určitě se i v minulosti několikrát chlubil, měl jsem několik verzí - možná proto ve mně vyvolávají nostalgii - zažil jsem s nimi několik významných chvil, jak dobrých, tak i těch špatných. Za nejlepší samozřejmě považuji ty s pozitivním displejem, co má Frostie...ale pro začátek, abych nemusel čekat, anebo zaplatit nerozumnou sumu peněz, by mi stačily i ty s negativním - já prostě musím mít všechno hned :-)

JJ. Já jsem původně z nouze cílil na GXW 56 s pozitivem, ale když se naskytly tyto a v této verzi, nemohl jsem jinak. Co jsou doma, nešly z ruky kromě spaní, navíc s jejich WR 20 bar nenutno je podrobovat standardním Frostie testům a vařit a mrazit je nehodlám... :)

Odkaz ke komentáři

Já to neřeším, Honzo. Seřízení jednou za měsíc nebo dva úplně stačí.

Mám jiný názor. Schválně jsem jim vypl tu r/c a za měsíc udělaly +20 sec. I to je jeden z důvodů, proč jsem se jich s radostí zbavil. Ale uznávám, je to o kusu a tobě i bez r/c mohou jít přesněji.

Odkaz ke komentáři

...fííha....  to je celkem dost....    já mám u 5000 změřený 9 sec za tři měsíce...

Oni taky uvádějí +- 15 bez signálu, skutečnost byla bohužel těch 20. Což jsou ovšem věci, které s funkčním r/c těžko zjistíš. Jinak na hodnocení nynějších GX 56 je ještě příliš brzy, za týden odchylka oproti DCF77 +- 0 sec

post-15103-0-63840400-1519233743_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...