Návštěvník Matiniela Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 A tyhle jsi měl?Neměl nikdy se mi nelíbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 tak jsem vyzkoušel todlecto...skialpy. velká móda tahat se s tim po krkonoších.někam do divočiny si to ale dovedu představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Pán lyžiar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Aj my na velkych kopcoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Ďalší horali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 20190308_124637res.jpgtak jsem vyzkoušel todlecto...skialpy. velká móda tahat se s tim po krkonoších.někam do divočiny si to ale dovedu představit.20190308_124644res.jpgPěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Fakt slušné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Aj my na velkych kopcochtyjo ztrojene videni dane asi nadmorskou vyskou? moc pekny kopecky. jinak ja jsem s 7900 spokojenej - konecne gecka co mi skvele sedi na ruce a to dokonce na dve dirky - volneji i napevno furt drzej optimalni polohu na zapesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 tyjo ztrojene videni dane asi nadmorskou vyskou? moc pekny kopecky. jinak ja jsem s 7900 spokojenej - konecne gecka co mi skvele sedi na ruce a to dokonce na dve dirky - volneji i napevno furt drzej optimalni polohu na zapesti.Každé hodinky to majú inak, ale závisí to aj od hrúbky zápästia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 (upraveno) G-shoky su dokonale, len my mame zle ruky :-D Upraveno 10. března 2019 uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 G-shoky su dokonale, len my mame zle ruky :-DNie všetky držia úplne pevne, ja mám skúsenosť, že tie menšie modely držia pevne, ako kliešť, a tie väčšie o čosi slabšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ja som to samozrejme myslel zo srandy ... Ale ja som sa naucil nosit hodinky volnejsie, takze aj gx56 sa mi nosia celkom v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Ja som to samozrejme myslel zo srandy ... Ale ja som sa naucil nosit hodinky volnejsie, takze aj gx56 sa mi nosia celkom v pohode.Ja hodinky na ruke nosím na pevno, aby som cítil, že ich mám na zápästí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 V Černý růži je vystavených pár aut. Kdyby někdo šel kolem dá se na mrknout: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 V Černý růži je vystavených pár aut. Kdyby někdo šel kolem dá se na mrknout:Chlape, tak odtiaľ by si ma už nedostal, ja som totálny fanatik na tie autá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 V Černý růži je vystavených pár aut. Kdyby někdo šel kolem dá se na mrknout: Tyhle akce tam bývají docela často. Obvykle pod záštitou obchodu s modely FoxToys. Já tam na podobnou výstavku narazil přesně před rokem: Pro zájemce pak zbytek fotek TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tyhle akce tam bývají docela často. Obvykle pod záštitou obchodu s modely FoxToys. Já tam na podobnou výstavku narazil přesně před rokem: IMG_20180227_190038.jpgIMG_20180227_183850.jpg Pro zájemce pak zbytek fotek TADYNo ako som už hovoril, nedostali by ste ma odtiaľ, lebo ja som na autá fanatik, a tiež zbieram modely áut, takže toto je moja doména Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Vsak sa tiez pochval nejakou fotkou. Myslim, ze teraz je na to vhodna prilezitost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Nuž, keď inak nedáte, tak jeden kúsok z mojej zbierky, ale zato extrémne vzácny, a veľmi drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Na modely tu máme dokonce i vlákno. Z mobilu ho nedokážu nalinkovat. Ale jeho název začíná slovem Sběratelství. Tam nám naházej něco zajímavého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se