Kamil Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Koupil jsem je pro zetě, je to rapper, snad se k němu budou hodit. Dostane je ale až k Vánocům, tak je musím vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ja tam ziadny preklep nevidim teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Omlouvám se, netrefil jsem se. V bontonu a slovenštině mám mezery. Upraveno 2. října 2018 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ospravedlnenie sa prijima, a na zdravie!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Koupil jsem je pro zetě, je to rapper, snad se k němu budou hodit. Dostane je ale až k Vánocům, tak je musím vyzkoušet.Popisek pobavil "je to rapper". Ať slouží a věřím, že udělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ale von je. Fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ale von je. Fakt.Stylem oblékání nebo dělá hudbu? Popřípadě jsou někde nějaké nahrávky na YT třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Koupil jsem je pro zetě, je to rapper, snad se k němu budou hodit. Dostane je ale až k Vánocům, tak je musím vyzkoušet.Nechýbalo veľa, a kúpil by som si ich, zastavil ma až ten negatívny displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janiucco Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Čaute Chrono maniaci. Chcem sa spýtať majiteľov rádiovo riadených hodiniek ako to máte so synchronizáciou? Máte hodinky na ruke aj v noci, alebo ich dávate k oknu podľa návodu? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Janiucco, presne s rovnakym modelom spim na ruke a synchronizuju sa kazdu noc. Ale bude zalezat, kde byvas. Teraz som s nimi na ruke cestoval nocnym vlakom Praha - vychodne Slovensko, tam aj spat a nechytili sa, automaticka synchronizacia neprebehla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Mně se doma nesesynchronizují ani u okna. Naopak tam, kde je dobrý signál, je úplně jedno, kde hodinky jsou. Srovnají se i na ruce při spánku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Když je nenosím, tak ve vitrínce za sklem se sesynchronizují skoro vždycky. Když je nosím, tak na nočním stolku se nesesynchronizují skoro nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Ale von je. Fakt.Tak to mas dobryho zetaka... Delam si srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Čaute Chrono maniaci. Chcem sa spýtať majiteľov rádiovo riadených hodiniek ako to máte so synchronizáciou? Máte hodinky na ruke aj v noci, alebo ich dávate k oknu podľa návodu? Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkSo synchronizáciou rádiom riadeného času v prípade týchto hodiniek nie je problém, a je jedno, či ich máš v noci na ruke, alebo sú položené na okne, ja ich mám položené na stolíku, pod oknom, a takmer sú vždy presne synchronizované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 So synchronizáciou rádiom riadeného času v prípade týchto hodiniek nie je problém, a je jedno, či ich máš v noci na ruke, alebo sú položené na okne, ja ich mám položené na stolíku, pod oknom, a takmer sú vždy presne synchronizované To se nedá tvrdit takhle obecně. Nejde o hodinky, ale o místo, kde je člověk používá. Musí tam být signál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 To se nedá tvrdit takhle obecně. Nejde o hodinky, ale o místo, kde je člověk používá. Musí tam být signál.No neviem, priateľu, ako ty, ale ja mám signál všade, kam ich položím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 siwi - a seřídí se ty tvoje i když mají jen L2 n. L1 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se