Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Konečně po zimě odstraňuju rez. Jakou barvou to mám stříknout? Co třeba zlatá jako na Subaru STI? Ještě půl plechovky zbylo od Vánoc, kdy paní 5etterová stříkala jmelí.

attachicon.gifIMG_20180829_110929-01-01.png

Hod to do zlata, kup gm 5000 B gold edition a budes to mat cele v cajchu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super! - hodinky i fotka.

tak konečně mám i já zase géčka. oklikou - po třiadvaceti různých modelech během deseti let - jsem se dostal na samý začátek a pořídil klasiku nejklasikovatější.

post-5667-0-68305900-1535657948_thumb.jpg

ten modul - resp. skladbu funkcí prostě miluju, dokonale mi vyhovuje. ještě mi tam chyběj dw290, už se mi nevešly do ruky.

post-5667-0-29744600-1535657958_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Konečně po zimě odstraňuju rez. Jakou barvou to mám stříknout? Co třeba zlatá jako na Subaru STI? Ještě půl plechovky zbylo od Vánoc, kdy paní 5etterová stříkala jmelí.

Koukal jsem u Subaru docela frčí černá:

post-673-0-16132900-1535733881_thumb.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Černou jsem tam nakonec taky dal :)

Jak jsou na tom tyhle hodinky s nositelností a pocitovou velikostí na ruce? Působí větší nebo menší než hranáče? Docela o nich teď uvažuju, protože by mi skladbou funkcí a jejich propracovaností vyhovovaly víc než GW-M5610. Jestli se nepletu, mají funkčně shodný modul s B640. Akorát nejsem sběratel a nevím, jestli bych dvoje géčka unosil...

Čitelnost z úhlu je stejně tragická jako u dvou výše zmíněných modelů? Mají delší řemínek než hranáče? Ptám se kvůli tomu trčícímu konci.

Děkuji.

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...